Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 110 hír

Magyarország számára elfogadhatatlan Finnország bemutatott költségvetési javaslata

hirado.hu
-
  Tegnap 20:54 Belföld

A finn elnökségnek nem sikerült elfogulatlan javaslatot benyújtania – hangsúlyozta Varga Judit igazságügyi miniszter.

Megújult a PIM állandó Petőfi-kiállítása

Megújult a Petőfi Irodalmi Múzeum (PIM) 2011-től létező állandó Petőfi Sándor-kiállítása. Új multimédiás pontokat alakítottak ki, külön szobában mutatják be ...

A Blizzard törölte az Overwatch Switch-es bemutatóeseményét.

Leet
-
  Tegnap 20:01 Gaming

Október 16-án New York városában, a hivatalos Nintendo boltban fedte volna fel a nagyközönség előtt az Overwatch Switch-es verzióját a Blizzard. Az esemény azonban elmarad, az ok nem ismert – írja a Gamespot. Ez azért elég meglepő hír, főleg, hogy alig egy hete jelentették be a bemutatót. A Nintendo Twitteren osztotta meg a szomorú hírt,

Gyárfás Miklós darabját mutatják be a Békéscsabai Jókai Színházban

Újabb előadásra készül a Jókai színház társulata. Gyárfás Miklós: Tanulmány a nőkről című darabját Halasi Imre, Jászai Mari-díjas rendezésében láthatja viszont a közönség.

Szendrey Júlia termével újult meg a Petőfi Sándor-kiállítás

Szendrey Júliának a kor szokásaival ellentétben nő létére önálló szobája volt íróasztallal, könyvszekrénnyel. Szintén ritkaságszámba ment, hogy gyerekszobák is voltak.  

Szendrey Júlia alakját bemutató résszel bővül a díjnyertes Petőfi-tárlat

Megújul a 2011-ben az Év Kiállítása díjával kitüntetett Petőfi-tárlat a Petőfi Irodalmi Múzeumban. A kiállítás új pontja Szendrey Júlia emberi alakjának és írói életművének bemutatása 2019. október 16-án nyílik.

Bemutató a Tomcsa Sándor Színházban (Székelyudvarhely)

A 2019/2020-as évad negyedik bemutatójára készülünk, a dráMA – kortárs színházi találkozón bemutatott Kovács János meghal és Béka-királykisasszony, valamint a október 2-án színre vitt Fagyi után most egy mesejátékkal kedveskedünk a legkisebb nézőinknek.

Megújult a Petőfi Irodalmi Múzeum állandó Petőfi-kiállítása

„A kiállítást az elmúlt nyolc évben több mint félmillióan látták, termeiben mintegy négyezer múzeumpedagógiai foglalkozást tartottak” – mondta Demeter Szilárd, a PIM főigazgatója.

Híres édesanyák és lányaik vallottak az önbizalomról a Radnóti Színházban

Glamour
-
  Tegnap 13:00 Bulvár

A Líra Könyv Kiadócsoport és az UNICEF Magyarország jótékonysági estjén

Frissebb, kortársabb lett a Petőfi Irodalmi Múzeum állandó Petőfi Sándor-kiállítása

Úgy tervezték újra a budapesti Petőfi Irodalmi Múzeum állandó Petőfi Sándor kiállítását, hogy a fiatal generációk érdeklődését is felkeltse.

Megújult a PIM állandó Petőfi-kiállítása

Megújult a Petőfi Irodalmi Múzeum (PIM) 2011-től létező állandó Petőfi Sándor-kiállítása. Új multimédiás pontokat alakítottak ki, külön szobában mutatják be felesége, Szendrey Júlia írói életművét és családját. MTI "A kiállítást az elmúlt nyolc évben több mint félmillióan látták, termeiben mintegy négyezer múzeumpedagógiai foglalkozást tartottak. A

Három új bemutatót tart a Szegedi Egyetemi Színház

Érdemes lesz ellátogatni az előadásokra.

Őszi turnészezon a színházban (Szigligeti Színház – Nagyvárad)

Erdély Ma
-
  Tegnap 10:05 Kultúra

Az őszi szezonban csaknem harminc alkalommal mutatkozik be hazai és külföldi városok közönsége előtt a Szigligeti Színház: szeptembertől októberig ugyanis nagyszabású turnésorozatot bonyolít le a nagyváradi teátrum mindhárom társulata.

Látványos az új Medal of Honor bemutató, de kiderült, hogy csak VR verzió lesz belőle!

Esport 1
-
  Tegnap 09:40 Gaming

Egy olyan cím, amit talán mindenki ismer, legalábbis az FPS játékok szerelmesei biztosan hallottak már róla, új részt kap 7 év után, de csak VR-on lesz elérhető.

Az évad első bemutatóját tartja a fehérvári balettszínház

Feol
-
  Tegnap 07:10 Kultúra

Hosszú hetek óta próbálnak, hogy a legjobbat tudják nyújtani a nézőknek.