Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Szexuálisan zaklatta másfél éves gyerekét egy budapesti férfi 

A rendőrök nemzetközi jelzés alapján azonosították a férfit - írták. Kiderítették azt is, hogy a felhőalapú tárhelyre feltöltött több száz médiafájl közül az egyik felvételen a gyanúsított saját, akkor másfél éves gyermeke látható. A férfi az édesanya tudta nélkül bántalmazta szexuálisan a gyermekét, amiről képet is készített. A nyomozók informatik

Hárman raboltak ki egy 15 éves fiút Debrecenben

Debrecen - Vádat emeltek a három vádlott ellen, akik közrefogták a kiskorú fiút, elvették a mobiltelefonját és meg is ütötték.

Döbbenet: saját, másfél éves gyermeke megerőszakolásáról is töltött fel felvételeket a pedofil férfi

A 35 éves gyanúsított több mint 400, gyermekek szexuális kizsákmányolását ábrázoló felvételt töltött fel az internetre.

Sosem volt jogosítványa, mégis bőszen furikázott Tatán a 60 éves férfi

A tatai rendőrök kapták el kedden azt a 60 éves sofőrt, aki jogosítvány nélkül, eltiltása ellenére vezetett. 72 órán belül bíróság előtt kell felelnie.

Újabb frontot nyit a kormány az önkormányzatok ellen: most az adóemelést tiltotta meg

A Magyar Közlönyben kedd késő este megjelent rendelet szerint az önkormányzatok nem emelhetik a helyi és települési adókat, megtiltják az új adók kivetését és hogy eltöröljék az eddigi adókedvezményeket.

Ellen Page bejelentette, hogy transznemű és mostantól férfiként éli az életét

A világsztár nemváltoztatás mellett új nevet is választott magának.

„Viccnek is durva” – Deutsch Tamás reagált az ellene irányuló kezdeményezésre

Az ellene indult kizárási kezdeményezésre reagált a politikus: szerinte mindez ékes példája annak, miért is kellene megtagadni a brüsszeli jogállamisági mechanizmus bevezetését.

Elégedetlen a magyarok többsége az ellenzéki pártok munkájával

Az ellenzéki pártok 10, sőt 2006-tól számítva 14 év alatt sem tudtak soraik közül felmutatni egy olyan politikust a választók számára, aki képes lett volna a legelutasítottabb magyar baloldali politikustól, azaz Gyurcsány Ferenctől átvenni az ellenzék vezetését – állapítja meg a Századvég Alapítvány kutatása, amely szerint a magyaroknak lesújtó vél

Több száz, gyermekekről készült fotót töltött fel az internetre egy 35 éves budapesti férfi

Saját másfél éves gyerekét is molesztálta a férfi, amelyről szintén képet készített.

Tömeges perek a bankok ellen

Egyre több polgár pereli a szerbiai bankokat a hitelkezelési költségek törvénytelen elszámolása miatt, és már-már odáig fajult a helyzet, hogy emiatt megakadhat a bíróságok munkája. Az ismétlődő ügyek okán más tárgyalásokat már kénytelenek 2022-re halasztani – erősítette meg Ivana Josifović újvidéki ügyvéd, a Bírók és Ügyészek Egyesülete…

Látnod kell a 106 éves Maserati születésnapi videóját

106 éve alapították a Maserati fivérek azt az autómárkát, ami a mai napig a stílus és a sebesség szinonimája. Az évfordulót lendületes klippel ünnepli a modenai gyártó.

Aggasztó: felmondási hullám indult Ausztriában – Csökkent a magyar vendégmunkások száma

Vaol
-
 Ma 07:00Megyei

Visszaesés tapasztalható az osztrák munkaerő-piacon, ezt pedig a kint dolgozó magyar munkavállalók is megérzik. Egyelőre a vendéglátóiparban is csak kisebb mértékben tapasztalhatók elbocsátások, azonban ha elmarad a síszezon, több ezer időszakosan dolgozó magyar maradhat munka nélkül.

A Békéscsaba és a Kaposvár volt a balatonfürediek ellenfele

Az elmúlt napokban két bajnoki mérkőzést vívott a női röplabda Extraliga újonca.