Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 172 hír

Ugyan még mire vár Kuncze?

Origo
-
 Ma 13:20Belföld

Schmidt Mária, a Terror Háza Múzeum főigazgatójának írása Kuncze Gábor könyvére reagálva.

Milyen évet zár, és mire készül 2021-ben az Alteo?

Nem kedvez a mostani időszak az alterntív energiának, mert hasonlóan az energetikai ágazat egészéhez, ez is egy erősen beruházásigényes tevékenység. - mondta a Portfolio-nak Ifj. Chikán Attila. Az Alteo Energiaszolgáltató Nyrt. vezérigazgatója ugyanakkor úgy látja, a járványhelyzet tovább erősíti azt a vélekedést, hogy oda kell figyelni a…

Az Szkka edzője elárulta, hogy mire számít az Európa-bajnokságon

Ugytudjuk
-
 Ma 11:34Megyei

Marosán György beszélt Tomasevicsről és Agbabáról és a magyar válogatott esélyeiről is.

Elmaradt a pánikvásárlás, a második hullám után az építőanyagok drágulására számíthatunk

Veol
-
 Ma 11:00Gazdaság

A koronavírus-járvány a 2008-as gazdasági világválsághoz hasonló kihívás elé állította az építőipart, miközben eltérő mértékben sújtotta az ­európai országokat.

Szentkirályi Alexandra: Ismét bebizonyosodott, hogy a bajban számíthatunk egymásra!

Több mint 180 ezer ember szűrését végezték el antigén gyorstesztekkel.

A PlayStation 5 új kontrollere PC-s játékokkal is működik

HVG
-
 Ma 10:03Infotech

Nem feltétlenül szükséges egy PlayStation 5, hogy valaki megtapasztalja a rendszerhez tartozó új kontroller előnyeit. Az ugyanis már a Steam játékplatformmal is kompatibilis.

Hihetetlen kedvezményekkel zsákolhatsz be legendás PlayStation játékokat!

Metabro
-
 Ma 09:20Gaming

Akár 70%-kal olcsóbban vásárolhatsz be magadnak december 23-ig.

Felfedték a PlayStation Now decemberi felhozatalát

A Sony leleplezte a PlayStation Now decemberben érkező játékait. A Horizon: Zero Dawnnal az élen kapunk kocsizúzdát, hajótörötteket, szupermacsó szuperkatonákat és az Apokalipszis egyik lovasát is, úgyhogy lesz miből válogatnunk év végén is.

Mire figyeljünk szemüveglencse-választáskor?

WebBeteg
-
 Tegnap 22:03Egészség

A cégek egyre szélesebb palettáját kínálják az újabbnál újabb fejlesztésű szemüveglencséknek. Miután meghatározták a dioptriát és kiválasztottuk szemüvegkeretünket, már csak a szemüveglencse kiválasztása van hátra. Ne kapkodjunk, szánjunk rá kellő időt - sok bosszúságtól, csalódástól kímélhetjük meg magunkat.

Az Xbox Seriesre és a karácsonyi készletre gyúr a PlayStation 5-ös spekuláns banda

theGeek
-
 Tegnap 21:54Gaming

A CrepChiefNotify nem csak a PlayStation 5-ből akar kifejezetten meggazdagodni, hanem az Xbox Series X-ből is… Korábban már beszámoltunk erről a bandáról, ahogy több ezer PlayStation 5-öt foglaltak le a scriptjeik révén, így amint készletbe jutottak az új konzolok, ők majdhogynem azonnal meg is vásárolták azokat, hogy aztán az eredeti ár…

Remekül futtatja a PlayStation 2-es játékokat az Xbox Series S

A gyengébb újgenerációs Xboxot emulációs masinának is használhatjuk. Modern Vintage Gamer (aki amúgy kifejezetten korrekt videókat készít több témában is) ezúttal a gyengébb, kisebb, de olcsóbb új Xboxot használta szokatlan módon. A konzol rendelkezik egy fejlesztői móddal (Developer Mode), hogy ennek segítségével több PlayStation…

Mire használhatod a szódabikarbónát?

Női NetCafe
-
 Tegnap 17:08Életmód

A szódabikarbóna, azaz a nátrium-hidrogénkarbonát enyhén lúgos, vízben jól oldódó só. Nagymamáink nem véletlenül tették le mellette a voksukat.