Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Az alsóházban nem bukott meg az olasz miniszterelnök

Megnyerte a koalíció válsága miatt maga által kezdeményezett bizalmi szavazást hétfőn az olasz parlament alsóházában Giuseppe Conte miniszterelnök.

Programsorozattal ünnepli a 120 éves magyar filmet a Nemzeti Filmintézet

Vetítésekkel, kiállítással és egyéb programokkal ünnepli idén az első megrendezett magyar film, A táncz születésének százhuszadik évfordulóját a Nemzeti Filmintézet (NFI).

„Nem tájékozódnunk kellene, hanem krízishangulatban garanciákról döntenünk, amelyek az egyetem autonómiáját bizto…

Szegeder
-
 Tegnap 23:58Belföld

A Szegedi Tudományegyetem Bölcsészettudományi Karának professzora, Szajbély Mihály is felszólt a hétfőn délután online formában megtartott egyetemi szenátusi ülésen. Szájbély aggodalmát fejezte ki, hiszen szerinte hiába sulykolja a vezetés, hogy nemhogy megmarad, de növekszik is majd az SZTE autonómiája, ez a valóságban fordítva…

Átvilágítják mind a huszonötezer Washingtonba vezényelt nemzeti gárdistát

Gondola
-
 Tegnap 22:52KülföldUSA

A beiktatási ünnepség idejére a szövetségi fővárosba vezényelt huszonötezer nemzeti gárdistát minden eddiginél alaposabban átvizsgálja a Szövetségi Nyomozó Iroda, hogy kizárhassa a belső fegyveres fenyegetést

"A legegyszerűbb az lett volna, ha abbahagyom, de nem így akartam befejezni" - Chris Froome

A 35 éves brit versenyző ötödik Tour de France sikerére készül.

Gál Kinga: az Európai Bizottság sokadjára hagyja cserben a hagyományos nemzeti kisebbségeket

Az Európai Bizottság sokadjára hagyja cserben a hagyományos nemzeti kisebbségeket, felháborító hogy a testület nem hajlandó semmilyen nemzeti kisebbségvédelmi jogszabályt alkotni annak ellenére, hogy a Minority Safepack európai kezdeményezést közel másfél millió polgár támogatta – olvasható Gál Kinga a Fidesz-KDNP uniós…

Programsorozattal ünnepli a 120 éves magyar filmet a Nemzeti Filmintézet

Vetítésekkel, kiállítással és egyéb programokkal ünnepli idén az első megrendezett magyar film, A táncz születésének százhuszadik évfordulóját a Nemzeti Filmintézet (NFI).

„A Sárkányokat Nem Megölni Kell, Hanem Felboncolni." Emlékezetgyakorlatok Judith Schalansly: Különféle veszteség…

Revizor
-
 Tegnap 22:24Könyv

Judith Schalansky Különféle veszteségek jegyzéke azzal foglalkozik, hogy miképpen parancsolhatunk megálljt a feledésnek, s mi az a médium, amely ebbéli törekvéseink számára a legmegbízhatóbbnak, legtartósabbnak tűnik – s ez nem más, mint a könyv. Bán Zsófia Recenziója.

Gulácsi szerint ez nem megengedhető

NB1
-
 Tegnap 22:05Foci

Nincs ok a szégyenkezésre.

Mínusz 58,3 Celsius-fokot mértek Szibériában

Telex
-
 Tegnap 22:00Külföld

Az elmúlt 14 év leghosszabb ideje tartó, ilyen hideg időszaka a mostani.

Szijjártó elkotyogta: a magyar kormányt nem hívták meg USA elnökének beiktatására

Ami az Egyesült Államok elnökének a beiktatását illeti, kormányzati meghívó nem érkezett. Ha jól értesültünk, akkor az ismert körülmények miatt a szokásosnál visszafogottabb rendezvényt kívánnak tartani” – mondta az ATV-nek Szijjártó Péter. A külgazdasági és külügyminiszter hozzátette: a magyar kormány abban érdekelt, hogy „az Egyesült…

Brüsszel nem tud elég vakcinát küldeni?

Müller Cecília az operatív törzs online sajtótájékoztatóján hétfőn a többi között arról beszélt: „fontos, hogy az európai uniós forrásokon kívül egyéb területeket is megkeressünk”.

Serie A: már nem Giampaolo a Torino vezetőedzője

NSO
-
 Tegnap 21:36Foci

A Torino hétfőn menesztette a labdarúgócsapat vezetőedzőjét, Marco Giampaolót.