Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 367 hír

Tokióért szállnak harcba a lányok, négy dunaújvárosival a keretben

Keddtől Olaszországban harcol az olimpiai szereplésért a magyar női vízilabda-válogatott. Bíró Attila szövetségi kapitány az edzőtábor végeztével vasárnap hozta nyilvánosságra 15 fős szűk keretét, melyben négy dunaújvárosi pólós kapott helyet.

Majdnem egymilliót lehet keresni már az Aldinál

2021-ben is az inflációt meghaladó mértékben emelte az ALDI mind a bolti, mind a logisztikai munkatársai bérét. Az áruházlánc javadalmazási programja továbbra is a munkavállaló lojalitását honorálja, például a vállalatnál eltöltött 5 év után már legalább 400 000 forintos bruttó munkabért fizet a cég 8 órás munkaviszonyban értékesítési,…

Folytatódik az építőipar technológiai korszerűsítésére

Idén is folytatódik az építőipar technológiai korszerűsítésére és hatékonyságának növelésére irányuló támogatási program, amelyben az ágazatban tevékenykedő mikro-, kis-, és közepes vállalkozások vehetnek részt, amelyek február 15-én reggel 8 órától adhatják be támogatási kérelmeiket az Építő-5 programra - mondta az Innovációs és…

Tíz új páncélozott harci járművel gazdagodott a katonság

Magyar Szó
-
 Tegnap 20:52Határtalan

A jármű felderítésre, terrorizmus-elleni harcra, gerillaellenes harcra, területi ellenőrzésére, valamint a különleges műveleti egységek szállítására és támogatására alkalmas.

A ráckevei tömegverekedés húsz harcosa vonulhat börtönbe

A három család vasvillával, kardokkal, vascsövekkel esett egymásnak, a támadók szerdán állnak bíró elé a Budapest Környéki Törvényszéken. Korábbi sérelmeik miatt verekedett össze több család Ráckevén. Volt, akit szúrt, vágott sérülésekkel vittek kórházba, egy férfit pedig vasvillával szúrt fejbe a haragosa. Szerencsétlen áldozata emiatt…

Zöldfelületek és a várfalak megújításával folytatódik a Nemzeti Hauszmann Program

hirado.hu
-
 Tegnap 20:30Életmód

Folytatják a történelmi kertek és parkok rendbetételét, egészséges, nemes és fiatal fákat ültetnek a Budavári Palotanegyed várszoknyáján.

Folytatódik az Opera élő közvetítéssorozata - nézze az Origón!

Origo
-
 Tegnap 19:52Kultúra

A Tercett-Trió Haydn és az előző századfordulón élt zeneszerzők kamaraműveit mutatja be.

A hatodik évad után nem folytatódik a Birmingham bandája

A közkedvelt és díjnyertes brit gengsztersorozat, a Birmingham bandája hat évad után véget ér, azonban van jó hír is a rajongók számára.

Indul a Klubrádió és a Médiatanács közti pereskedés

Media1
-
 Tegnap 17:41Média

A pereskedés tárgya, hogy tovább üzemelhet-e a Klubrádió a budapesti FM 92,9 MHz-en február 14. után, vagy csak a folyamatban lévő, a médiaszolgáltatási jogosultság lejártáig már aligha lezáruló pályázat során lehet majd esélye visszaszerezni a frekvenciáját.

Így emelte a béreket az Aldi

Idén is az inflációt meghaladó mértékben emelte az Aldi az áruházi és a logisztikai munkavállalói bérét, a legtöbb pozícióban legalább 4 százalékkal nőttek a bérek január 1-jétől, de egyes munkakörökben az emelés a 8 százalékot is elérte - közölte az Aldi Magyarország Élelmiszer Bt. hétfőn az MTI-vel.

A valóságban is éltek a Trónok harca rémfarkasai: akár egy bölényt is képesek voltak leteríteni a hátborzongató ragadoz…

Blikk
-
 Tegnap 17:25Külföld

Az óriási méretű ragadozók évmilliókkal ezelőtt váltak külön a mai farkasoktól.

Egy hét alatt négy Kresz-táblát is kitörtek Nyíregyházán

Nyíregyháza
-
 Tegnap 17:17Belföld

Szombatra virradóra ismét letörtek egy KRESZ-táblát Nyíregyházán.

Educatio kiállítás - ezúttal online lesz jelen a Debreceni Egyetem

A pandémia miatt a virtuális térben ismertetik a kínálatot.