Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 197 hír

Csaknem huszonöt évi fegyházbüntetést kapott a nyolc társát meggyilkoló orosz sorkatona

Huszonnégy és fél év fegyházbüntetésre ítélte egy orosz hadbíróság azt a sorkatonát, aki 2019 októberében megölte nyolc katonatársát a Bajkálontúli terület egyik laktanyájában – idézte több orosz internetes hírportál az elítélt ügyvédjét, Lev Aszaulenkót. A keleti katonai körzet hadbírósága ítéletében arra is kötelezte a vádlottat, Ramil Samszutgyi

A Manchester United sztárja utál veszíteni

Origo
-
 Ma 15:55Foci

Bruno Fernandes bízik abban, hogy csapata trófeát nyerhet ebben a szezonban.

Videoklipes rendezőket csinál nyolcévesekből a Lego

Lego Vidiyo néven indít új szolgáltatást a gyártó, melynek lényege, hogy kiterjesztett valóság (AR) segítségével pingelje a gyerekek kreativitását.

Vattacukorbolygó, amely tömegének nyolcvanöt százalékát a légkör adja

Rakéta
-
 Ma 14:00Tudomány

A tudomány mostanáig csaknem négyezer-háromszáz exobolygót azonosított, melyek között szép számmal akadnak furcsa objektumok is. Ám a 2017-ben felfedezett WASP–107b vattacukorbolygó valamennyiükön túltesz. A méretre hatalmas, tömegre mégis alacsony bolygó ritka anyaga mellett az is furcsa, hogy annak magja sokkal kisebb annál,…

Tomahawk – Nyolc év után új album

Fémforgács
-
 Ma 14:00Zene

Nyolc év után érkezik a Tomahawk új albuma. Mike Patton avant-prog / alter metalos csapatának Tonic Immobility című lemeze március 26-án, a Patton Ipecac Recordings kiadásában jelenik meg, amiről máris itt van Business Casual című daluk.

PL: Guardiola szerint Agüero hamarosan visszatérhet a Cityhez

Pep Guardiola, a Premier League-ben szereplő Manchester City vezetőedzője abban bízik, hogy a koronavírus-fertőzéssel küzdő argentin Sergio Agüero a bajnoki hajrában már újra segíteni tudja majd a csapatot.

Guardiola reméli, hogy a Manchester City sztárja a szezon hajrájában már visszatérhet

Origo
-
 Ma 12:23Foci

Az argentin csatár többször is sérüléssel bajlódott ebben az idényben, jelenleg koronavírus-fertőzés miatt nem játszhat.

Guardiola szerint Agüero a hajrában már segítheti a Cityt

A katalán szakember kedden azt mondta, a támadó a betegség első három-négy napjában szenvedett, fáradtnak érezte magát, de azóta jobban van. "Most eljött az ideje, hogy negatív tesztet adjon, aztán amilyen gyorsan csak lehet, visszatérjen közénk, és napról napra egyre jobb állapotba kerüljön" - mondta Guardiola. Hozzátette, azt nem tudja…

Kuponkóddal osztogatott bukó tippet Hajdú Péter, Berki és L.L. Junior, sokan bedőltek nekik

Mindhárom celeb ugyanazt a szerencsejáték-oldalt reklámozta, és olyan, 100 százalékosnak mondott, tuti tippet adtak követőiknek, ami végül nem jött be.

Guardiola szerint Agüero a hajrában már segítheti a Cityt

A támadó a betegség első három-négy napjában szenvedett, fáradtnak érezte magát, de azóta jobban van.

Guardiola szerint Agüero a hajrában már segítheti a Cityt

A támadó a betegség első három-négy napjában szenvedett, fáradtnak érezte magát, de azóta jobban van.

A behavazott Lengyelországban nyolcvanezren maradtak áram nélkül

Nem csitul a tél a lengyeleknél, hétszáz alkalommal riasztották a tűzoltókat.

Nyolc éve érlelődött a holland kormány csúnya bukása

Telex
-
 Ma 10:53Külföld

Több mint 26 ezer szülőt vádolt meg jogtalanul csalással az adóhatóság Hollandiában. Hiányzó aláírások miatt vonultak ki végrehajtók a családokhoz, a károsultak pedig hiába várták a kártérítést. A kormány évek óta a szőnyeg alá söpörte az ügyet, a kirobbant botrány miatt aztán lemondott a teljes holland kabinet.

West Brom - Man. City: Túlélőshow 90 percben

Fortuna Web
-
 Ma 10:33Sport

Decemberben a West Brom képes volt féken tartani a Cityt, és összehozott egy 1-1-es döntetlent. Valószínűleg most az a cél, hogy minimum egy pont otthon maradjon.