Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 333 hír

Varga Judit: a magyar védekezés volt az egyik legsikeresebb Európában

A koronavírus-járvány során a magyar védekezés volt az egyik legsikeresebb Európában, mert hazánkban eddig sikerült elkerülni a tömeges megbetegedéseket és a több ezres haláleseteket – jelentette ki az igazságügyi miniszter, amikor az Európai Unió tagállamainak nagykövetével találkozott pénteken Budapesten.

Beperli a Pesti úti idősotthont az egyik áldozat családja

A család arra panaszkodott, az idős asszonyt elhanyagolták az otthonban.

Varga Mihály: a Nagyvállalati beruházási támogatás a kormány egyik legeredményesebb befektetés-ösztönző eszköze

Dehir
-
  Ma 18:23 MegyeiBeruházás

Budapest - Varga Mihály hangsúlyozta: a támogatási programra szükség volt, hogy segíteni tudják azokat a vállalatokat, akiknek nem jár nekik uniós forrás, de hazai forrásokkal fejleszteni tudnak.

Varga Judit: a magyar járványügyi védekezés volt az egyik legsikeresebb Európában

Az Igazságügyi Minisztérium Mti-hez eljuttatott közleménye szerint, Varga Judit igazságügyi miniszter a tanácskozáson beszámolt a koronavírus-járvány elleni védekezés magyarországi sikereiről,...

Hatalmas földönkívülit fotóztak a mexikói hegyekben

Május közepe óta tartja rettegésben a mexikói San Luis Potosí Huasteca régió lakóit egy ismeretlen lény. A helyiek állítják, hogy látták, és le is fotózták május közepén a hatalmas lényt a hegyen. „A férjemmel és a gyermekünkkel odakint játszottunk, amikor egy robbanásszerű hangot hallottunk. Először azt gondoltuk, hogy földcsuszamlás” –…

Miért csak az egyik Wachowski ül a Mátrix 4 rendezői székében?

Port
-
  Ma 18:00 Film

Lilly Wachowski őszintén elmondta, miért tartja távol magát a hollywoodi filmektől, és miért hagyta rá a kultikus franchise-t a testvérére.

BKK: A nagykörút néhány nap alatt a város egyik legforgalmasabb bicikliútja lett

24.hu
-
  Ma 17:43 Belföld

És a Bartók Béla út is nagyon megy. Volt olyan nap, amikor minden negyedik jármű bicikli volt.

Az NBA egyik legértékesebb klubja új edzőt keres

Origo
-
  Ma 17:02 Sport

A posztra a Chicago Bulls és a Minnesota Timberwolves korábbi mestere a legesélyesebb.

Beperelik a Pesti úti idősotthont az egyik áldozat rokonai

A Magyar Hírlap írta pénteki számában, hogy pert indít az édesanyját gyászoló Csüri Krisztián és felesége a Pesti úti idősotthonban történtek miatt, mert nem tudnak belenyugodni abba a sok szörnyűségbe, amit Julika nénivel tettek a fővárosi fenntartású intézményben.

Elég váratlant fog lépni az egyik legjobb horrorrendező

Port
-
  Ma 16:40 Film

Ha valamire jó volt a karantén a filmiparban, az az, hogy a kreatív elmék jobbnál jobb filmötleteket találhattak ki az üres órákban. Ari Aster, az Örökség és a Fehér éjszakák rendezője is tudja már, min fog dolgozni legközelebb.

Varga Judit: a magyar járvány elleni védekezés volt az egyik legsikeresebb Európában

Magyarországon eddig 542-en, Szlovákiában alig 28-an haltak bele a járványba. Varga Judit uniós nagykövetekkel találkozott.  A koronavírus-járvány során a magyar védekezés volt az egyik legsikeresebb Európában, mert hazánkban eddig sikerült elkerülni a tömeges megbetegedéseket és a több ezres haláleseteket – jelentette ki az igazságügyi…

Varga Judit: a magyar védekezés volt az egyik legsikeresebb Európában

Eddig sikerült elkerülni a tömeges megbetegedéseket és a több ezres haláleseteket - jelentette ki az igazságügyi miniszter, amikor az Európai Unió tagállamainak nagyköveteivel találkozott Budapesten.

Ingyenes az egyik legjobb klasszikus stratégiai játék, de csak rövid ideig

GameStar
-
  Ma 16:05 Gaming

Néhány kattintás, és máris a tiétek lehet a GOG.com legújabb ajándéka.

Varga Judit: A magyar védekezés volt az egyik legsikeresebb Európában

A koronavírus-járvány során a magyar védekezés volt az egyik legsikeresebb Európában, mert hazánkban eddig sikerült elkerülni a tömeges megbetegedéseket és a több ezres haláleseteket - jelentette ki az igazságügyi miniszter, amikor az Európai Unió tagállamainak nagykövetével találkozott pénteken Budapesten.