Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Elindult a Nagykarácsony forgatása – de milyen is lesz a magyar karácsonyi film?

Promotions
-
 Ma 21:41Film

Már javában forog a Nagykarácsony című magyar karácsonyi film, mi pedig elmondjuk, miről is szól a #Sohavégetnemérős rendezőjének új produkciója.

Nagy-Britannia: Ötmillió felett a beadott oltások száma

A nagy-britanniai koronavírus-járvány halálos áldozatairól szerdán közzétett napi összesítésben több mint 1800 haláleset szerepel, de az adat számos olyan halálozást is tartalmaz, amelyek korábban történtek.

Változik az FC Nagykanizsa felkészülési programja

Zaol
-
 Ma 21:19Sport

Két ponton is változik az FC Nagykanizsa NB III-as futballcsapatának felkészülési programja.

Utóünnepség a nyíregyházi állatkertben: így örültek a leszedett karácsonyfáknak a megajándékozott nagymacskák

Meglehetősen vadul utókarácsonyoztak a nyíregyházi állatkert oroszlánjai, tigrisei, leopárdjai. Vízkereszt után, farsang előtt fenyőfavadászattal ünnepeltek a hatalmas ragadozók. Gondozóik leszedett karácsonyfákkal ajándékozták meg őket, ugyanis valamiért nagyon kedvelik a tűlevelűeket.

Már több mint ötmillió koronavírus elleni oltást adtak be Nagy-Britanniában

A nagy-britanniai koronavírus-járvány halálos áldozatairól szerdán közzétett napi összesítésben több mint 1800 haláleset szerepel, de az adat számos olyan halálozást is tartalmaz, amelyek korábban történtek. Az újonnan kiszűrt koronavírus-fertőzések száma ugyanakkor ismét jelentősen csökkent, és a koronavírus elleni oltásból már több mint…

Covid-19: rekordsok a haláleset Nagy-Britanniában

444.hu
-
 Ma 20:54Egészség

Nagy-Britannia rekordszámú halálesetet jelentett a Covid-19 miatt: 1820 ember halt meg a pozitív koronavírus-teszt utáni 28 napon belül, meghaladva az egy nappal korábban beállított korábbi csúcsot. Kedden 1610 halálesetet jelentettek. Ma 38 905 új esetet regisztráltak, szemben az egy nappal korábban bejelentett 33 355-tel – derült ki a brit…

1820 új koronavírusos halálesetet jelentettek Nagy-Britanniában

HVG
-
 Ma 20:51Külföld

Boris Johnson szerint a jelenlegi nagyon magas halálozási adat a fertőzési hullám néhány héttel ezelőtti kiugró tetőzésének következménye.

Koronavírus: még soha nem közöltek ilyen sok halálesetet Nagy-Britanniában

A nagy-britanniai koronavírus-járvány halálos áldozatairól szerdán közzétett napi összesítésben több mint 1800 haláleset szerepel, de az adat számos olyan halálozást is tartalmaz, amelyek korábban történtek. Az újonnan kiszűrt koronavírus-fertőzések száma ugyanakkor ismét jelentősen csökkent, és a koronavírus elleni oltásból már több mint…

Nagyon kellett a Fradinak ez a BL-győzelem

A rivális csak egyszer vezetett az egész meccsen, még 2-1-nél.

A miniszterelnök szerint megint háború dúl

444.hu
-
 Ma 20:34Kultúra

Orbán Viktor – milyen meglepő! – háborús metaforákat használ a járványhelyzet leírására. Ki van kutatva. Nem mintha nem harcolna, háborúzna, csatázna mindennel 2010 óta.

Jól megy a baranyaiak ellen a Nagyatádnak

Sonline
-
 Ma 20:31Sport

Második felkészülési mérkőzését is megnyerte a Nagyatádi FC, amely ezúttal a sok visszajátszóval pályára lépő Szentlőrinc SE B csapatát verte három góllal.

Koronavírus: több mint 1800 halálos áldozatot jelentettek Nagy-Britanniában

A koronavírus elleni oltásból már több mint ötmilliót beadtak.

Nagy drónos kérdezz-felelek – Neszveda Péter és Neszveda György

go2fly
-
 Ma 20:27Cégvilág

Interjúsorozatunk új részében apa és fia együtt meséli el, hogyan indult drónos karrierjük, és mi mindennel kísérletezgetnek mostanában. Igazi csapatjátékosokat ismerhettünk meg személyükben, akik szívesen építik a hazai drónos közösséget, lelkesen cserélnek tapasztalatot hozzájuk hasonló hobbistákkal és távolabbról érdeklődőkkel egyaránt.…

Megszorongatta a listavezetőt a Nagykanizsai Futsal Club

Zaol
-
 Ma 20:27Sport

A futsal NB II. Nyugati csoportjának 16. fordulójában a listavezető vendége volt a Nagykanizsai FC gárdája.