Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Ezért lélegezhet fel Budapest belvárosa – szó szerint

Ripost
-
 Ma 22:45Belföld

Ki hinné, hogy Budapest belvárosában még mindig van olyan lakás, amiben fával vagy szénnel fűtenek? Ennek hamarosan vége.

Koronavírus: visszakaphatjuk a régi életünket a WHO igazgatója szerint

Az Egészségügyi Világszervezet (WHO) veszélyhelyzeti igazgatója csütörtökön Dublinban kijelentette, hogy a Covid-19 elleni védőoltás révén a világ fokozatosan ellenőrzése alá vonhatja a koronavírus-járványt a jövő évben, egyben óvatosságra intett a karácsonyi ünnepekkel kapcsolatban.

Jakab Ferenc szerint jobban kellene bíznunk a vakcinákban

Egy videóban el is magyarázza a különböző típusú vakcinákat, és azok hatásmechanizmusát.

Brüsszeli pénzekkel támogatják Gyurcsány nejét

Az európai szocialisták támogatják Dobrev Klára és más DK-s EP-képviselők internetes kampányát – derül ki a Facebookon egyébként nyilvánosan elérhető adatokból

Az SZFE polgárai szerint nincs ok a félév érvénytelenítésére

Az egyetem hallgatói és dolgozói arra a kormányrendeletre reagáltak, amely alapján az egyetemek fenntartói érvényteleníthetik a félévet és a tanévet is a rendkívüli helyzetben

EP: a lengyel nőknek joguk van a választásuk szerinti védelemhez

A lengyel nőknek joguk van a választásuk szerinti védelemhez magzatuk súlyos és visszafordíthatatlan károsodása esetén, és joguk van mindenfajta szexuális és reprodukciós egészséggel összefüggő egészségügyi ellátáshoz - olvasható az Európai Parlament csütörtökön elfogadott, a lengyel nők abortuszjogairól szóló állásfoglalásában.

Merkely Béla szerint csökken a fertőzöttek aránya

A Semmelweis Egyetem rektora közölte, hogy az utóbbi napokban az antigén tesztek miatt nőttek a számok, de ez nem azt jelenti, hogy a járvány erőre kapott.

Brüsszeli pénzekkel támogatják Gyurcsány nejét

Gyurcsány Ferenc felesége több millió forintos támogatást kapott az európai baloldaltól a magyar kormányt bíráló hirdetésekre.

Pintér Sándor: A rendőrségnek köszönhetően nem marad felderítetlen olyan korrupció, ami sérti az emberek érdekeit

A belügyminiszter szerint idén is következetesen és eredményesen küzdöttek a korrupció ellen.

A járvány ezt is elintézte: szó szerint tömegek dobják kukába a sárga csekket

Novemberben az átlagosnak a duplájára, kilencezerre ugrott a regisztrációk száma a Díjneten, így a március-áprilisi csúcs után, a járványügyi korlátozásokkal összefüggésben ismét egyre többen térnek át számláik elektronikus fizetésére

Maximum tízen ülhetnek a karácsonyi asztalhoz a kormány tervei szerint Olaszországban

Sajtóértesülések szerint a tervek között szerepel a külföldről karácsonyra Olaszországba érkezők ellenőrzésének további szigorítása is.

A tanulók pénzügyi tudatosságát erősítették

Baon
-
 Ma 20:19Belföld

A II. Rákóczi Ferenc Általános Iskolában öt osztály vett részt egy pénzügyi tudatosságra nevelő programban az elmúlt egy évben.

A SZFE szerint az új kormányrendelet az összes felsőoktatási intézményt megfosztja az autonómiájától

A bevezetett rendelkezés értelmében az egyetemek fenntartói a rendkívüli helyzetre való tekintettel az adott félévet érvényteleníthetik.

Kemény ellenállásba ütközött egy fejlesztés - nagy pénzektől eshet el a festői falu

Napi.hu
-
 Ma 20:04Belföld

Bekötőutat építene a NIF a pilisborosjenői gyógyszergyártónak, közvetlenül a Natura 2000-es terület mellett, de ezt a keserű pirulát a helybeli lakosok nem nagyon akarják lenyelni.