Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 462 hír

Összeomlott a Fidesz támogatottsága a fiatalok körében- mutatjuk a számokat

Gyakorlatilag összeomlott a Fidesz támogatásága a fiatalok körében. Az Orbán-pártot csak a harmadik helyre mérik ebben a korcsoportban, derül ki a Medián felméréséből. A Medián facebook oldalán közölte a legfrissebb kutatásának a konklúzióit, már több korábbi elemzésükben kimutatták, hogy a Fidesz a legkevésbé a fiatalok körében számíthat…

Bizalmatlansági indítványt terjesztettek be a szlovén kormány ellen a baloldali ellenzéki pártok

A Janez Jansa vezette jobbközép koalíciós kormány ellen bizalmatlansági indítványt terjesztettek be a baloldali ellenzéki pártok, mert szerintük a kabinet nem képes megbirkózni a koronavírus-járvánnyal - közölte a szlovén közszolgálati televízió pénteken.

Bizalmatlansági indítványt terjesztett be a szlovén kabinet ellen a baloldal

Janez Jansa jobbközép koalíciós kormánya az ellenzék szerint nem tud megbirkózni a koronavírus-járvánnyal – közölte az RTV szlovén közszolgálati televízió pénteken. A kormány elmozdítását célzó indítványt 42 képviselő írta alá a 90 fős parlamentben. Ebben Karl Erjavecet, a Szlovénia Nyugdíjasainak Demokrata Pártja (DeSUS) elnökét…

Bizalmatlansági indítványt terjesztett be a baloldal a szlovén kormány ellen

Bizalmatlansági indítványt terjesztettek be a Janez Jansa vezette jobbközép koalíciós szlovén kormány ellen baloldali ellenzéki pártok, mert szerintük a kabinet nem tud megbirkózni a koronavírus-járvánnyal – közölte az RTV szlovén közszolgálati televízió pénteken.

A szlovén baloldali ellenzék megbuktatná a kormányt

Mert az nem tud megbirkózni a koronavírus-járvánnyal.

Megbuktatnák a szlovén kormányt a baloldali ellenzéki pártok

Bizalmatlansági indítványt terjesztettek be a Janez Jansa vezette jobbközép koalíciós szlovén kormány ellen baloldali ellenzéki pártok, mert szerintük a kabinet nem tud megbirkózni a koronavírus-járvánnyal - közölte az RTV szlovén közszolgálati televízió pénteken.

Gyalázatosan teljesít a Fidesz a fiatalok körében – ezek a számok indokolhatják Orbán mai bejelentését

2022-től jövedelemadó-mentességet kapnak a 25 év alattiak – jelentette be ma reggel Orbán Viktor. /Szigetváry Zsolt Vajon önzetlenség, vagy egyszerű szavazatvásárlás állhat a háttérben? A Medián felmérése szerint utóbbi a valószínűbb. A kutatóintézet Facebook-posztjában emlékeztet:  már több korábbi elemzésükben kimutatták, hogy a Fidesz…

A járvány idején támadja a szlovén baloldal a kormányt

hirado.hu
-
 Tegnap 18:28Külföld

Bizalmatlansági indítványt terjesztettek be a szlovén kormány ellen a baloldali ellenzéki pártok. 

Bizalmatlansági indítványt terjesztettek be a szlovén kormány ellen a baloldali ellenzéki pártok

Bizalmatlansági indítványt terjesztettek be a parlamentben a Janez Jansa vezette jobbközép koalíciós szlovén kormány ellen baloldali ellenzéki pártok, mert szerintük a kabinet nem képes megbirkózni a koronavírus-járvánnyal - közölte az RTV szlovén közszolgálati televízió pénteken.

A Fidesz már megüzente, kit szeretne ellenfélnek

Magyar Hang
-
 Tegnap 18:10Vélemény

Már a választási jogszabályok (Fidesz általi) megváltoztatásakor, az ellenzék egy listára terelésekor nyilvánvaló volt, hogy a cél az, hogy ujjal mutogathassanak az ellenzék összes szereplőjére: gyurcsányisták vagytok!

A Fidesz szerint felháborító ahogy lesöpörték Minority SafePack kezdeményezést

Az Európai Bizottság  nem támogatta az őshonos nemzeti és a nyelvi kisebbségek védelméről szóló kezdeményezést.

Medián a 25 év alattiak adómentességéről: A Fidesz is tudja, hogy rosszul áll a fiataloknál

HVG
-
 Tegnap 17:30Belföld

Tavaly év végi felmérésük szerint a 30 éven aluliak kevesebb mint negyede választaná a kormánypártot.

Csontdaraboktól dugult el a pécsi hálózat, a szakik azonnal intézkedtek!

Pécs Aktuál
-
 Tegnap 17:15Belföld

Minden szezonnak megvan a maga „slágere”: befőzés, szüret vagy pálinkafőzés idején a gyümölcsfeldolgozás melléktermékei veszélyeztetik a szennyvízkezelés biztonságát. Ennek hozadékaként sűrűbben fordulnak elő típusos meghibásodások is. Az elmúlt három hétben minden napra jutott belőlük: összesen 27 esetben…