Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 390 hír

Bajba kerülhet az Aldi és a Lidl

Napi.hu
-
 Ma 08:08Belföld

A pandémia jelentősen megváltoztatta az élelmiszervásárlási szokásokat is, a brit piacon például tíz év óta először veszítenek a piaci részesedésükből az olyan online vásárlást nem vagy csak korlátozottan kínáló cégek mint az Aldi vagy a Lidl. A háztartások majdnem negyede vásárolt online élelmiszert az elmúlt hónapban Nagy-Britanniában, az…

Rekordszámú stranddal folytatódik idén a Mozdulj Balaton! programsorozat

Minden korábbinál több önkormányzat, illetve strand csatlakozott a 2004-ben indult, Mozdulj Balaton! strandi szabadidős sportprogram-sorozathoz, amelyet idén 18,1 millió forintos költségvetésből terveznek megvalósítani – derül ki a rendezvénysorozatot menedzselő Balaton Fejlesztési Tanács (BFT) legutóbbi ülésén elfogadott…

Hétvégén is folytatódik az oltási program

A sajtóban megjelent állításokkal ellentétben az oltási program nem állt le, a hétvégén is folytatódik - írta a Koronavírus Sajtóközpont pénteken az MTI-hez eljuttatott közleményében.

Folytatódik a trend, javul a magyar ingatlanok energiahatékonysága

1988 óta március hatodika az Energiahatékonyság Nemzetközi Napja, melynek célja a tudatos, megfontolt energiafelhasználás megvalósítása. Hazánkban egyre nagyobb hangsúlyt fektetnek az ingatlanok energetikai korszerűsítésére, ráadásul egy kormányzati intézkedés értelmében idéntől már csak olyan új ingatlan kaphat használatbavételi…

Koronavírus: nem állt le, a hétvégén is folytatódik az oltási program

A sajtóban megjelent állításokkal ellentétben, az oltási program nem állt le, a hétvégén is folytatódik – írta a Koronavírus Sajtóközpont pénteken az MTI-hez eljuttatott közleményében.

Mégis folytatódik az oltási program a hétvégén

A sajtóban megjelent állításokkal ellentétben, az oltási program nem állt le, a hétvégén is folytatódik – írta a Koronavírus Sajtóközpont pénteki közleményében.

Nem állt le, a hétvégén is folytatódik az oltási program

Szemben a sajtóban megjelent állításokkal, az oltási program nem állt le, a hétvégén is folytatódik.

Folytatódik a Magyar Falu Program: milliárdokból fejlődik Nógrád megye

Újabb pályázati lehetőségek nyílnak meg idén tavasszal az önkormányzatok, a civil szervezetek és az egyházközségek előtt a Magyar Falu Programban, amelynek részleteiről Gyopáros Alpár, a modern települések fejlesztéséért felelős kormánybiztos adott tájékoztatást pénteken.

Varga Mihály: továbbra is folytatódik a nagyvállalatok támogatása

Pénteken adták át virtuálisan a West Hungária Bau Kft. paksi üzemét.

Történelmi áttörést értek el a kutatók a tuberkulózis elleni harcban

Femcafe
-
 Tegnap 20:10Egészség

Sosem fordult még elő olyan az orvostudomány történetében, hogy biológiai antibiotikumot fejlesztettek volna ki. Kínai és izraeli tudósok most épp ezt tették.

Az angolok ráéreztek a koronavírus elleni harcra, tovább zuhannak a számok

Liner
-
 Tegnap 19:39Külföld

A britek egyre inkább fellélegezhetnek, miután további jelentős javulás tapasztalható az új számok területén.

Nem állt le, a hétvégén is folytatódik az oltási program: ezekkel a vakcinákkal oltanak

A sajtóban megjelent állításokkal ellentétben az oltási program nem állt le, a hétvégén is folytatódik - írta a Koronavírus Sajtóközpont pénteken az MTI-hez eljuttatott közleményében.

Szeviép-ügy: Debrecenben folytatódik az eljárás

Dehir
-
 Tegnap 19:13Megyei

Budapest - Első fokon csődbűncselekményben mondták ki bűnösnek a felszámolás alatt álló Szeviép Zrt. egykori vezetőit.

Nem folytatódik a tantermi oktatás a vágsellyei alapiskolákban és az óvodákban

Parameter
-
 Tegnap 18:54Határtalan

A Nyitrai Regionális Közegészségügyi Hivatal március 4-i, a Nyitrai , a Vágsellyei és az Aranyosmaróti járás iskoláira vonatkozó rendelkezése nem javasolja a vágsellyei járásbeli oktatási intézmények kinyitását. „Ha a gyerekek elkezdenének iskolába járni, az rövid időn belül a járványhelyzet további romlásához vezetne” – fogalmazott a…