Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

A Netflixnek már több mint 200 millió előfizetője van világszerte

A Netflix előfizetőinek száma 2020 utolsó negyedévében több mint 8,5 millióval nőtt, s így már 200 millió fölött jár.A Netflix előfizetőinek száma 2020 utolsó negyedévében több mint 8,5 millióval nőtt, s így már 200 millió fölött jár.

Hetek vannak hátra az életéből – szörnyű, mit tett a halálos betegség az egykor mosolygós édesanyával

Rá sem lehet ismerni arra a korábban életvidám, mosolygós 44 éves asszonyra, akit szűk egy év alatt sorvasztott el halálos betegsége. Az orvosok úgy vélik: a nyolcgyermekes édesanyának már csak hetei vannak hátra.

Minden emberi közösség valódi ereje a hitben és értékrendben van

Alapvetően minden emberi közösség igazi és valóságos ereje nem az izmokban van, hanem a szellemiségben, a hitben és értékrendben - hangsúlyozta a Honvédelmi Sportszövetség elnöke szerdán a sportszövetség, a Székesfehérvári Tankerületi Központ és a Székesfehérvári Vasvári Pál Általános Iskola együttműködési…

Von der Leyen: Európának ismét barátja van a Fehér Házban

A Capitolium pedig ismét a demokrácia szimbóluma lehet, Joe Biden beiktatásával Amerika ugyanis visszatér a hasonlóan gondolkodók körébe - jelentette ki az Európai Bizottság elnöke az Európai Parlament (EP) brüsszeli plenáris ülésén.

A Netflixnek már több mint 200 millió előfizetője van világszerte

A Netflix előfizetőinek száma 2020 utolsó negyedévében több mint 8,5 millióval nőtt.

Már több mint 200 millió előfizetője van a Netflixnek

Több mint 8,5 millióval fizettek elő a Netflix-re 2020 utolsó negyedévében, így már 200 milliónál is több előfizetőjük van.

Az Unió nem, de Menczer Tamás tud kínai vakcináról tárgyaló uniós országokról

Sorban állnak az országok, de az államtitkár erről nem beszélhet. Kevés a vakcina, viszont örülne neki, ha ez nem így lenne – erről Menczer Tamás beszélt az ATV Start című műsorában.  A Külgazdasági és Külügyminisztérium tájékoztatásért és Magyarország nemzetközi megjelenítéséért felelős államtitkára szerint az orosz és a kínai vakcina…

Debreceni késes rablás: már meg is van az ítélet

Az ügy vádlottja négy és fél év börtönbüntetést kapott első fokon. A 41 éves férfi tudomásul vette az ítéletet, ám az egyelőre nem jogerős.

Benne vagyunk a Top10-ben: ezekben az országokban a legmagasabb a válások aránya

Bien
-
 Ma 14:31Életmód

A világunk egy igazán nem várt fordulatban részesített minket az elmúlt évben, és ez nem csak a karrierünkre, az életvitelünkre, hanem bizony a magánéletünkre is rányomta a bélyegét.

Novothny: van némi alapja

Boon
-
 Ma 14:30Sport

Nem zárható ki, hogy az egykori diósgyőri támadó a német Bochumból visszatér a DVTK-hoz.

Csőtörés van Újrókuson, bokáig ér a víz

Az Arany János iskola közelében ma délelőtt eltört egy 300 mm átmérőjű vízvezeték, jelenleg a hiba feltárását végzik a Szegedi Vízmű szakemberei.

Árulja a kormány a lélegeztetőgépeket, van is rá kereslet, de még egyet sem tudott eladni

Ezt jelentette ki a Külgazdasági és Külügyminisztérium államtitkára. Pedig már legalább három hónapja ajánlgatják ki a lélegeztetőgépeket Magyarország nagykövetei. Akár 8 ezer darabot is hajlandó lenne a kormány értékesíteni, vagyis a megvásárolt 16 ezer darab felét, ami azt jelenti, hogy 8 ezret úgy vehettek meg, hogy eleve tudták, azokra nagy…

A férfinak vagy a nőnek van szüksége több alvásra?

Örök vita a két nem között, hogy logikai feladatokban, tájékozódásban, kommunikációban, érzelmi téren melyik fél teljesít jobban. Egy dolog kiderült most, mégpedig az, hogy az egyik fél többet használja az agyát, ezért több pihenésre  van szüksége. Melyik nemre tippelnek? Azt nem tudjuk, hogy az egyes kapcsolatokban mennyi konfliktus van abból,…