Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 41 hír

Középpontban a középkor – A Vármúzeumban láthatóak a tavalyi ásatások legérdekesebb leletei

PestBuda
-
  Ma 14:00 Kultúra

A Budapesti Történeti Múzeum új régészeti kiállítása, a „Középpontban a középkor” a 2018. évi régészeti ásatások legérdekesebb leleteiből nyújt válogatást.

Fél évszázad után láthatók először a The Rolling Stones korai időszakáról készült fotók

Kiállítják a The Rolling Stones együttes első, 1963-as koncertturnéján készült fekete-fehér fotósorozatot Londonban. Ez lesz az első alkalom, hogy a felvételek a nyilvánosság elé kerülnek.

Horrortanya Pécsett: kutyák tetemei bűzlöttek a tenyésztőnél

A tenyésztő azt mondja, hogy nem érti, hogy mitől fogytak és pusztultak el a kutyák.

Tudás, képesség és stratégia – Kecskeméti boccia-sikerek Pécsett

Hiros
-
  Tegnap 19:14 Megyei

A Pécsi Tudományegyetem Pécsi Egyetemi Atlétikai Klubja és a PTE Sportiroda szervezésében rendezték meg a Para Boccia Országos Bajnokság őszi fordulóját a pécsi Gandhi Közalapítványi Gimnázium és Kollégium Sportcsarnokában.

Végre látható a Bosszúállók: Végjáték szívszaggatóan szép kivágott jelenete!

Port
-
  Tegnap 18:20 Film

A DisneyPlusra a The Mandalorian mellett felkerült a Bosszúállók 4 teljes verziója is, benne Vasember kidobott jelenetével.

Csütörtöktől részben lezárják a Móra Ferenc utcát

Csütörtök reggel nyolc órától pénteken 18:00 óráig a Móra Ferenc utcában szakaszos, félpályás útlezárásra kell számítani, közműépítés utáni, útburkolat javítási munkák miatt.   A BIOKOM azt kéri a közlekedőktől, hogy az említett útszakaszon fokozott figyelemmel és türelemmel közlekedjenek.

Csütörtöktől lezárják a Barackos utat

Ittlakunk
-
  Tegnap 16:31 Budapest 22. ker

A Kelenföld - Százhalombatta vonalszakasz munkálatai miatt a Barackos út két ütemben történő lezárása szükséges - tájékoztatott a beruházóNIF Nemzeti Infrastruktúra Fejlesztő Zrt.Burkolatbontást, padkanyesést - bármi is legyen az -, és aszfaltozást végeznek majd.I. ütem: tervezetten 2019.11.14. – 2019.11.15. (padkanyesés)II. ütem:…

Burkolatjavítás miatt csütörtöktől egy sávra szűkül a forgalom az M3-ason

Az M3-as autópálya Budapest felé vezető oldalán a Horti pihenőhely térségében burkolatjavítási munkálatokat végez a Magyar Közút Nonprofit Zrt.

Börtönre ítéltek egy embercsempészt Pécsett

A férfi huszonnyolc migránst próbált a déli határtól Ausztriába csempészni.

Két személykocsival ütközött egy kisteherautó Pécsett

Két személyautó és egy kisteherautó ütközött össze Pécsen, a Pellérdi úton szerdán kora délután.   A teherautó árokba borult a baleset következtében. A balesethez a város hivatásos tűzoltói vonultak és áramtalanították a járműveket. Egy ember könnyebben megsérült.Az érintett útszakaszon félpályán halad a forgalom.

Vizezett gázolajjal kufárkodott egy férfi Pécsett

Egy férfi tett feljelentést november 11-én este a rendőrségen azért, mert aznap délután az általa megvásárolni kívánt gázolajról feltételezhető, hogy azt felvizezték.

Szimuláción látható egy galaxis élete

National Geographic
-
  Tegnap 06:16 Tudomány

Még napjainkban is sok a megválaszolatlan kérdés a fiatal univerzummal kapcsolatban, a szakértők ezért gyakran hoznak létre szimulációkat, hogy jobban megérthessék a világegyetem korai történetét.

Érdekel, mi történik a testeddel, ha elhagyod a cigit? Látható előnyök már 8 óra alatt

Bien
-
  19.11.12 13:31 Életmód

Kívülről fújod a tüdőrák-kockázatot, meg azt is, hogy a dohányzás tulajdonképpen halált okoz? Ennek ellenére mégis rágyújtasz… Valószínűleg...

Mi ez a fekete pont, ami megjelent a Nap előtt? Magyarországról is látható volt

Femina
-
  19.11.12 11:16 Színes

A 2019-es Merkúr-átvonulásról számos remek felvétel született.