Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Minősített könyvtár lett a gyulai

  Minősített könyvtárrá vált a gyulai bibliotéka, az elismerést a napokban online adták át, de megérkezett a fürdővárosba a képeken látható oklevél is, ezeket mutatja a képeken Dézsi János igazgató. A pályázat célja az, hogy elismerésben részesítse azokat a könyvtárakat, vagy könyvtári tevékenységet folytató szervezeteket, amelyek évek óta magas sz

Hova lettek a jó kvízműsorok?

Gundel Takács Gábort is megkérdeztük.

Hová lettek a jó kvízműsorok?

A hetvenes években még a közszolgálati tévé gyártott saját vetélkedőket, majd a kereskedelmi tévézés hozta be a külföldi formátumokat. Egy biztos: imádtuk, néztük a kvízműsorokat, és másnap a Barátok Közt történései mellett biztosan a helyes válaszokról és a kvízmester poénjairól beszélgettünk. Sokunknak közös élménye lehet a…

Eldőlt: Thomas Tuchel lett a Chelsea edzője

A PSG-től decemberben elküldött német szakember másfél éves szerződést írt alá.

Minden idők legtöbb díját besöprő játéka lett a The Last of Us Part II

Metabro
-
 Ma 19:33Gaming

A The Last of Us második része lett minden idők legelismertebb videojátékos alkotása!

A Győr-Moson-Sopron megyei Felpéci Tájház lett az Év Tájháza

A Felpécért Alapítvány által működtetett Felpéci Tájház nyerte el a Magyarországi Tájházak Szövetsége által 2020-ban meghirdetett Év Tájháza címet.

Félmilliárdot nyúltak, extrém hozamot ígértek, 200 milliós bírság lett a buli vége

Napi.hu
-
 Ma 19:03Belföld

Félmilliárd forintot gyűjtött az angliai Goldstein Limited úgy, hogy erre nem volt engedélye és extrém hozamot ígért úgy, hogy sehová sem fektette be ügyfelei pénzét. Végleges eltiltás és 200 milliós bírság lett a buli vége.

Különdíjas lett a Hétszínvirág tagóvoda

TelePaks
-
 Ma 17:44Belföld

Magyarország több mint 860 programmal csatlakozott az idei Európai Hulladékcsökkentési Héthez, nemzetközi viszonylatban ezzel 5. helyen végeztünk. A legkiemelkedőbb pályázatokat Dr. Boros Anita államtitkár jelentette be az esemény közösségi oldalán, a nyertesek között kiemelte a paksi Benedek Elek Óvoda Hétszínvirág tagóvodáját, amely…

Ez lett az Év Tájháza

A muzeális intézmény legfőbb érdeme, hogy szakmailag hiteles képet tár a látogatók elé.

A koronavírus áldozata lett az ismert politikus

Elhunyt Carlos Holmes Trujillo kolumbiai védelmi miniszter, a dél-amerikai ország egyik legismertebb konzervatív politikusa a koronavírus okozta Covid-19 betegség szövődményeiben.

A győriek klasszisa lett az évtized női kézilabdázója

A legjobbak között öten is vannak, akik játszottak a Győri Audi Eto KC-ban.

Szexuális szolgáltatást ígértek, lövöldözés és rablás lett belőle

A Budai Központi Kerületi Bíróság - nem végleges végzésében - egy hónapra elrendelte két nő és két férfi letartóztatását, akiket társtettesként felfegyverkezve és csoportosan elkövetett rablás bűntettével gyanúsítanak - közölte a Fővárosi Törvényszék.

Bitcoin bányászgép lett egy BMW i8-ból

Hat darab RTX 3080 felhasználásával lett bitcoin bányászgép abból a BMW i8-ból, amit egy digitális bányász alakított át a célnak megfelelően.  Ahogy mostanság látszik, a bitcoin masszívan hasít, sőt, szinte kilőtt az egekbe, ami többek között azt hozta magával, hogy  mezei felhasználók kénytelenek vagyonokat költeni videokártyára, ha például…

Baja még biztonságosabb város lett

Jó itt élni félelem és különösebb biztonsági kockázat nélkül.

A titkos milliárdokból lett pénz a berettyóújfalui fürdőfejlesztésre

Részrehajlóan osztják az állami pénzeket, a képlet igen egyszerű: ha a fideszes polgi elég alaposan benyalta magát Orbánéknál, akkor kerül lóvé a beruházásokra. Berettyóújfaluba bizony került, 2 milliárd.