Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Na ne: könnygázzal oszlatták fel a békésen tüntető tömeget, hogy Trump elkészíthesse a fotóját a Bibliával

Blikk
-
  Ma 11:10 Külföld

Miután beszédet tartott arról, hogy akár a hadsereg bevetésével is hajlandó békét teremteni az országban, Donald Trump a Bibliával készített fotót a közeli templomban, miközben a Fehér Ház előtt tüntető békés tömeget könnygázzal oszlatták fel.

A Focus-ügynökség felmérésével elkezdődött a harc a centrista választókért

Körkép
-
  Ma 11:10 Határtalan

Alaposan túlértékelt lehet Peter Pellegrini esetleges új pártjának meglepően magas népszerűsége. A Focus-ügynökség hétvégén nyilvánosságra hozott közvélemény-kutatása szerint a Robert Ficoval pártelnöki székért versenyző Pellegrini saját pártja ott lihegnek az OĽANO nyakában 21,4 százalékkal.   Az Aktuality.sk hírportál arra hívja fel a…

Új esélyt kap a világ egyik legritkább főemlősfaja! - Új gibbonpárt fedeztek fel a vadonban

A világ legritkább főemlősfaja, a hajnani gibbon egy hímét és egy nőstényét fedezték fel, a pár új reményt jelent a világ legveszélyeztetettebb főemlősfajának fennmaradására.

Egy étterem-tulajdonost lőttek agyon a rendőrök Louisville-ben, a teste fél napig hevert az utcán

HVG
-
  Ma 11:05 Külföld

A kormányzó nyilvánosságra hozta volna a testkamerák felvételeit, de a eszközök nem voltak bekapcsolva, mialatt a tüntetőket lőtték az egyenruhások.

GPS-adatot is rögzítenie kell a fedélzeti kamerának, hogy bizonyíték legyen a felvétele?

Totalcar
-
  Ma 10:58 Autó-motor

Megáll anélkül is egy vitás helyzetben mint bizonyíték vagy mindenképp kell a helyadat?

Apponyi beszédét feldolgozó történelmi dráma látható a Duna Televízióban

A beszéd - Apponyi a magyar ügy védelmében címmel látható történelmi dráma a trianoni békediktátum 100. évfordulója alkalmából június 4-én 20 óra 15 perckor a Duna Televízióban - hangzott el az M1 aktuális csatorna keddi adásában.

Petőfi Színház – Békediktátum – Trianon 100

A Versailles-i békeszerződés 100. évfordulója alkalmával a Veszprémi Petőfi Színház Békediktátum – Trianon 100 címmel mutat be előadást online, a színház Facebook-oldalán és a Veszprém Televízióban. Az előadás alapgondolata: „…a nyers igazsággal való kényszerű szembesülésen túl, a lelki és érzelmi megtisztuláson át, a…

Bögrés kefires süti 10 perc munkával: gyümölccsel felturbózva még finomabb

Femina
-
  Ma 10:52 Recept

A könnyed bögrés kefires süti nem egy egyszerű kevert tészta, annál sokkal jobb, és bármilyen gyümölccsel isteni.

Feltámad a lengyel Malév

Napi
-
  Ma 10:48 Cégvilág

A LOT lengyel légitársaság elkezdi újraindítani járatai, egyelőre csak belföldön, de hamarosan újranyithatják a régiós kapcsolatokat is. A kormánynak anyagi támogatást kell nyújtania a LOT-nak.

„Poénból” merényletre készülő terroristának tüntette fel magát egy fiatal

A kiskorút felelősségre vonta a Fővárosi Nyomozó Ügyészség és a Terrorelhárítási Központ.

A kormány felügyelete alatt áll az Avatar 2 stábja

ma7.sk
-
  Ma 10:42 Film

Az új-zélandi kormány felügyelete mellett kezdi meg kéthetes karanténját az Avatar 2 című film amerikai stábja, amelynek egy jogi kiskaput kihasználva sikerült bejutnia a koronavírus-járvány miatt szigorú beutazási szabályokat alkalmazó szigetországba.

Most úgy kelek fel, hogy túl kell élni ezt a napot

Index
-
  Ma 10:41 Belföld

A koronavírus-járvány okozta gazdasági válság miatt sokan kerültek egyik napról a másikra kilátástalan helyzetbe. Mindenki egyszerre zuhan, csak eltérő sebességgel. Sikeres vállalkozó állt be sittet pakolni, népszerű színésznő kezdett gyermeknevelőként dolgozni, ismert és kevésbé ismert énekesek mentek el futárnak, hogy valahogy túléljék ezt az…

Megszólalt az orvos, aki felismerte az első magyarországi koronavírus-esetet

'Mivel új vírusról van szó, még okozhat meglepetéseket, de hasonlóan viselkedik a világ minden részén, ezért ezeket az ismereteket is tudjuk használni' - mondta dr. Palkó Judit.