Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Azeri baltás gyilkos - Magyarország nem sértett nemzetközi jogot

Gondola
-
  Ma 13:51 Külföld

Az Emberi Jogok Európai Bíróságának (EJEB) kedden hozott ítélete szerint Azerbajdzsán megsértette az Emberi Jogok Európai Egyezményét azáltal, hogy hazatérése után szabadon bocsátotta az örmény társa meggyilkolása miatt Magyarországon elítélt Ramil Safarovot, a baltás gyilkosként emlegetett katonatisztet

Nem sikerült a brit milliárdos első rakétafellövési kísérlete

Promotions
-
  Ma 13:50 Infotech

Richard Branson vállalkozása már a fellövés előtt jelezte, hogy csak 50 százalék a siker esélye.

Nem sikerült új időpontot találni a James Blunt-koncertnek

Koncert.hu
-
  Ma 13:48 Zene

A koncertszervezők folyamatosan dolgoznak azon, hogy az elmaradt bulikat megpróbálják egy későbbi időpontban pótolni, azonban sajnos akad olyan külföldi sztár, akiről egy időre le kell mondanunk. :(

A kettős állampolgárságról szóló törvény elfogadása az elmúlt 10 év nemzetpolitikájának legfontosabb mérföldköve

ma7.sk
-
  Ma 13:48 Határtalan

Ma van éppen tíz esztendeje, hogy az újonnan alakult magyar Országgyűlés 2010. május 26-án elsöprő többséggel, 98%-os támogatással elfogadta az állampolgársági törvény módosítását, ami lehetővé tette a külhoni magyarság számára, hogy közjogi értelemben is a magyar nemzet részévé váljon. Ez volt az a történelmi lépés, amellyel új…

Tényleges életfogytiglant kért az ügyészség a Határ úti gyilkosra – 21 év alatt több tucatnyian ítéltettek rács mögötti ha…

Minősített emberölés bűntette miatt emelt vádat és tényleges életfogytig tartó fegyházbüntetést kért a bíróságtól a Fővárosi Főügyészség arra a férfira, aki tavaly kegyetlen módon megölte ismerősét. A vádhatóság azt is indítványozta, hogy a vádlottat zárják ki a feltételes szabadságra bocsátás lehetőségéből, és tiltsák el a közügyek gyakorlásától.

Már bánja, hogy nem hívta fel: Tóth Andi még beszélt Petics Kristóffal a végzetes éjszaka előtt

Blikk
-
  Ma 13:43 Bulvár

Csak üzenetet váltottak a tragikus éjszaka előtt, Tóth Andi már bánja, hogy nem hívta fel Petics Kristófot.

Nem igazolt a Real Madridba, mert nem volt kedve spanyolul tanulni

Origo
-
  Ma 13:42 Foci

A holland védő inkább egy német vagy brit ajánlatra várt.

Nem sérült Ibrahimović Achillese

Infostart
-
  Ma 13:42 Sport

Az első vizsgálatok szerint eltúlzottak voltak a félelmek, nem olyan súlyos Zlatan Ibrahimović sérülése, mint gondolták.

Fico: a Smernek elaszánt harcosokra van szüksége, nem pedig értelmiségi teoretikusokra

A Smer-SD elnöke, Robert Fico a sajtótájékoztatójában elmondta, hogy a pártnak újításra van szükség, de továbbra is ő vezetné az alakulatot.

Fico: a Smernek elszánt harcosokra van szüksége, nem pedig értelmiségi teoretikusokra

ma7.sk
-
  Ma 13:41 Határtalan

A Smer-SD elnöke, Robert Fico a sajtótájékoztatójában elmondta, a pártnak újításra van szüksége, de továbbra is ő vezetné az alakulatot.

Russell nem bánná, ha a Mercedes példát venne a Ferrariról

A Ferrarihoz, a Red Bullhoz és a McLarenhez hasonlóan a Mercedes is alapozhatna juniorprogramjára pilótafronton, mondja George Russell. Az alakulat védenceként épp ő járna jól ezzel a stratégiával.

Montenegró megnyitja határait, de Szerbia polgárai előtt nem

Megnyitja határait Montenegró a koronavírussal csekély mértékben fertőzött országok előtt, de nem mindenki előtt, s ez felháborodást keltett a régióban.

Emberi Jogok Európai Bírósága: Magyarország nem hibázott a baltás gyilkos ügyében

A testület szerint a magyar kormány jóhiszeműen járt el, amikor kiadta az azeri baltás gyilkost, akit aztán Azerbajdzsánban szabadon engedtek.

Visszaváltja a jegyeket a Pécsi Nemzeti Színház, mutatjuk a részleteket

PécsiStop
-
  Ma 13:33 Színpad

A március 11. és április 30. közti időszakra szóló előre váltott jegyeket visszaváltja a Pécsi Nemzeti Színház azoknak, akik ezt igénylik, de utalványra is be lehet cserélni, illetve benn is lehet hagyni az árát, hogy a színházat támogassák. Erről június 20-ig kell nyilatkozni a megfelelő űrlap segítségével. A bérleteseket érintő visszatérítésekről

Zseniális és nem teljesen értett kertésztechnikával küzdenek a méhek a klímaváltozás hatásai ellen

A poszméhek a klímaváltozás miatt egyre inkább olyankor repülnek ki a téli fagyok után, amikor a virágok még nem nyíltak ki. Megoldották a dolgot, és nem teljesen érthető, hogy miként.