Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 124 hír

Újabb döbbenetes részletek: égésgyorsítóval lobbantotta fel a házat a férfi, árván maradt egy 12 éves kisfiú a 15. kerület…

Nem tett vallomást az a férfi, akit azzal gyanúsítanak, hogy lakástüzet okozott hétfő hajnalban a 15. kerületi Pázmány Péter utcában, és ezzel kioltotta egy 60 éves házaspár életét – mondta Gál Sándor, a BRFK életvédelmi osztályvezetője kedd délelőtti sajtótájékoztatóján. Azt kérte a tulajdonos a lakóktól, hogy ne piáljanak Az alezredes ismertette:

Gyilkosság miatt vádat emeltek egy vámosmikolai pár ellen

Italosüveggel, tégladarabbal, kalapáccsal ütötték az idős asszonyt, aki korábban segített rajtuk.

Bíró elé állnak a brutális vámosmikolai gyilkosok

Origo
-
 Ma 11:03Belföld

Bezúzták a nyugdíjas asszony arcát és a koponyáját, majd megkéselték és elásták.

Döbbenetes látvány: turisták csúszkálnak a lefagyott kínai nagy falon

A hideg időjárás Pekingbe is beköszöntött, méghozzá hó kíséretében. Ezen a részen a kínai nagy fal pedig jégpályává változott, ami a turisták dolgát is jócskán megnehezítette.

Hamarosan pont kerülhet a vámosmikolai emberölési ügy végére: vádat emeltek a bestiálisan megölt idős asszony gyilk…

A Pest Megyei Főügyészség vádat emelt egy nő és egy férfi ellen, akik még 2020 januárjában Vámosmikolán megöltek egy, a közelükben lakó idős asszonyt, akit azután a házuk mögötti gödörbe rejtettek.

Felelőtlenség a vakcinakérdés átpolitizálása

A vakcinakérdést nem szabad átpolitizálni, aki ezt teszi, felelőtlen és ostoba – jelentette ki Menczer Tamás.

Halálos ágyán vallott a gyilkos, 25 éves rejtély oldódott meg

Metropol
-
 Ma 08:15Bulvár

Halála előtt könnyíteni akart a lelkén, ezért felhívta a rendőrséget, hogy elmondja: 25 éve agyonlőtt egy embert.

Döbbenetes: késsel fenyegetőző hajléktalanok tartják rettegésben egy budapesti panelház lakóit

Tarthatatlan állapotok uralkodnak egy XIX. kerületi tízemeletes panelházban: hajléktalanok ki-be járkálnak, mocskot, használt tűket, valamint hatalmas rendetlenséget hagynak maguk után.

Menczer: felelőtlenség a vakcinakérdés átpolitizálása

Menczer Tamás azt mondta: a betegek arra vágynak, hogy meggyógyuljanak, az egészségesek pedig arra, hogy megőrizhessék az egészségüket. Ez nem politika.

Menczer: felelőtlenség a vakcinakérdés átpolitizálása

A vakcinakérdést nem szabad átpolitizálni, aki ezt teszi, felelőtlen és ostoba – jelentette ki a Külgazdasági és Külügyminisztérium tájékoztatásért és Magyarország nemzetközi megjelenítéséért felelős államtitkára hétfőn az M1 csatornán. Menczer Tamás azt mondta: a betegek arra vágynak, hogy meggyógyuljanak, az egészségesek pedig arra, hogy…

Menczer: felelőtlenség a vakcinakérdés átpolitizálása

A vakcinakérdést nem szabad átpolitizálni, aki ezt teszi, felelőtlen és ostoba - jelentette ki a Külgazdasági és Külügyminisztérium tájékoztatásért és Magyarország nemzetközi megjelenítéséért felelős államtitkára hétfőn az M1 aktuális csatornán

Menczer Tamás: Felelőtlenség a vakcinakérdés átpolitizálása

A betegek arra vágynak, hogy meggyógyuljanak, az egészségesek pedig arra, hogy megőrizhessék az egészségüket. Ez nem politika - mondta a külügyi államtitkár.

Menczer Tamás: felelőtlenség a vakcinakérdés átpolitizálása

Budapest - A vakcinakérdést nem szabad átpolitizálni, aki ezt teszi, felelőtlen és ostoba - jelentette ki a Külgazdasági és Külügyminisztérium tájékoztatásért és Magyarország nemzetközi megjelenítéséért felelős államtitkára hétfőn az M1 aktuális csatornán.

Menczer: Felelőtlenség a vakcinakérdés átpolitizálása

A vakcinakérdést nem szabad átpolitizálni, aki ezt teszi, felelőtlen és ostoba.