Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 408 hír

Bánhidi: Az egyik legfontosabb meccs jön, mert esélyesebbek vagyunk

Lékai Máté örül annak, hogy mostantól nem késő este játszanak a kézi-vb-n, és nem hajnalban kerülnek ágyba. A brazilokat és a lengyeleket kellene legyőzniük a negyeddöntőért.

Megvan, mikor jön a Willy Wonka-előzményfilm a mozikba: Ezeket a színészeket nézték ki a főszerepre, és az előző vált…

IGN
-
 Ma 20:06Film

A nagysikerű ifjúsági regényből Gene Wilder és Johnny Depp főszereplésével készült film, amelyek más-más okból kifolyólag voltak emlékezetesek, ám az új változat ellen sokan tiltakoznak az állítólagos szereposztás miatt.

Jön a Bitpanda Kártya, már most előrendelhető az uniós országokból

A Binance után a Bitpanda is úgy döntött, hogy beáll a sorba és Bitpanda Kártya néven saját Visa betéti kártyát

Trumpra építettek, de Biden jön

Orbán Viktor elsőként állt ki Donald Trump megválasztásáért még 2016-ban és a tavalyi újraválasztási kampányában is többször nyíltan támogatásáról biztosította őt. Szijjártó Péter külügyminiszter pedig Joe Bident támadta a kampányban. A Híradónknak nyilatkozó külpolitikai szakértő szerint valószínűleg mégsem ezek az előzmények határozzák…

Hétéves fiának hiába beszéltek Marianna haláláról, ő azóta is hazavárja a meggyilkolt karcagi édesanyát

A vita közben megfojtott nő gyermekeinek a fejét azzal tömte a gyilkos, hogy édesanyjuk elhagyta őket. Pedig – mint utóbb kiderült – ő maga végzett az exével, akinek a holttestét könyörtelenül elásta. A gyerekek máig reménykednek benne, hogy anyjuk hazatér. Sajnos mindhiába.

Jön a drága csúcsmobilokba a Snapdragon 870

A Snapdragon 888 csúcsmodellje alá egy chipet felvett a kínálatába, a Snapdragon 870 néven dobta piacra a Snapdragon 865-öt.

Ami megy, és ami jön – Szénási Sándor jegyzete

Az a bomlás, szétesés, az amerikai társadalomnak az a felhasadozása, ami a Trump nevű gyenge képeségű, csak a tv-show-k színpadi valóságában komolyan vehető üzletembert a Fehér Házba lökte, aligha múlt el négy év alatt, a szegények szegényedése és a gazdagok gazdagodása aligha fordult meg, a rasszizmus, amit a legdurvábban…

Egy korszak ért ma véget, és semmi jót nem várhatunk attól, ami jön

888.hu
-
 Ma 18:00Külföld

Mit köszönetünk Trumpnak, és mit várhatunk Bidentől?

Falusi Mariann: „Képes vagyok arra, hogy két perc alatt kiheréljem a partneremet” – Elviszlek magammal

WMN
-
 Ma 18:00Színes

Kevés nála önazonosabb ember van a magyar művészvilágban. Nem szűr, nem szépít, nem fojt el. Persze ez nem a könnyebbik élet – és ezt ő is pontosan tudja. El is mondja. Ezt is. Az Elviszlek magammal e heti vendége: Falusi Mariann. Nézzétek:

Éjszakai kijárási tilalom jön Hollandiában is

Hollandia éjszakai kijárási tilalmat kíván életbe léptetni már a hétvégétől. A kormány emellett azt javasolja, hogy az ország ne fogadja a Nagy-Britanniából, Dél-Afrikából és a dél-amerikai kontinensről érkező repülőjáratokat.

Mókuslesen – februárban jön a Nuts

PlayDome
-
 Ma 17:11Gaming

Az egyedi látványvilágú játékban a mókusok titokzatos életét kell megfigyelnünk a legnagyobb titokban.

Jön a 400 forintos dugódíj?

Autós sávok elvétele is szóba jöhet.

A PSD lazán nyerné a választásokat, s az AUR úgy jön fel, mint a talajvíz

Érdekes eredményeket hozott a Sociopol által készített friss közvélemény-kutatás, mely szerint, ha most vasárnap választásokat rendeznének a Szociáldemokrata Párt (PSD) ezúttal is győzne, de sokkal simábban, mint legutóbb, Ciolacuék ugyanis 31 százalékon állnak (ahhoz képest, hogy 29 százalékot értek el decemberben). Ami talán meglepő,…

Cáfolják, hogy jönne az Xbox Game Pass-be a Fall Guys

Nagyon Control-utánérzésünk van hirtelenjében, ugyanis most a Fall Guys-zal is eljátsszák pontosan ugyanazt, mint annak idején a Remedy alkotásával, miszerint idejekorán belengetik, hogy jön az Xbox Game Pass-be, amit aztán megcáfolnak a fejlesztők. A Fall Guys kapcsán a minap lett #link#http://www.gamechannel.hu/cikk/hirbl...