Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 228 hír

A sajtóból tudta meg a Színház- és Filmművészeti Egyetem, hogy a kormány alapítványi tulajdonba adná

Semjén Zsolt és Palkovics László kedden éjszaka nyújtotta be az erről szóló törvényjavaslatot. Az egyetem vezetése közleményben reagált a modeválltásra.

Lackner Csaba azt állítja, hogy hiteleknek, öröklésnek és családi segítségnek köszönheti a vagyonát

444.hu
-
  Ma 14:12 Belföld

A korrupciógyanúba keveredett kispesti szocialista önkormányzati képviselő a 24.hu-nak próbálta megmagyarázni, honnan van ennyi pénze.

A Színház- és Filmművészeti Egyetem közleménye a törvénytervezetről

Az egyetem vezetése a sajtóból értesült arról, hogy benyújtották az intézmény jövőjét meghatározó törvénytervezetet. Meglepetésükre az alapítványi modellváltás határideje még a korábban kijelöltnél is közelebb került: 2020. szeptember 1. A Színház- és Filmművészeti Egyetem közleménye: A sajtóból értesültünk arról, hogy 2020. május 26-án…

Tíz napos online programsorozat lesz idén a szebeni színházi fesztivál

30 ország előadásait és meghívottait mutatják be a rendezvény Facebook-oldalán és YouTube-csatornáján.

A Színház- és Filmművészeti Egyetem a sajtóból értesült arról, hogy milyen "ijesztően kevés" idejük van a működésük át…

444.hu
-
  Ma 13:19 Tudomány

Meglepődtek, hogy a korábban kijelölt ütemezés helyett már a következő tanévet az új működési modellben kezdené meg az intézmény.

Bemutatták a színház új műsortervét

Győr Plusz
-
  Ma 13:00 Megyei

A megszólalókon túl mindössze a Győr+ Televízió stábja vehetett részt, és rögzíthette azt a sajtótájékoztatót, amelyet a Nagyszínházban tartottak az üres nézőtér előtt múlt csütörtökön. „Amint megnyomják a döntéshozók a zöld gombot, reméljük, hogy újra megtelnek a széksorok” – mutatott a háta mögé Forgács Péter, és elmondta, a színfalak…

A sajtóból értesült a Színház- és Filmművészeti Egyetem arról, hogy már ősztől új formában működhetnek

Az intézmény vezetősége értetlenül áll a bejelentés előtt, miszerint alapítványi modellben működhetnek tovább idén szeptembertől.

A Színház- és Filmművészeti Egyetem nem érti a sietséget a modellváltással

Közleményben reagált a Színház- és Filmművészeti Egyetem a Semjén Zsolt által május 26-án benyújtott törvénytervezetre.

Kormányinfó: nyithatnak az uszodák, lehet menni szabadtéri színházakba és mozikba, jönnek az utazási utalványok

Elkerülte az ország a tömeges fertőződés szakaszát, így az élet legtöbb területén lassan visszatérhet minden a megszokott kerékvágásba. Már lehet szabadtéri színházba és moziba menni, sporteseményeket látogatni, persze szigorú szabályok betartásával. Legkésőbb július végéig eldől, hogy mi lesz az augusztus 20-i fővárosi ünnepségsorozat…

Lackner Csaba vagyona öröklésből, hitelből és családi segítségből jött össze

A kispesti képviselő állítja, így futotta családi házra, Škoda terepjáróra.

A Színház- és Filmművészeti Egyetem közleménye

A sajtóból értesültünk arról, hogy 2020. május 26-án benyújtották az egyetemünk jövőjét meghatározó törvénytervezetet. Meglepetésünkre az alapítványi modellváltás határideje még a korábban kijelöltnél is közelebb került: 2020. szeptember 1.  Az átállás részleteinek kidolgozásához és gondos lebonyolításához ez az idő ijesztően kevésnek tűnik, a…

Új színészeket castingolt a jövő évadra a Szegedi Nemzeti Színház

Librarius
-
  Ma 11:59 Színpad

Két napon át négy turnusban négyszer 20 ifjú színész tréningezett a Szegedi Nemzeti Színház színpadán május 26-27-dikén. Horgas Ádám főrendező és Barnák László főigazgató harmadszor rendezett csoportos castingot színművészeti egyetemek, főiskolák és színitanodák hallgatóinak és fiatal, már végzett színészeknek. Hagyományosan…

Egy a lényeg: mit tudunk közösen tenni – Dr. Hende Csabával beszélgettünk

Vaol
-
  Ma 11:30 Megyei

Kormánytámogatásokról, Szombathely tíz éve tartó töretlen fejlődéséről és a baloldali városvezetéssel való együttműködésről is kérdeztük dr. Hende Csabát, a megyeszékhely országgyűlési képviselőjét.

Lackner Csaba: családi segítséggel boldogultunk

A korrupciós botrány miatt az MSZP-ből kizárt képviselő családi házáról és felesége nagy értékű autójáról is nyilatkozott.

Ajtony Csaba: Ezt az „időn kívüliséget” meg kellett tanulni

Fidelio
-
  Ma 10:25 Zene

Az évek óta többnyire külföldön dolgozó karmester és zeneszerző, Ajtony Csaba szerint a digitális tér új kihívás elé állítja az előadó-művészetet. Kérdéseinkre írásban válaszolt: „Mint ahogy a csigalépcső csavarodása sem jó vagy rossz, a vírus törésvonala mentén történő változást is lehet nagyon sok jóra használni.”