Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Te is örülsz ennek a szép tavaszi időnek? Már nem sokáig: 10-20 cm hóval tér vissza a tél

Hétfő este nyugatról egy ciklon éri el hazánkat, a következő napokban pedig megtapasztalhatunk mindent, amit csak február tartogathat. Április közepén ez lesz már a harmadik, sarkvidéki eredetű hidegbetörés hazánkban.

Ekkora ragadozót már régen fogtak Magyarországon

A Körösök legendás hőskorában sem mindennapos méretű harcsa került horogra vasárnap délután a Hármas-Körös gyomai szakaszán.

Iffhs - Eddig hárman játszottak legalább háromszáz válogatott futballmeccset

Lloyd a hétvégén csatlakozott két honfitársnőjéhez azzal, hogy pályára lépett az Egyesült Államok csapatában a svéd válogatott ellen 1-1-re végződött találkozón. Előtte Kristine Lilly és Christie Rampone Pierce jutott túl a mérföldkőnek számító 300-as számon, előbbi 1987 és 2010 között 354, utóbbi az 1997-től 2015-ig terjedő időszakban 311…

Három generáció óta műveli a földet a szécsényi család

Generációról, generációra száll a mezőgazdaság szeretete, a föld művelése a Sümegi családban. Sümegi János elismert szakemberként irányította egykor az országos hírű helyi termelőszövetkezetet. Egy időben a térség országgyűlési képviselője is volt – olvasható a Nógrád megyei hírtportál, a nool.hu oldalán.

Három év után nyert ismét a brit sztársportoló

Origo
-
 Ma 14:40Sport

A 35 éves kerékpárosnál 2017-ben Epstein-Barr vírust diagnosztizáltak.

Mutatunk három meghatározó magyar járványgörbét - így alakul a jövőnk

A járványmatematikusok is folyamatosan munkában vannak, szerintük nagyon közel már "a vége".

Három pontot ért a gyulai lányok hajrában lőtt gólja

Beol
-
 Ma 14:32Sport

Úgy tűnik, hogy az előző heti fölényes sikerük megadta a kellő önbizalmat a gyulai lányoknak, akik az NB II-es nagypályás női labdarúgó-bajnokság 21. játéknapján, Monoron is győzni tudtak.

Három szakember határozott véleményt mondott az AstraZeneca vakcinájáról – itt vannak a részletek

  Három elismert hazai professzort, Merkely Bélát, Jakab Ferencet és Szekanecz Zoltánt kérdezte Facebook beszélgetésében a KOVIDők oldal. Többek között arról kérdezték őket, hogy mi a véleményük az AstraZeneca vakcinája körül kirobbant nemzetközi botrányról és van-e értelme a különböző kezelések alkalmazásának az oltás felvétele után…

Angyalian gömbölyödő melleit süttette a tavaszi napsütésben a magyar fitneszmodell, Sebestyén Ági

Promotions
-
 Ma 14:14Szex

Ettől a képtől tuti, hogy pár fokkal emelkedik majd a szobád hőmérséklete.

Hamarosan kezdődik az NVIDIA virtuális GTC előadása

A vállalat vezetője a saját konyhájából prezentálja majd a legfrissebb fejlesztéseket.

Három év garanciával érkezett a Nokia X10 és X20

Bemutatkozott a Nokia X10 és Nokia X20, nem csak 5G-vel, de 3 év szoftverfrissítéssel és garanciával.

3 immunerősítő tavaszi smoothie, hogy jól induljon a napod

Gondolj úgy a következő egészséges wellness italokra, mint egy hatalmas adag vitaminforrásra, amellyel minden reggel kényeztetheted a szervezetedet. Akár este is elkészítheted őket, hogy reggel csak meg kelljen innod és élvezni a frissítő hatásukat. Energetizáló grépfrút ital Ez a gyönyörű rubinvörös ital reggelente mosolyt csal minden…

Megvan a harmadik focista, aki eddig legalább háromszáz válogatott futballmeccset játszott

Carli Lloyd amerikai női futballista lett a harmadik olyan játékos, aki elérte a 300-as határt válogatott mérkőzéseinek számát illetően - adta hírül a labdarúgás történetével és statisztikáival foglalkozó nemzetközi szervezet (IFFHS).

Legyél te is Met tag! – Friss szakmai információk, színvonalas előadások!

Hunsail
-
 Ma 13:37Vitorlás

A Képzési bizottság tagjai egyhangúlag javasolják a vitorlás edzők részére a Met tagságot és az azzal járó színvonalas szakmai konferenciák, előadások látogatását. Magyar Edzők Társasága tagságára vonatkozó feltételek Tagságba történő regisztráció A Magyar Edzők Társasága tagjának a www.magyaredzo.hu weboldalon történő online…