Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 8 hír

Kettős állampolgársággal nem rendelkező külhoni magyarok is csatlakozhatnak a Momentumhoz

Debreceni Nap
-
  Tegnap 07:37 Belföld

A Momentum megalakulása óta kiemelten foglalkozik a külhoni és külföldre vándorolt magyarokkal – írja közleményében a párt. Ennek is köszönhető, hogy a Momentumnak van a legtöbb külföldön működő alapszervezete – a kivándorolt magyarok Nyugat-Európa-szerte több, mint 10 városban hoztak létre helyi momentumos közösségeket és…

Johnson: Letelepedési engedélyt és állampolgárságot is kaphatnak a hongkongiak

hirado.hu
-
  20.06.03 15:24 Külföld

A feltétel, hogy Kína érvényesítse a Hongkongra vonatkozó nemzetbiztonsági törvényt.

Brit letelepedési engedélyt, majd állampolgárságot is kaphatna több millió hongkongi a kínai nemzetbiztonsági törvény é…

Magyar Narancs
-
  20.06.03 14:30 Vélemény

Boris Johnson kilátásba helyezte, hogy a brit kormány a bevándorlási szabályozás módosításával segítené a brit tengerentúli útlevéllel rendelkező hongkongiakat.

Boris Johnson brit állampolgársággal kecsegteti a kínai harapófogóba került hongkongiakat

Neokohn
-
  20.06.03 14:16 Külföld

Jelenleg 350 ezer hongkonginak van brit tengerentúli útlevele, és további 2,5 millió hongkongi jogosult a megszerzésére.

Boris Johnson állampolgárságot adna a hongkongiaknak

Demokrata
-
  20.06.03 14:11 Külföld

Letelepedési engedélyt, később állampolgárságot kaphatnak a hongkongiak a kínai nemzetbiztonsági törvény érvényesítése esetén – mondta a brit kormányfő.

Covid-19, Izrael. A Szentföldön vitáznak a csodaszámba menő lefolyásról

Az Üzlet
-
  20.06.02 12:54 Gazdaság

Izrael eredményesebben birkózott meg a korona-vírussal, mint a világ legtöbb országa. A fertőzöttek száma mindvégig alacsony volt. Forró klíma, szigorú karanténszabályok, genetika vagy mindezek együtt? – A tudósok a magyarázatról vitatkoznak, minközben újra iskolákat zártak be a lazítás után..  

Németországban az állami autóvásárlási kedvezményekről vitáznak

888.hu
-
  20.06.01 15:53 Külföld

Közpénzből finanszírozott autóvásárlási kedvezmények bevezetését tervezi a német kormány a koronavírus-világjárványt megszenvedő autóipar támogatására, a Der Spiegel című hírmagazin szerint az év végéig 5 milliárd eurót (1750 milliárd forint) fordíthatnak erre a célra.

Nem foszthatók meg ukrán állampolgárságuktól, akik orosz állampolgárságot kaptak a Krímben vagy Donbászon

Karpat.in.ua
-
  20.05.29 17:24 Határtalan

Ukrajna nem foszthatja meg állampolgárságuktól azokat az állampolgárait, akik orosz állampolgárságot kaptak a megszállt Krímben vagy Donbászon.