Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 70 hír

Visszavárják Józsi bácsit, akit új paddal leptek meg a Stádium utcán

Hiros
-
  Ma 14:17 Megyei

Sikerült meglepetést szerezni annak az idős kecskeméti tanár úrnak, aki nap mint nap szorgosan gondozza a Stádium utca 17. szám előtti kiskertet. Egy közösségi oldalon lévő bejegyzésre figyeltek fel a Városüzemeltetés Kft. munkatársai, és hamar ki is cserélték azt az elhanyagolt állapotban lévő padot, amelyen a bácsi meg szokott pihenni.…

Pénteken indul a nyári szezon a Tőserdőben

Hiros
-
  Ma 12:29 Megyei

Egy régi értékből épít új brandet Lakitelek Önkormányzata. Szeretnék elérni, hogy a Tőserdő olyan márkanévvé váljon, amely egyet jelent a természetközeli kikapcsolódással, a gyönyörű tájjal, az aktív pihenéssel, a termálvízzel, a csónakázással, a kalandparkkal, a finom helyi ételekkel és borokkal, a remek programokkal.

Kihagyhatatlan lehetőségek Bács-Kiskun megyében: nyár elején elindul a népszerű klub

A koronavírus-járvány miatt bevezetett korlátozások enyhítésével június végén ismét kinyithatja kapuit a művészetpártoló, népszerűsítő közösség, a Szecsődi Udvarház Alkotók és Előadók Klubját - írja a Baon.

Pénteken drogkereskedőkre csapott le a NAKA, mostanra megvan az ügy két vádlottja

Parameter
-
  Tegnap 16:13 Határtalan

A rendőrség továbbá emlékeztetett, hogy pénteken, a kábítószer-ellenes akció részeként, a NAKA házkutatásokat végzett, három embert letartóztatott, és a drog mellett készpénzt is lefoglalt. A rendőrség szerint az egyik fogvatartott elkövetőt korábban már elítélték kábítószerrel való kereskedésért. TASR  

Molnár Dániel Dani bácsi jó kedéllyel emlékezik vissza a fiatalságára

Feol
-
  Tegnap 11:30 Megyei

Május 26-án, kedden lesz kilencvenhét esztendeje, hogy egy öreg sas, egy minden sejtjében repülésre született férfi Makón meglátta a napvilágot.

Huszonkilenc migránst fogtak el Bács-Kiskun megyében 24 óra alatt

Mindegyik szírnek mondta magát, útlevél nem volt náluk.

Rejtélyes, torzított koponyákra bukkantak egy tolnai temetőben

Origo
-
  Tegnap 10:17 Tudomány

Egyedülálló kultúráról tanúskodnak a Mözs melletti ősi temető sírleletei.

Véradások Bács-Kiskun megyében 2020. május 25-31. között

A következő napokban ezeken a helyeken adhat vért Bács-Kiskun megyében. Az Országos Vérellátó Szolgálat és a Magyar Vöröskereszt továbbra is számít az egészséges lakosság segítségére.

Többször is kezelte Kásler Miklós Gyurcsány Ferencet

Két éve még kiváló szakembernek tartotta Gyurcsány a minisztert – írta meg a Hír TV.

Megbüntették az ellenőrök? Jövő pénteken vége a türelemnek

A BKK megnyitja ügyfélközpontjait és központi ügyfélszolgálatát. A március 12-e után pótdíjjal sújtott utasoknak az ügyfélközpontok újranyitásától számított 5 munkanapon belül, tehát május 29-ig van lehetőségük arra, hogy utólag bemutassák a bérletüket.

Egerben pénteken megtörtént, ami egy biciklis rémálma

Egri Ügyek
-
  20.05.23 11:38 Megyei

És akkor jönnek a nem várt úthibák.

Békés megyében három személyi sérüléssel járó baleset is volt pénteken

Békés megyében május 22-én három személyi sérüléssel járó közúti közlekedési balesetről érkezett bejelentés a rendőrségre.

2236 tesztből csak egy lett pozitív pénteken

Az országban eddig 1504 személynél állapították meg a koronavírus-fertőzést - közölte a kormány a korona.gov.sk weboldalon. Pénteken egy fertőzött sem vesztette életét. A COVID-19 megbetegedés eddig összesen 28 személy halálát okozta Szlovákiában. A gyógyultak száma pénteken 24-el emelkedett, így már összesen 1280 diagnosztizált…

„Ez így nem ballagás. Ez egy lélekgyilkos valami” – kiborult a népszerű Jocó bácsi

Pesti Hírlap
-
  20.05.23 08:58 Vélemény

Az egyik legnépszerűbb Facebook-pedagógus szerint a maszkos és gumikesztyűs ballagás tönkreteszi az egészet, mindeközben emberek ezrei már hotelekben, strandokon lehetnek majd.  A Facebookon kesereg az ország egyik legnépszerűbb Facebook-tanára, Jocó bácsi. A pedagógus arról ír, hogy a ballagás a jelen feltételek és engedélyek…

Határrendészeti összefoglaló Bács-Kiskun megyéből

Hiros
-
  20.05.23 08:32 Baleset-bűnügy

Az elmúlt 24 órában történt.