Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

A Rumbarumbamm szerzőjének a Hamu és Gyémánton indul új vlogja!

A koronavírus-járvány első hulláma: Benedek Ágota blogírásba kezd. 2020 második fele: a Rumbarumbamm filmes adaptációjának jogait megvásárolja a Proton Cinema, majd az internetes naplóból könyv készül, mely olyan jól fogy, hogy még karácsony előtt újra kell nyomtatni. 2021. április: Benedek Ágota vlogként folytatja eddig írásos blogját – itt,…

Hétvégén indul a hazai motorsportszezon

Hosszú téli álmot követően elkezdődik a versenyszezon a hétvégén, mind a pálya- mind a rallyversenyzésben, sajnos egy Mátyás király mesébe illő ellentmondás mellett.  Hiába lesz nagyon erős nemzetközi felhozatal minden szakág versenyén, azokon nézők még továbbra sem vehetnek részt.

Ismét felütötte a fejét a vírus: két pécsi óvoda dolgozói, gyermekei kerültek karanténba

Két pécsi óvodában is felütötte a fejét a koronavírus-fertőzés: a Kertvárosi Óvoda Bimbó utcai Tagóvodájában és a Nyugati Városrészi Óvoda Közraktár utcai Sportóvodájában is egy-egy fertőzöttet találtak, rajtuk kívül összesen 4 munkatárs és 31 kisgyermek került karanténba.

Újabb pécsi óvodások kerültek karanténba

Két pécsi óvodában is felütötte a fejét a koronavírus-fertőzés: a Kertvárosi Óvoda Bimbó utcai Tagóvodájában és a Nyugati Városrészi Óvoda Közraktár utcai Sportóvodájában is egy-egy fertőzöttet találtak, rajtuk kívül összesen 4 munkatárs és 31 kisgyermek került karanténba.

Egy óvodás és egy óvodai dolgozó lett koronavírusos, mindkét pécsi óvodában az érintettek karanténba kerültek

Két pécsi óvodában is felütötte a fejét a koronavírus-fertőzés: a Kertvárosi Óvoda Bimbó utcai Tagóvodájában és a Nyugati Városrészi Óvoda Közraktár utcai Sportóvodájában is egy-egy fertőzöttet találtak, írta friss közleményében szerda délben a pécsi önkormányzat. A két óvodában azonosított új fertőzötteken kívül összesen 4 munkatárs és 31…

Hamarosan indulhat a Space Hero című valóságshow

Player
-
 Ma 11:30Tudomány

A Nasa fogja szervezni. Jelentkeznél?

Turisztikai startup program indul a szektor fellendítéséért

Közös programot indít a Magyar Turisztikai Szövetség Alapítvány és a Startup Campus, hogy támogassák a turisztikai startup szektort, és segítsék a koronavírus-járvány hatásaira reagáló megoldások kifejlesztését.

A ZF-Eger vendégei lesznek a pécsiek

Bama
-
 Ma 10:58Sport

Török Viktor együttese rendhagyó időpontban, ma 13 órától csap össze riválisával a bajnokság 27. fordulójában.

Indulhat a kismacsi kerékpárút építésének előkészítése

Cívishír
-
 Ma 10:49Megyei

Várhatóan hatvan napig sávlezárásra, sávelhúzásra kell számítani Debrecenben.

Az induló technológiai vállalkozásokban a jövő

Az innovációkról és a kezdő vállalkozások lehetőségeiről tartottak a napokban újabb sikeres Webiz- (internetes biznisz) konferenciát, a járványhelyzetre való tekintettel élő internetes közvetítés segítségével. A 3D Webiz-tanácskozáson több mint 40 szervezeti és vállalati szakember szólt hozzá a témához, köztük annak az országos…

Októberben indulhatnak el a brit Fly POP indiai járatai

Megállapodott az Avolon lízingcéggel a brit start-up diszkont légitársaság több Airbus A330-300-as bérléséről, a cég ősztől egy példánnyal indítaná el üzemelését.

Sony BRAVIA CORE: a legjobb képminőségű streaming szolgáltatás

A Sony elindította BRAVIA CORE streaming szolgáltatását több mint 300 filmmel „akár 80 Megabit/s streaming sebességgel a közel veszteségmentes UHD BD-vel azonos képminőségbenl”.

Új verses videósorozattal jelentkezik a pécsi teátrum

A Pécsi Nemzeti Színház és a Jelenkor folyóirat együttműködésében hetente új videósorozattal jelentkezik.

Indul az előfoglalási szezon: az utolsó pillanatra már csak méregdrága szállások maradnak

Berobbant a nyári szállásfoglalási kedv a fokozatos újra­nyitás bejelentése és az emelkedő beoltott­sági ráta hatására. Az augusztusi belföldi turizmus még a tavalyinál is erősebb lehet, sok szállásadó erre építve még kivár.

Országos online kampány indul a biciklizés népszerűsítésére

Áprilistól októberig országos online kampánnyal népszerűsíti a hétköznapi bringázást a Magyar Kerékpárosklub.