Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Megverte, megerőszakolta a nőket a nigériai férfi

Megverte, megerőszakolta azt, aki visszautasította. Elképesztő magyarázatokat adott a férfi.

Sokan ragadtak mamahotelben a koronavírus miatt

A koronavírus-járvány nemcsak a budapesti lakások bérleti díjaira gyakorolt sokkszerű hatást, hanem a bérlők életkor szerinti összetételét is jelentősen befolyásolta. A Rentingo.com legfrissebb elemzéséből kiderül, hogy a pandémia miatt sok fiatal ragadt a mamahotelben, mert nem tudott saját lakást bérelni: míg a járvány kitörése előtt a…

Curtis drámai vallomása: “egy férfi a meztelen fotójával tett szexuális ajánlatot nekem”

Már sok mindennel találkozott karrierje során a rapper, de amiről a Life TV hétfő este adásba kerülő Bréking! című műsorában mesélt, túlmegy minden határon. A műsorvezető Szabó Dóri megkérdezte a vendégeit, hogy mennyire gyakori az náluk, hogy egy teljesen idegen nő szexi fotókkal bombázza őket, illetve volt-e közöttük olyan fotó, videó,…

Menesztik a cseh külügyminisztert, aki sem vakcinából, sem atomerőműből nem akart oroszt

HVG
-
 Ma 07:29Külföld

Újabb cseh minisztert váltottak le, aki korábban kritizálta a keleti vakcinákat.

Már járni sem bírt 220 kilós súlya miatt: 150 kilót fogyott a 36 éves Evelyn, hogy meggyógyuljon

Femina
-
 Ma 07:10Életmód

Korábban elektromos kerekesszékkel járt a piacra, mert pár lépés is megterhelő volt számára.

Már csecsemők is kerülnek kórházba koronavírus miatt

444.hu
-
 Ma 07:01Egészség

Erről a Heim Pál Országos Gyermekgyógyászati Intézet orvosigazgatója beszélt, aki elmondta, hogy kiskamasz kortól jellemzőbbek a komolyabb tünetek.

Akár 24 fokot is mérhetünk hétfőn Fejér megyében

A nap első felében általában napos idő lesz a jellemző.

Fel akarta robbantani az internetet egy amerikai férfi - csőbe húzta az FBI

Az FBI a napokban tudatta a nyilvánossággal, hogy sikerült még időben lekapcsolnia egy amerikai férfit, aki meglehetősen furcsa merényletet tervezett volna végrehajtani. A 28 éves Seth Aaron Pendley ugyanis állítólag azt tervezte, hogy felrobbantja szinte az egész internetet - méghozzá mindössze egyetlen bombával.

Nem poén: Keresik az év körforgalmát, akár Borsodra is adhatunk ajánlást

Pályázatot hirdettek az “Év körforgalma” becses titulusra. A Magyar Közút Nonprofit Zrt. és a Közlekedéstudományi Egyesület A Közlekedési Kultúra Napja rendezvénysorozat keretében pályázatot hirdet az „Év körforgalma” címmel – adta hírül a Minap.hu. A pályázatra április 15-ig várja a szakmai munkacsoport a javaslatokat az országos és helyi…

Máltán a nyaralás akár 200 euróval is olcsóbb lehet

Ezt maga a szigetország turisztikai minisztere jelentette be április 9-én. Részletesen ismertette azt is, milyen feltételeknek kell megfelelnie azoknak a turistáknak, akik árengedményben akarnak részesülni.

Tatabányai parkban szunyókált a férfi, egy fiú csapott le méregdrága mobiljára

A fiú elhatározta, hogy ellopja a férfi 130 ezer forintot érő telefonját. Miután megszerezte a telefont el is cserélte egy másikra, ami mellé még 40 ezer forintot is kapott.

Kilenc államban adtak ki riasztást sugárzó anyag miatt, Mexikóban

Kilenc mexikói államra adott ki riasztást vasárnap a szövetségi kormány, miután elraboltak egy veszélyes sugárzó anyagot szállító járművet.

A diákoknak kevés, amit kormány lépett – egy diákmozgalom az általános iskolákat is zárva tartaná

Félsikerként értékeli Schermann Fruzsina, az ADOM Diákmozgalom képviselője azt, hogy a kormány elhalasztotta a középiskolások jelenléti oktatásának a kezdetét, illetve, hogy elmarad a szóbeli érettségi vizsga, mert az általános iskolai tanárok és diákok járványfertőzöttsége szerintük továbbra is túlságosan magas kockázatot hordoz magában.

Ezek miatt kell leginkább résen lenniük a vásárlóknak - példák

A fogyasztóvédelem az év első napjától fokozottan ellenőrzi a vásárlók jogait erősítő előírások betartását. A hatóság az idei első negyedévben közel 310 üzletben és webáruházban vizsgálódott, 59 százalékuknál talált kifogásolnivalót.

Robotok kellenek a kínai gyárakba a munkaerőhiány miatt

Origo
-
 Ma 06:26Gazdaság

Az ország munkaképes korú lakossága több mint 5 millió fővel csökkent az elmúlt évtizedben, a gyárak pedig már nem vonzó munkahelyek a kínai fiatalok számára.