Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Újra Franciaországba kerül Banksy ellopott graffitije

A Bataclan-tragédiának emléket állító alkotást egy olasz tanyán találták meg, ahol egy pajtában rejtették el.

Ma és holnap meleg, nyári idő várható, pénteken egy hidegörvény helyeződik fölénk

A hidegörvény hatására leginkább pénteken nő meg az eső esélye, ekkor várhatóan több fokkal visszaesnek a hőmérsékletek.

Pénteken kezdődik a Szegedi Szabadtéri Játékok évada

Pénteken Georg Friedrich Händel Agrippina című operájának bemutatójával elkezdődik a Szegedi Szabadtéri Játékok idei rendhagyó évada.

Pénteken indul a Szegedi Szabadtéri Játékok idei, rendhagyó évada

Pénteken Georg Friedrich Händel Agrippina című operájának bemutatójával elkezdődik a Szegedi Szabadtéri Játékok idei rendhagyó évada – tájékoztatták a szervezők az MTI-t. A járványhelyzet miatt a fesztivál előadásainak többségét idén Újszegeden láthatja a közönség, a Dóm téren – igaz nem a megszokott színpadon és nézőszámmal,…

Pénteken kezdődik a Szegedi Szabadtéri Játékok évada

Pénteken Georg Friedrich Händel Agrippina című operájának bemutatójával elkezdődik a Szegedi Szabadtéri Játékok idei rendhagyó évada – tájékoztatták a szervezők az MTI-t.  A járványhelyzet miatt a fesztivál előadásainak többségét idén Újszegeden láthatja a közönség, a Dóm téren – igaz nem a megszokott színpadon és nézőszámmal,…

Az ezeréves kódex visszatért Vasvárra

Vaol
-
  Ma 07:00 Megyei

A Városnéző séták legutóbbi programjában már „élőben” mutatták be a helytörténeti múzeumban az ezeréves kódextöredéket, amelyet az Országos Széchényi Könyvtárban vizsgáltak hosszú ideig.

Franciaországban is egy pedofil körül forrnak az indulatok

Előállítottak egy francia állampolgárt július 7-én, akit azzal gyanúsítanak, hogy az internet rejtett oldalán, a darkneten olyan oldalakat működtetett, amelyeken több ezer felhasználó a világ minden tájáról pedofil és pornográf jellegű fotókhoz és videóhoz fért hozzá – közölte a dél-franciaországi Bordeaux ügyészsége. Frédérique Porterie…

Pénteken kezdődik a Szegedi Szabadtéri Játékok évada

A fesztivál előadásainak többségét idén Újszegeden láthatja a közönség

Franciaországban 8 milliárd eurós megállapodás született az egészségügyi dolgozók juttatásainak növeléséről

Mandiner
-
  Tegnap 23:00 VéleményTüntetés

Hét hétig tartó tárgyalások és több tüntetés után hétfő este aláírták Franciaországban a kormány és a szakszervezetek megállapodását, amely évi több mint 8 milliárd euróval (2830 milliárd forint) növeli az egészségügy dolgozóinak járó juttatásokat.

Macron: a francia gazdaságösztönző csomag legalább 100 milliárd eurós lesz

Napi
-
  Tegnap 21:45 Külföld

A francia gazdaságösztönző csomag ősszel legalább 100 milliárd eurós lesz, a 460 milliárd eurós ágazati intézkedéseken felül, amelyeket már beindított a kormány a koronavírus-járvány kezdete óta - jelentette be Emmanuel Macron államfő kedden, a francia forradalom ünnepén adott hagyományos élő televíziós interjúban az MTI szerint.

Visszatért az arénába a bronzérmes csapat

Feol
-
  Tegnap 21:17 Sport

Ismét a Panchóban találkoztak az Nb I.-es Vál-völgyi csapat játékosai, a Puskás Akadémia Fc labdarúgói, ahol az ilyenkor szokásos orvosi vizsgálatok után hamarosan megkezdődhet az alapozó időszak.

Megyei MK: pénteken sorsolnak

Zaol
-
  Tegnap 20:00 Sport

A Magyar Labdarúgó Szövetség Zala Megyei Igazgatósága (ZMI) döntött a 2020-2021. évi bajnokság osztályainak feltöltéséről, illetve kijelölte a Magyar Kupa megyei selejtezőjének sorsolását.

Visszatérhetnek a katonák a magyar cégekhez, ha eldurvul a koronavírus második hulláma

A koronavírus második hulláma esetén lehet, hogy ismét megjelennek a magyar vállalatoknál a Honvédelmi Irányító Törzsek, de a járvány mostani intenzitása ezt még nem indokolja – mondta el Benkő Tibor honvédelmi miniszter egy kedd esti sajtóeseményen. A miniszter beszélt arról is, hogy jövőre a Honvédség rekord összegből…

Macron: a francia gazdaságösztönző csomag legalább 100 milliárd eurós lesz

Portfolio
-
  Tegnap 18:37 Külföld

A francia gazdaságösztönző csomag ősszel legalább 100 milliárd eurós lesz, a 460 milliárd eurós ágazati intézkedéseken felül, amelyeket már beindított a kormány a koronavírus-járvány kezdete óta - jelentette be Emmanuel Macron államfő kedden, a francia forradalom ünnepén adott hagyományos élő televíziós interjúban.