Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Semmi akadálya annak, hogy kötelezővé tegyék a koronavírus elleni vakcinát

Liner
-
 Ma 21:56Életmód

Nincs alkotmányjogi akadálya annak, hogy bevezessék a kötelező covid elleni védőoltást, ha ezt úgy ítélik meg, hogy a lakosság megmentését szolgálná.

Dvsc: Készülök-e az NB I-re? Meglátjuk, hogyan alakul a folytatás

A labdarúgó NB II 38., záró fordulójában a Debrecen a Haladás legyőzésével (4–2) bajnokként jutott fel az élvonalba. A találkozó után a büntetőből gólt szerző csapatkapitánnyal, Dzsudzsák Balázzsal beszélgetett az NSO Tv stábja.

Szörnyű hírt közölt a rendőrség az eltűnt Maddie-ről

Ripost
-
 Ma 21:20Külföld

A héten szerdán ünnepelte volna családjával a 18. születésnapját a portugáliai nyaralás során eltűnt Maddie McCann.

Robert De Niro sérülése: a színészlegenda elmondta, hogy érzi magát

Robert De Niro elmondta, hogy érzi magát lábsérülése után, amit Oklahomában Martin Scorsese új filmjének forgatásakor szerzett.

Kiderült, hogy az oltások védelmet nyújtanak-e az indiai variáns ellen

Az új típusú koronavírus indiai variánsa a jelek szerint más változatoknál könnyebben terjed, azonban egyre nagyobb bizalommal kijelenthető, hogy az oltások e variáns ellen is védelmet nyújtanak - mondta vasárnap a brit egészségügyi miniszter.

Lehet, hogy jövőre már lesz magyar vakcina

Index
-
 Ma 20:41Belföld

Hasonlítani a fog a kínaihoz, de jelentősen el fog térni tőle – mondta Jankovics István virológus.

“Sejthető volt, hogy nagy a baj, ezért a stúdióból egyből bevittek a sürgősségire” – felvétel közben lett rosszul és kerü…

A Konyhafőnök című műsorral tér vissza a képernyőkre Kiss Norbert Ádám, aki korábban a Híradó, a XXI. század és a Házon kívül riportereként mutatta meg tudását. A már nyolc éve Hollandiában élő filmes a Konyhafőnök miatt jött haza, azonban a forgatásokon hamar kiderült, hogy valami nincs rendben vele. Hazaköltözött Kiss Norbert Ádám már…

Rusvai Miklós: „sajnos benne van, hogy a járvány elölről kezdődik”

Liner
-
 Ma 20:21Életmód

A koronavírus-járvány kapcsán jelenleg a vakcinák és a vírusvariánsok jelentik az egyik legélénkebb érdeklődést kiváltó témát, ezért megkérdeztük Rusvai Miklós virológust a legfontosabb tudnivalókról.

Peru ki akarja vizsgálni, hogy a mérgező, ipari fehérítő fogyasztása gyógyítja-e a koronavírust

444.hu
-
 Ma 20:19Külföld

A szakértők között azért váltott ki felháborodást a döntés, mert a kórházak túlterheltsége miatt valóban vannak, akik tévesen azt hiszik, hogy meggyógyulhatnak a fehérítőivástól.

Romboló gyerekek – hogyan állítsuk meg őket?

Betört ajtók, telefirkált falak, egyre nehezebben kezelhető gyerekek – a feszültség nemcsak a felnőttekben, hanem a gyerekekben is egyre nő a korlátozások miatt.

Romboló gyerekek – hogyan állítsuk meg őket?

Betört ajtók, telefirkált falak, egyre nehezebben kezelhető gyerekek – a feszültség nemcsak a felnőttekben, hanem a gyerekekben is egyre nő a korlátozások miatt.

Pfizer-foglalás: gyorsan betelnek a budapesti időpontok, van, aki több száz kilométert utazott, hogy megkapja az oltást

Volt, aki csak lakóhelyétől távol eső oltópontra tudott időpontot foglalni Pfizer-oltásra.

Különösen díjazzák a szorgalmat és rugalmasságot a somogyi cégek

Sonline
-
 Ma 20:00Gazdaság

Versenyképes szakma, szorgalom és rugalmasság: somogyi szakértők szerint a munkaadók ezt a munkaerő-felvételkor különösen díjazzák.

„Ő előbb volt sztár, mint hogy főzni kezdett” – A Konyhafőnökből ismert Rácz Jenő új éttermében jártunk

HVG
-
 Ma 20:00Életmód

Rácz Jenőt a legtöbben a kereskedelmi tévék főzős és celebes műsoraiból, a bulvársajtóból és a közösségi médiából ismerik, de a főztjét eddig nem lehetett megkóstolni: séfként a legnagyobb sikereit külföldön érte el. Most viszont hosszú várakozás után megnyílt budapesti étterme. Megnéztük.