Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Jön az új Közös Agrárpolitika, de mit jelent ez a gazdáknak?

Agroinform
-
  Ma 13:31 Gazdaság

Elfogadták a megállapodást a Közös Agrárpolitikáról (KAP), mely alapvetően fogja meghatározni a magyar mezőgazdaság támogatási rendszerének és termelési feltételeinek jövőjét a 2023-2027 közötti időszakban.

Nagyon sok magyar gazda vesz ilyen állatot: ezekre a fajtákra esküsznek a legtöbben

A tavalyi évhez hasonlóan idén is lehetőség nyílt tenyészbikák tenyésztésbe állításához de minimis támogatás igénylésére a 41/2019 Am rendelet alapján. A Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih) összegyűjtötte az igényléssel kapcsolatos általános tudnivalókat, valamint a 2020-as év fő tapasztalatait.

Mi, hogy a Nincs idő meghalni egyik jelenetéhez 37.000 liter Coca-Colát használtak fel?!

IGN
-
  Ma 13:21 Film

Reméljük rázva, nem keverve!. Amikor azt hinnénk, hogy a Halálos iramban- és a Mission: Impossible-franchise őrült kaszkadőrmutatványaira senki sem tud rálicitálni, akkor rá kell jönnünk, hogy minden csak azon múlik, hogy mennyi kóla kell egy adott jelenethez.

Jövőre felpattan a gazdaság, már lélegzethez jutott az álláspiac

Magyar Nemzet
-
  Ma 13:19 Gazdaság

Az első járványszakaszban állásukat elvesztett foglalkoztatottak közül a legtöbben újra munkába álltak.

Koronavírus miatt lélegeztetőgépen van Orbán Viktor egyik megbízottja

Koronavírus-fertőzéssel lélegeztetőgépen van egy miniszterelnöki megbízott, koráb

Neogrády-Kiss Barnabás a Capa-nagydíj 2020 nyertese

A Capa Központ által alapított díjat immáron ötödik alkalommal ítélték oda olyan alkotónak, aki kiemelkedő teljesítményt nyújt a magyar fotográfia területén.

A dohányosok egyik legnagyobb félelme

Női NetCafe
-
  Ma 13:09 Életmód

A súlygyarapodástól való félelem hátráltatja a dohányosokat abban, hogy segítséget kérjenek a leszokáshoz. Főleg akkor, ha a korábbi próbálkozások során már fölszedtek néhány kilót – derül ki egy friss kutatásból.

A Maladype nyerte a fődíjat a XIV. Nemzetközi Gombrowicz Fesztiválon!

Corn & Soda
-
  Ma 13:00 Kultúra

Óriási szakmai sikert aratott hétvégén a Maladype Színház a lengyelországi Radomban. A XIV. Nemzetközi Gombrowicz Fesztiválon a Maladype nyerte a fődíjat. A négy tagú szakmai zsűri döntése alapján a nemzetközi hírű alkotóműhely művészei a...

Több mint egymilliárdos energetikai fejlesztésre nyert pályázatot Nagykanizsa önkormányzata

Ez a lényeg
-
  Ma 12:57 Vélemény

Mintegy 1,3 milliárd forint pályázati forrást nyert el Nagykanizsa önkormányzata 12 oktatási és kulturális intézmény energetikai felújítására - írta az MTI. 

Szerető gazdára találtak a magukra maradt tatabányai menhelyi kutyák

Az átlagosnál hatszor több kutya talált gazdira a Bridgestone Tatabánya Termelő Kft. és a Tappancs Állatotthon Alapítvány és Őrszolgálat nyár végi közös, több mint egy hónapig tartó promóciós kampányának köszönhetően. Az állatotthon egy átlagos hónapban mindössze két kutyát ad örökbe véglegesen, míg a tatabányai gyár felhívását követő két…

Csehországban az Ericsson, itthon a ZTE nyert a CETIN-tenderen

HWSW
-
  Ma 12:06 Mobiltech

Nem lett közös befutó, maradhat itthon a ZTE a CETIN, így áttételesen a Telenor 5G-s partnere.

Lassan az okosórákban nagyobb akkumulátor lesz, mint az idei egyik iPhone 12 telefonban

Nemrég bemutatták az iPhone 12 szériát. Azon belül négy készüléket, mégpedig az iPhone 12 Mini-t, iPhone 12-t, iPhone 12 Pro-t és iPhone 12 Pro Max-ot. Bár a formavilág végre előnyösebb

Megtalálták a módját az egyik idősotthonban, hogy a lakók találkozhassanak hozzátartozóikkal

Kapcsolattartási pont nyílt a Zselic Katolikus Idősek Otthonában Zselickislakon a napokban, a kétbejáratú, középen hermetikusan lezárt konténer megoldást kínál a hozzátartozók és az intézmény lakóinak találkozására a koronavírus-járvány idején - közölte a fenntartó Kaposvári Egyházmegye képviselője sajtótájékoztatón csütörtökön.

Fődíjat nyert az Apró mesék Izmirben

Szász Attila romantikus szélhámosfilmje nyerte a Balkán Panoráma Filmfesztivál fődíját