Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Az EU téli stratégiája a járvány ellen

A karácsony és a téli szünet különösen kockázatos időszak a koronavírus terjedése szempontjából. Európa több országában fogalmaztak úgy a szakértők, hogy az ünnepek idején szokásos nagy számú találkozások a járvány harmadik hullámát idézhetik elő, ezért nem szabad feloldani minden korlátozást.

Feke Pál megmutatta gyönyörű kislányát: a huncut Mimi már 3 éves

Femina
-
 Ma 07:50Bulvár

Feke Pál imádja a hivatását, de az életében kislánya születése óta Mimi az első.

Három volt amerikai elnök is nyilvánosan adatná be magának a koronavírus elleni vakcinát

Blikk
-
 Ma 07:46Külföld

Barack Obama, George W. Bush és Bill Clinton volt elnökök önkéntesen beleegyeznek, hogy felvétel készüljön arról, ahogyan beadják nekik a Covid-19 elleni oltóanyagot, ezzel elősegítve a közvélemény bizalmát a vakcina biztonságával kapcsolatban, amint az Egyesült Államok Élelmiszer- és Gyógyszerügyi Hivatala engedélyezi a vakcinát.

Fontos üzenetet küldött Győrfi Pál

Liner
-
 Ma 07:38Életmód

Az Országos Mentőszolgálat egyik legfontosabb és legismertebb szakember egy újabb fontos üzenetet fogalmazott meg az emberek felé a koronavírus második hullámában.

Egyszerű rutinnal a maszkne ellen

Carrie
-
 Ma 07:35Divat

A vírushelyzet fokozódásával és az egyre szigorodó

Évszázadon keresztül lappangó Munkácsy- és Tihanyi-mű a Virág Judit Galériában

A téli aukció egyik legnagyobb szenzációja Munkácsy Mihály Naplemente című műve. Az 50 millió forintos kikiáltási árról induló impresszionisztikus tájkép kivételes kvalitásai miatt a Munkácsy-életmű egyik legfontosabb alkotásának tekinthető, azonban több mint 100 évig semmit sem tudtak róla a művészettörténészek, Amerikában lappangott.

Pálinkakóstolás felsőfokon

Nemrég megjelent a Nemzeti Agrárgazdasági kamara új kiadványa, ami a szakszerű pálinkakínálásról szól. Igaz elsősorban vendéglátó-ipari szakemberek számára készült a kézikönyv, de ha jól belegondolunk, mi is a vendéglátás tudományát műveljük, amikor rokonainkat, ismerőseinket vagy üzleti partnereinket kínáljuk pálinkával.

Ellen Page: bejelentette mostantól férfiként fog élni

Férfiként, Elliot Page néven folytatja karrierjét Ellen Page, a Juno és az Esernyő Akadémia sztárja.

Colgate: fogkrémek a Covid-19 ellen?

A Colgate laboratóriumi vizsgálatai kimutatták, hogy bizonyos fogkrémek és szájvizek 99.9%-ban semlegesítik a COVID-19 megbetegedést okozó vírust. Klinikai kutatási program keretén belül vizsgálják a szájápolási termékek szerepét a vírus terjedésének csökkentésében.   Laboratóriumi vizsgálatok szerint a cinket vagy ónt tartalmazó…

Elindult a téli szezonális ellenőrzés

Téli szezonális élelmiszerlánc ellenőrzést rendelt el december elsejétől Erdős Norbert, az Agrárminisztérium élelmiszerlánc-felügyeletért felelős államtitkára. Az akció célja, hogy a hatóság biztosítsa az ünnepeket megelőző időszakban is biztonságos élelmiszerek kerüljenek az üzletek polcaira, majd az otthonokba – fogalmazott Erdős Norbert.…

A kormány faragott egy bunkósbotot a veszélyhelyzeti törvényből az önkormányzatok ellen

HVG
-
 Ma 06:30Gazdaság

Egy faék egyszerűségű rendelettel, az utolsó utáni pillanatban a kormány megtiltotta az önkormányzatoknak az adóik emelését. A veszélyhelyzet nélkül nem tehette volna meg. Sikerült is kacifántos jogi helyzetet előidézni.

Hiába a magyar ellenállás, az Ensz leszedte a legveszélyesebb drogok listájáról a füvet

444.hu
-
 Ma 06:26Egészség

Még a lengyel kormány is támogatta a besorolás enyhítését, de ebben az ügyben Budapest Pekinggel és Moszkvával tartott.