Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Rapper ennyire romantikusan még nem villantott autót

Urbanplayer
-
 Ma 11:41Zene

A Georgia állambeli 2 Chainz a hiphop-játszma egyik legnagyobb alakja, Jay-Z előtt hajlong meg új dalával és klipjével (Beyoncé férjeurának a beceneve a Hov, egyébként), korábban még egy vendégverzére is fájt a foga tőle, de nem kapta meg, így elengedte ezt az álmát, de a tiszteletadásról így sem mondott le – nem csak a dal

Több helyen már nem tudják elvetni a búzát

A koronavírus-járvány miatt a Békés Megyei Betakarítási Koordinációs Bizottság záró ülése hétfőn délután telefonon keresztül zajlott.

A szakértők ugyan megvitatják Sulík tervét, de nem helyeslik az "erők megosztását"

Kész megvitatni Richard Sulík gazdasági miniszter (SaS) járványellenes tervét a szakértői konzílium. A konzílium deklarálta, nyitott a párbeszédre és az együttműködésre, azt azonban nem tartják hatékonynak a szakemberek, hogy Sulík olyan időszakban osztja meg az erőket, amikor össze kell fogni a világjárvány elleni küzdelemben. A tanács…

Koronavírus: őket valószínűleg nem kell beoltani

Egy magyar szakember szerint egyre közelebb kerülünk ahhoz a célhoz, hogy megfelelő hatákonyságú vakcina kerüljön a piacra az új típusú koronavírus ellen. Kitért arra is, hogy azokat valószínűleg nem kell majd beoltani, akik már átestek a fertőzésen.

Nem válaszolt a PM a NAIH-nak

Az Pénzügyminisztérium nem válaszolt az újságíró közérdekű adatigénylésére és a NAIH-nak sem.

Nem várható jelentős drágulás az ingatlanpiacon

Baon
-
 Ma 11:30Gazdaság

Az elmúlt egy évben fokozatosan, mintegy tíz százalékkal csökkentek a kecskeméti ingatlanárak.

Charles Darwin két jegyzetfüzetét húsz éve nem találják

ma.hu
-
 Ma 11:30Tudomány

Már minden követ megmozgattak, hogy kiderítsék, mi történt a milliókat érő füzetekkel.

Nemzetbiztonsági és Védelmi Tanács: A jövő év végéig Ukrajna teljes lakosságát be lehet oltani koronavírus ellen

Ezen feltevését Szerhij Komiszarenko, a Nemzetbiztonsági és Védelmi Tanács biológiai biztonsággal és biológiai védelemmel foglalkozó bizottságának elnöke közölte az Ukrajina 24 tv-csatorna adásában, közölte a „Szlovo i gyilo” sugározta.

Nem Trump lelépése az egyetlen dolog, aminek ma lehet örülni a piacon

Trump ujjait egyesével kell lefejteni a kormányrúdról, de lassan csak beletörődik abba, hogy át kell adnia a hatalmat - a befektetők örülnek a bizonytalanság elmúlásának, és a tömeges oltások közeledtével a gyors gazdasági fellendülésben bíznak, amit az USA-ban egy régi ismerős arc pénzügyminiszteri kinevezése is segíthet. Budapesten a…

Szlávik: Sokan nem kérnek majd oltást, de 90 százalékos hatékonyság mellett ez is beleférhet

HVG
-
 Ma 11:27Belföld

Szlávik János szerint 90 százalékos hatékonyságú koronavírus elleni védőoltással elég lehet a lakkosság 50-60 százalékát beoltani, hogy ne alakuljon ki nagyobb járvány Magyarországon.

Nagyot fordult a világ: Az SaS nem is olyan régen még a magyar és lengyel álláspontot védte

Nyitókép forrása: facebook.com/archív   A magyar és lengyel vétó, az uniós büdzsé és az újjáépítési alap blokkolása Szlovákiában is alaposan felrázta az állóvizet. Politikai nyilatkozatok tömkelege jelent meg Brüsszel védelmében és a magyar és lengyel álláspont védelmében. A leghangosabbak e tekintetben a harmadik legerősebb…

„Nem kötekedni szeretnénk, csak számonkérjük Karácsony Gergely ígéreteit”

Levélben kéri a Fidesz fővárosi frakciója Karácsony Gergely főpolgármestertől, hogy vizsgálja ki a BKV buszbérlésének ügyét.

Nem hallgatnak az intelmekre hálaadáskor az amerikaiak, Mexikóban viszont óvatosak

A fertőzések berobbanásához vezethetnek járványügyi szakértők szerint a hálaadási családi ünnepségek az Egyesült Államokban, ahol már most is tombol a járvány. Mexikóban viszont elmarad az egyik legnagyobb egyházi ünnep.

Tér és idő: hol érvényes és hol nem a keddtől érvényes idősidősáv?

Papírboltba például nem, de piacra mindig mehetünk életkortól függetlenül nyitva tartási időben. Tankolni is bármikor lehet – persze a kijárási korlátozás figyelembevételével.