Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 236 hír

Trump 143 embernek adott kegyelmet az utolsó éjszakáján

Az utolsó elnöki óráiban Donald Trump elnöki jogkörével élve 143 embert részesített elnöki kegyelemben, miközben eddig teljes elnöksége alatt összesen 95 kegyelmet osztott ki. A listán szokás szerint több közvetlen szövetségese szerepel, de hírességek is feltűnnek a listán.

Mindenki őrültnek gondolja, amiért ilyenkor is az erdőben teker

Úgy tűnik megérkezett az igazi tél, az elmúlt héten röpködtek a mínuszok, és végre igazi hónak tűnő jelenséget is láthattunk – sokan azonban ilyenkor sem pihentetik a bringát. Kálóczi Balázs is közéjük tartozik, ezért most őt faggattuk arról, mire kell figyelnie annak, aki télen nyeregbe pattan.

Hulladéktörvény: az Ab részben igazat adott Ádernek

HVG
-
 Ma 13:49Gazdaság

Handó Tünde és Szívós Mária alkotmánybírák a köztársasági elnök egész beadványát elutasították volna.

Korrupt politikusoknak is kegyelmet adott Trump

Utolsó elnöki döntésével közel 150 embert részesített elnöki kegyelemben. Saját magának és a családtagjainak eddig nem adott kegyelmet, de még van pár órája, hogy megtegye.

Közkívánatra, egy nehezebb “Országok fővárosai” kvíz. Tudod melyik az adott ország fővárosa?

Ha érdekelnek további kvízek itt megtalálod őket, illetve csatlakozhatsz Facebook csoportunkhoz is. Mielőtt belépsz ne felejtsd el megosztani barátaiddal az eredményedet. Van saját kvíz ötleted?

Utolsó elnöki éjszakáján 143 embernek adott kegyelmet Trump

Az utolsó elnöki óráiban Donald Trump jogkörével élve 143 embert részesített elnöki kegyelemben, miközben eddig teljes elnöksége alatt összesen 95 kegyelmet osztott ki. A listán szokás szerint több közvetlen szövetségese szerepel, de hírességek is feltűnnek a listán. Az egyik leghírhedtebb név a listán az a Steve Bannon, akinek Trump azután…

Egyetlen dolog van, amit egy rothadt és tekintélyelvű rezsim nem képes elviselni

Ez pedig az igazság. A The New York Times vezércikkben emelte ki, hogy Navalnij páratlan bátorságról tett tanúbizonyságot, amikor visszatért a medve barlangjába, öt hónappal azután, hogy megpróbálták méreggel eltenni láb alól. Tudta, hogy le fogják tartóztatni, amint beteszi a lábát Oroszországba, és afelől sincsenek kétségei, hogy ez mit jelent. A

Donald Trump 143 embernek adott kegyelmet utolsó elnöki napján

Megkegyelmezett például Lil Wayne-nek és korábbi stratégiai vezetőjének, Steve Bannonnak is.

Az amerikai hatalom válsága: így tekintenek az európaiak Biden Amerikájára

Az európaiak közel harmada úgy véli, nem lehet bízni az amerikaiakban azok után, hogy 2016-ban Trumpra szavaztak – derül ki a Külkapcsolatok Európai Tanácsának (ECFR) felméréséből. Trump hatása a transzatlanti kapcsolatkora azt jelenti, hogy bármely, Kínával vagy Oroszországgal való potenciális amerikai konfliktus terén most a…

Donald Trump elnöki kegyelmet adott Lil Wayne-nek és több más rappernek

Kodak Black és a Death Row kiadó 32 éve rács mögött lévő tásalapítója is szabadulhatott.

A Pinterest megjósolta: ezek a trendek lesznek nagyon népszerűek 2021-ben

Bien
-
 Ma 10:31Divat

Nem titok, hogy 2020-ban a mackónadrág volt a kedvenc ruhadarabunk, de ha hihetünk a Pinterest 2021-es jóslatainak, idén végre egészen új ruhadarabok kerülnek reflektorfénybe. A sportos és elegáns öltözködés időszaka vár ránk, ami egyszerre ideális munkába, otthonra és kirándulásra is!

Tíz ember, akiknek Donald Trump a távozása előtt kegyelmet adott

Megvan, hogy Donald Trump kiknek adott elnöki kegyelmet, mielőtt távozna a hivatalából.

Az emberek adott esetben jelentsék fel a szomszédjaikat – javasolta a londoni rendőrfőkapitány

Egészen hajmeresztő indokokat is hallottak rendőrök olyan emberektől, akik megsértik a kijárási szabályokat. Ezek betartatása hatalmas erőfeszítést kíván a hatóságoktól. Időközben vasúti talpfa nagyságú akadály került az igazságszolgáltatás kerekei közé.

Izrael továbbra is világelső az oltások tekintetében

Eddig 51 országban több mint 44 millió oltást adtak be világszerte a történelem legnagyobb oltási kampánya során. A listát továbbra is Izrael vezeti, ahol már a lakosság 28%-át beoltották a koronavírus ellen.