Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Útinform: erősödik a forgalom az M3-ason a főváros felé

A 10-es, 31-es főutakon, a Csepel-szigetről bevezető utakon is növekszik a forgalom. Az Útinform péntek reggeli jelentése szerint a következő a helyzet az utakon: - Az M5-ös autópályán Inárcs térségében, a 37-es és a 42-es km között hídjavítás miatt a főváros felé tartó forgalmat az ellenkező, Röszke irányába tartó pályaoldalra terelik át, így irán

Elindult a fényvillamos Budapesten

A fényvillamos a hét különböző napjain a 2-es mellett a 42-es, az 50-es, az 56A, az 59-es, a 62A és a 69-es vonalakon közlekedik január 6-ig.

Elindult a fényvillamos Budapesten

A fényvillamos a hét különböző napjain a 2-es mellett a 42-es, az 50-es, az 56A, az 59-es, a 62A és a 69-es vonalakon közlekedik január 6-ig.

Elindult a fényvillamos Budapesten

A fényvillamos a hét különböző napjain a 2-es mellett a 42-es, az 50-es, az 56A, az 59-es, a 62A és a 69-es vonalakon közlekedik január 6-ig.

Durva antiszemita támadás Európa legélhetőbb fővárosában

Egy nő letépte egy rabbi kipáját, és késsel megfenyegette őt Bécsben.

Megérkezett Keszthelyre a város karácsonyfája

Bár a speciális körülményekre való tekintettel az idei adventi vásár elmarad Keszthelyen, a karácsony meghitt hangulatáért felelős fát már fel is állították. Nagy Bálint, a város polgármestere közösségi oldalán számolt be róla, hogy megérkezett a város karácsonyfája, amit fel is állítottak a belvárosban. A tóparti település vezetője azt írja: “Az i

Nem veszi át a Budapestért Díjat a Levegő Munkacsoport

Nem sikerült elérni, hogy csökkenjen a főváros súlyos levegőszennyezettsége, ezért döntött úgy a környezetvédő szervezet, hogy nem veszi át a díjat, amit a Fővárosi Közgyűlés ellenszavazat és tartózkodás nélkül megítélt neki – adta hírül a levego.hu. A civil szervezet a Fővárosi Közgyűlés tagjainak eljuttatott levelében megírta, hogy a Levegő Munka

Pénteki forgalomkorlátozások Budapesten

Pénteki forgalomkorlátozások Budapesten Budapesti Rendőr-főkapitányság2020. 11. 27., p - 05:55 A mai napon, 2020. november 27-én járványügyi intézkedések és filmforgatás miatt forgalomkorlátozás lesz Budapest VII., IX. és X. kerületében.

Tűz ütött ki egy budapesti családi házban

Egy családi ház egyik helyisége égett Budapest XVIII. kerületében, a Napló utcában. Az esethez a fővárosi hivatásos tűzoltókat riasztották, akik eloltották a lángokat.

Ha Biden nyer, jöhet a Majdan Budapestre

Gondola
-
 Tegnap 23:45Külföld

Mráz Ágoston Sámuel az Inforádiónak nyilatkozott. Egyre valószínűbb, hogy Bidenből valahogy mégis amerikai elnököt csinálnak – ha nem is a választópolgárok, de legalábbis a „leadott szavazatok” –, ebben az esetben pedig számíthatunk a 2016-ban beszüntetett, vagy inkább takaréklángra helyezett, felforgató tevékenység…

Ezért lélegezhet fel Budapest belvárosa – szó szerint

Ripost
-
 Tegnap 22:45Belföld

Ki hinné, hogy Budapest belvárosában még mindig van olyan lakás, amiben fával vagy szénnel fűtenek? Ennek hamarosan vége.

Már jár a fényvillamos Budapesten

A 60 éves nosztalgia járművet a BKV munkatársai évről évre több ezer izzóval világítják ki.

Van egy kis gond a budapesti levegővel

Telex
-
 Tegnap 22:07Bulvár

Attól, hogy a napi átlagos érték még rendben van, Budapest egy-egy részén kiugróan rossz a levegő, aminek a megnövekedett autóforgalom is rosszat tesz. Hordozható légszennyezettség-mérővel néztük meg, mi a helyzet az utcán, az aluljáróban, vagy a Margitszigeten.