Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 385 hír

Danube Cup: „Európai szintű, a hallgatói innovációt segítő kezdeményezést szeretnénk az útjára bocsátani”

Innovatív és jól átgondolt hallgatói ötleteket mutattak be a Duna-menti egyetemek nemzetközi vállalkozásindítási versenyén, melynek döntője a Startup Safari Budapest fesztivál keretében került megrendezésre.

Európai oltási igazolványt sürgetnek a görögök és a spanyolok

Zöld oltási igazolvány júniusi bevezetését javasolta hétfői athéni tárgyalásán Kiriákosz Micotákisz görög és Pedro Sánchez spanyol kormányfő az idegenforgalmi szezon sikeres lebonyolítása érdekében.

Így teljesítettek az európai részvénypiacok

ProfitLine
-
 Tegnap 19:30Gazdaság

Túlnyomórészt emelkedéssel zártak a vezető nyugat-európai tőzsdeindexek hétfőn, a bányaipari részvények árfolyamát megdobta a nyersanyagok drágulása, a ciklikus részvényekét pedig a gazdaságok újranyitását és a laza monetáris politikát övező optimizmus húzta felfelé.

Európának a pitiáner európai gondolkodókra kellene hagynia a károgást

Hírklikk
-
 Tegnap 19:30Belföld

Az EU-nak következetesen végig kell vinnie saját programját, ha nem akarja, hogy az Orbánok és Jansák Európája legyen belőle, vagyis hogy a „kaparj-kurta!”-szemlélet uralkodjon el, és mindenki csak belemarkoljon a közösbe, de senki se tegyen bele – figyelmeztetett Európa napján a bécsi Kurier, az előfizetőinek szabadon hozzáférhető…

Matteo Salvini: Nem várhatunk az európai szolidaritásra

A hétvégén újabb kétezer migráns érkezett Lampedusa szigetére, ismét fellendült az Olaszországot sújtó bevándorlás.

Éveken át palesztin terrorszervezetekhez irányították az európai segélyeket

Neokohn
-
 Tegnap 18:30Külföld

Évek óta jut anyagi forrásokhoz a Népi Front Palesztina Felszabadításáért nevű terrorszervezet egy csalássorozatnak köszönhetően.

Jellemző maradt a rizikóvállalás az európai befektetők körében

vg.hu
-
 Tegnap 17:46Pénzügy

A pandémia harmadik hulláma alatt sem csillapodó kockázati étvágy révén 5 százalékkal hízott az európai befektetési alapok vagyona.

Indítsd húsmentesen a hetet! Vegán hamburger édesburgonyával - Recept

Glamour
-
 Tegnap 16:55Életmód

Nem is gondolnád mennyire sokat tehetsz az egészségedért és a bolygóért, ha kiválasztasz magadnak egy napot a hétre, és ilyenkor száműzöd a húst az életedből. Miért ne lehetne ez a különleges nap, a hét első napja? Mostantól minden hétfőn remek receptekkel lepünk meg, hogy a későbbiekben a húsmentes hétfő a te életednek is állandó…

Túlzó azt állítani, hogy az európai mezőgazdasági támogatások kiüresítik a tájat - Ez lehet a megoldás

Portfolio
-
 Tegnap 16:00Gazdaság

Néhány nappal ezelőtt „Kiüresítik a tájat az európai mezőgazdasági támogatások – Mit lehet tenni?” címmel jelent meg egy véleménycikk a Portfolio hasábjain, amely a Közös Agrárpolitika (KAP) által okozott változások biodiverzitásra és termelésszerkezetre gyakorolt hatásait veszi számba.

Cies: európai átlag felett a magyar saját nevelésű futballisták játékideje

NSO
-
 Tegnap 15:47Foci

Több játékidőt kaptak a saját nevelésű labdarúgók az MTK-nál, mint az Ajaxnál – derült ki Sporttudományok Nemzetközi Központjának (CIES) legújabb kutatásából.

Európai hazafi-e vagy?

Hírklikk
-
 Tegnap 15:30Vélemény

Ha az ember beírja az MTI keresőjébe Bródy János nevét, az utolsó említés róla április 21-én található. Ekkor írt arról a Magyar Távirati Iroda, hogy ősszel jótékonysági koncertet rendeznek az István, a király című rockoperából a köztársasági elnök és felesége által a koronavírus miatt árván maradt gyermekek megsegítésére létrehozott alapítvány jav

Számos európai kiskereskedelmi vállalat fenyegeti bojkottal Brazíliát

A brazil mezőgazdasági termékek bojkottjával fenyegette meg a dél-amerikai országot több mint egy tucat európai kiskereskedelmi cég, termelővállalat, befektetési társaság arra az esetre, ha az nem mond le az Amazonas esőerdőire fenyegetést jelentő agrárreform terveiről.

Magyarország vezeti az oltási rangsort az Európai Unióban

HírTV
-
 Tegnap 13:45Vélemény

A sort Finnország zárja, itt még a 4 százalékot sem érte el ez a szám.

Bernard Guetta: Kínával, Erdogannal és Putyinnal szemben alakul a közös európai külpolitika

Az Európai Parlament folyosóin és padsoraiban a változás nyilvánvaló.

Maradj velünk – Támogatói hetet szervez a Homo Ludens Project

kultura.hu
-
 Tegnap 13:28Színpad

A Homo Ludens Project független színházi alkotóközössége támogatói hetet szervez május 14. és 20. között. A programsorozaton korábbi előadások felvételei lesznek láthatók, illetve készülő produkciójukról tudhatnak meg többet az érdeklődők.