Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 490 hír

A fiatal nemzedékre bízzák II. Erzsébet királynő platinajubileumára készülő logó megtervezését

13 és 25 év közötti fiatalok pályamunkáit várja a Buckingham palota és a Viktória és Albert Múzeum.

Három napig Veszprémre figyel a filmvilág

Telt házzal indult a Magyar Mozgókép Fesztivál Veszprémben szerda este. A sorsdöntő német-magyar meccs ellenére a filmek kedvelői megtöltötték az összes széket a Szentháromság téren a Várban, ahol az Így vagy tökéletes című új magyar film premierjét tartották. A megnyitón a polgármester kihangsúlyozta: reméli, hogy ez a fesztivál is…

10+1 halálkínos filmes baki, amit eddig észre sem vettél

Joy
-
 Tegnap 21:22Életmód

Te kiszúrtad már korábban ezeket?

Filmszereda: „hazatért” a Csíkszeredában és a Gyimesekben forgatott Mostmár jöhetsz Jézuska

Az időnként eleredő eső ellenére is szép számú közönség előtt vette kezdetét szerda délután az 5. Filmszereda Székelyföldi Mozgókép Fesztivál Csíkszeredában. Előbb a Csíki Kamarazenekar koncertje nyitotta meg hivatalosan is az rendezvényt, majd az első filmvetítést követően közönségtalálkozót is tartottak.

Skrabski Fruzsina a ma7-nek: A szlovák külügy egy magyar filmfesztivál programjából is megpróbálta kivetetni a ligetfalu…

ma7.sk
-
 Tegnap 20:15Határtalan

Néhány nappal ezelőtt a Népirtás Pozsonyligetfalun című dokumentumfilm producere, Skrabski Fruzsina arról írt közösségi oldalán, hogy előtte is ismeretlen szlovák történészek folyamatosan szabotálják a hiánypótló alkotás nemzetközi megjelenését. Skrabski interjúnkban elmondta, Szlovákia már hivatalos, diplomáciai úton is tiltakozik a…

Ezt a filmet tényleg nem egyedül akarjuk látni: Hátborzongató új előzetes érkezett a Kampókéz új változatához

IGN
-
 Tegnap 19:45Film

Idén most már tényleg be fogják végre mutatni a Kampókéz feldolgozását, illetve új változatát, amelynek friss előzetesében körvonalazódik, mire megy ki a játék, na meg kiszabott félelmetes lesz a film!

„Legyek a barátnőm koszorúslánya, miközben ő folyamatosan próbálja tönkretenni a kapcsolatomat?”

SzMo
-
 Tegnap 19:41Színes

A nő elmesélte, milyen felháborítóan viselkedett vele az utóbbi időben a barátnője. A kommentelők szerint ne is barátkozzon ilyen emberrel.

Hagyományőrző filmet forgattak Abaújváron

Boon
-
 Tegnap 19:30Film

Több kora és érett középkorral foglalkozó csapat és számos kézműves mutatkozik be.

Filip Mónika: Gröhling hónapok óta nem írja alá a magyar iskolákat érintő szerződéseket

ma7.sk
-
 Tegnap 19:17Karrier

Szerdán menesztették az oktatásügyi államtitkárt, Filip Mónikát. Interjúnkban arról kérdeztük, mi van a döntés hátterében.

Lázban az Ufo hívők: különös égi jelenséget filmeztek

Többen, több helyről is látták azt a fénylő spirált, ami miatt elégedetten csettinthet mindenki aki hisz a földönkívüliekben. Furcsa, spirál alakú jelenséget figyeltek meg június 18-án a Csendes-óceán déli szigeteiről, így Új-Kaledóniáról, a Tokelau-szigetekről, Szamoáról és Fidzsi-szigetekről – írja a NZ Herald. Az eseményről több felvétel is kész

Ráijesztettek a Horvátországba készülő nyaralókra

Az alacsony átoltottság miatt veszélybe kerülhet a turisztikai idény - mondta Vili Beros horvát egészségügyi miniszter szerdán újságíróknak, a kabinet szűkebb körű ülését követően.

Felkészülés: ismét győzött a BL-re készülő Ferencváros

NSO
-
 Tegnap 18:10Foci

A Ferencváros 3–1-re megverte felkészülési mérkőzésen a bolgár Ludogorecet.

Sétával, filmmel, szomszédolással erősítik a helyi identitást

vehir.hu
-
 Tegnap 17:42Megyei

Három, a veszprémi örökséget feltáró, a helyi identitást és a közösséget erősítő program indul a városban, melyek keretében többek közt Veszprém történetét bemutató film, várostörténeti séták indulnak, valamint az egyes városrészek közösségei látják vendégül egymást.

Közönségsikerként debütált Woody Allen filmjének adaptációja a Kamaraszínházban

Hiros
-
 Tegnap 17:01Megyei

Telt ház előtt megtartotta újabb premierjét a Kecskeméti Katona József Nemzeti Színház: Woody Allen örökké aktuális dilemmákat feszegető Férjek és feleségek című filmjéből készült színpadi adaptáció Szente Vajk rendezésében. A tomboló nyár fergeteges hangulata a Kelemen László Kamaraszínházba is beköltözött vasárnap este: óriási tapsvihar…

Tarantino bizonyítja, hogy egy videotékás egy filmet sem felejt el

Hetedik sor
-
 Tegnap 17:00Film

Tarantino a Volt egyszer egy Hollywood könyvét reklámozta Jimmy Kimmelnél, beszélt a kisfiáról, könyvekről, de a 9. percnél lett még izgalmasabb a beszélgetés. Jimmy videókazettákról olvasott fel tartalmakat, ami alapján Quentin próbálta kitalálni a filmcímeket.