Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Óriáspakkot kap Magyarország

Napi
-
  Ma 12:53 Belföld

Rengeteg eszköz érkezik Magyarországra napokon belül, többek között 10 millió szájmaszk és 2 ezer lélegeztetőgép lesz a csomagban.

Soros egyetlen év alatt háromszor annyit adott a magyarországi NGO-inak, mint most a járványvédelemre

888
-
  Ma 12:49 Külföld

Hatalmas szalagcímekkel hirdeti az ellenzéki médiában a Soros-birodalom, hogy a nagy mecénás 1 millió euróval támogatja Budapest (miért is nem Magyarország?!) járványügyi védekezését. Tegyük helyükre a dolgokat: ez az összeg neki lófütty, 2016-ban több mint háromszor ennyit adott a magyarországi civil szervezeteknek, ennél az…

Koronavírus: nem tartják etikusnak, ezért idén elmarad a bolondok napi viccelődés a Google-nél

Blikk
-
  Ma 12:43 Bulvár

Bár minden évben megviccelte az embereket április első napján a Google, idén lemondta a bolondozást.

Koronavírus-járvány: Megszületett az utóbbi idők legszebb magyar slágere

Hírklikk
-
  Ma 12:38 Belföld

Annyi érzelem talán bele sem fér egyetlen videóklipbe, mint, amennyit Alapi István, Kovács „Kovax" Péter és Forster Gábor sűrítettek bele az Esély című vadonatúj dalukba.

A járvány idején is magyar tévécsatorna segíti a kárpátaljaiak hiteles tájékoztatását

A csatorna egészségügyi műsora kiemelt figyelmet fordít arra, hogy a helyiek által is ismert és elismert szakemberekkel elemezze a helyzetet.

Teljes gázzal segítenek a magyar motorosok – Maradj otthon, versenyezz online és segíts!

A koronavírus elleni védekezést megsegítő, jótékonysági kezdeményezést indít útjára a Czuni László által vezetett CL4 Off-Road Motoros Iskola és Magyarország jelenleg egyetlen gyorsasági motoros VB versenyzője, a Supersport-világbajnokságon versenyző Sebestyén Peti.

Több mint tízmillió maszk érkezik Magyarországra

Több mint 2,5 millió gyorstesztet, százezer védőruhát és arcvédőt, 300 ezer pár kesztyűt, valamint kétezernél is több lélegeztetőgépet szállítanak hazánkba.

Húsz repülőgép érkezhet Magyarországra orvosi felszerelésekkel

Ezen a héten újabb húsz teherszállító járat érkezhet Magyarországra, amelyek több száz tonna orvosi eszközt hoznak: lélegeztetőgépeket, maszkokat, védőfelszereléseket.

Így kezelik Magyarországon a súlyosabb állapotú koronavírus-betegeket

Infostart
-
  Ma 12:35 Belföld

Magyarországon a hétfő reggeli adatok szerint 447 koronavírus-fertőzöttet tartanak nyilván, és 15 ember hunyt el a betegség következtében.

Tovább növelhetik a nyitva tartó átkelők számát a magyar-szlovák határon

A héten megpróbálják növelni a most nyitva tartó átkelőhelyek számát a magyar-szlovák határon a magyar és szlovák állampolgároknak, illetve az áruforgalomnak - mondta Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter hétfőn az MTI-nek.

Szijjártó Péter: a Magyarországon élőket megvédjük, a külföldön rekedt magyarokat hazahozzuk

Budapest – Senkit nem hagyunk magára – jelentette ki Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter az Országgyűlés hétfői ülésén, napirend előtti felszólalásában.

Szijjártó: 10 millió maszk, 2000 lélegeztetőgép érkezik Magyarországra

Senkit nem hagyunk magára, a Magyarországon élőket megvédjük, a külföldön rekedt magyarokat hazahozzuk, a gazdaságot pedig újraindítjuk - jelentette ki Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter az Országgyűlés hétfői ülésén...

A minőségi magyar pálinkának van piaca

ma7.sk
-
  Ma 12:28 Cégvilág

Jusko Tamás 2017 óta foglalkozik minőségi pálinkák forgalmazásával a Unique Distribution Sk s.r.o. égisze alatt. A cég a Panyolai Pálinkák kizárólagos forgalmazója Szlovákiában. A vállalkozást társával, Iván Tamással a semmiből kezdte felépíteni. Nem volt egyszerű, de a tudatos vállalkozás meghozta a gyümölcsét.

A magyar térképészet kiemelkedő alakja

ma7.sk
-
  Ma 12:25 Életmód

A cím egy olyan 18. századi férfiúra utal, aki ezen kívül a természet- és műszaki tudományok számos egyéb területén is jeleskedett, sőt a szó szoros értelmében iskolateremtő egyéniség volt.