Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 168 hír

Megvan, kik lesznek az SZFE új oktatói

Hír tv-s műsorvezető, Orbán korábbi videósa és a Kívánságkosár műsorvezetője is köztük van.

A puffos ujjak maradnak! Ezek lesznek 2021 legnagyobb divattrendjei

Bien
-
 Ma 10:31Divat

Ha már végre nem melegítőnadrágban ülünk otthon, a legnagyobb divatmagazinok előrejelzései szerint 2021-ben ezt fogjuk hordani.

Ebben a versenyben a háztartások lesznek a bírók

A koronavírus-járvány miatt megtorpant a gazdaság, számos területen kedvezőtlen folyamatok alakultak ki, így tavaly a lakossági hitelpiac is a korábbi évekhez képest gyengébben teljesített.

Koronavírus Magyarországon: íme, ezek lesznek az év legfontosabb ábrái

Az, hogy tényleges vakcinaverseny dúl a világban, az elmúlt napok híráramlása is világosan jelezte, amikor a magyar kormány odamondogatott a brüsszeli közös beszerzési stratégiának és milliószámra akar gyorsan behozni kínai vakcinát. Éppen ezért megnéztük, hogy jelenleg hogyan áll a beoltottság felfutása idehaza, ez a lakosság arányában…

A tehetségvizsgák nem lesznek könnyebbek, de a diákok teljesítménye kétséges

A középiskolák, elsősorban a szakközépiskolák igazgatói, pedagógusai már most érzékelik, hogy diákjaik eredményei jóval elmaradnak az előző években megszokottól. Főleg a gyakorlati oktatás hiányzik nekik. A pandémia bonyolítja a tehetségvizsgákra való felkészülést és a gyakorlati érettségi vizsgák megvalósulását is.

Kerékpáros hírmorzsák: Egan Bernal a Girón indulhat, melynek mezőnye célba veszi a Monte Zoncolánt; nem lesznek ju…

Velo
-
 Ma 07:28Sport

Továbbra sincs tényleges döntés Egan Bernal versenyprogramját illetően. Február elején mutathatják be a Giro d'Italia útvonalát. Nem rendezik meg a junior versenyeket az idei Cyclo-cross világbajnokságon.

Az északi sarkkör felett novembertől egészen januárig nem kel fel a nap

Vaol
-
 Ma 07:00Utazás

Az északi sarkkör felett novembertől januárig nem kel fel a nap, de a helyiek nemcsak túlélik a telet, hanem egyenesen élvezik. Erre a megállapításra jutott Kari Leibowitz, a Stanford tudósa egy tanulmányútja során, amikor a norvégok télről alkotott gondolkodásmódját vizsgálta.

Őrült fagy ront Magyarországra - ekkorák lesznek a mínuszok

Az időjárást beharangozó hírek versenyében röpködtek a "szibériai" jelzők, kiderült, hogy mínusz 17 fok is lehet. Leginkább Moszkvában. Magyarországon be kell érnünk gyenge 8-11 fokos éjszakai mínuszokkal, de csak a keleti határnál, amúgy a mi "Szibériánk" mínusz 3 és 6 fok között csikorog majd.

Hazánk fiai

Fricska. Két napja fújja kiváló honi ellenzékünk a legújabb lufit, amely szerint a miniszterelnök fia egy elit katonai akadémián képzi magát tovább, és ez bizony skandalum!.

Tíz év után először lesznek választások Ciszjordániában

Parlamentet és elnököt is választanak a megszállt területen.

Ludvig Zoltán festőművész alkotásai is az online kiállítóterekben lesznek láthatók

Zaol
-
 Tegnap 20:00Kultúra

Ludvig Zoltán festőművészt alkotásra sarkallták a koronavírus-járvány miatti korlátozások. Az előző év kihívásai után az idén az online felületek kínálnak bemutatkozási lehetőséget.

Kivégzések is lesznek a Mortal Kombat filmben, itt vannak az első képek

Nem fukarkodik majd a korhatáros jelenetekkel a NetherRealm verekedős játékszériájának legújabb adaptációja.

Ilyen, amikor Mario a GoldenEye 007 világába kerül

TechWorld
-
 Tegnap 17:00Gaming

Egyszerűen lenyűgöző, ahogy az ismert virtuális vízszerelő egy hangtompítóssal lövi halomra a játéka világának szereplőit, mindezt a GoldenEye 007 fegyvereivel.  Létezett régen a GoldenEye 007 nevű játék, amit a Nintendo adott N64 rendszerekre, igaz, ennek már lassan 24 éve. És létezik Super Mario, akire egy egészen gigantikus brand…

Kemény mínuszok lesznek a hétvégén

Napközben is fagypont alatt marad a hőmérséklet, a leghidegebb órákban akár mínusz 20 fokos hőmérsékletre is számíthatunk a következő három nap során, figyelmeztet az Országos Meteorológiai Szolgálat előrejelzése. Az igazi téli időjárás térségünkbe is viharos széllel és futó hózáporokkal kísérve érkezhet. Enyhülés csak keddtől várható.