Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Tőkés László: száz év alatt meg kellett tanulnunk zsákban táncolni

A politikus arra a felvetésre reagált, hogy a Romániában ünneppé nyilvánított trianoni évfordulót használhatják-e az erdélyi magyar többségű önkormányzatok arra,...

Berágtak a dokik: közleményben szólt vissza a kamara Orbán miniszterének

„Kásler Miklós miniszter nyilatkozatát, amelyben az orvosokra hárítja az ágyak felszabadításáról hozott utasításának szakmai-etikai következményeit, hippokratészi esküjük megszegésével is vádolva őket, a teljes orvostársadalom nevében visszautasítjuk”, írta hétfői nyilatkozatában a Magyar Orvos Kamara. A MOK azt követően állt ki a mundér…

Tőkés László: Meg kellett tanulnunk zsákban táncolni

„A Trianon-törvény azt jelzi, hogy semmit nem változott a román nemzetstratégia”

Kövér Lászlónak mától hivatalos papírja van arról, hogy két lábbal tiporta meg a sajtószabadságot

Több magyar újságíró szólásszabadsághoz fűződő jogát is megsértette Kövér László az Emberi Jogok Európai Bíróságának (EJEB) keddi döntése szerint, amikor az Országgyűlés elnöke kitiltotta őket a Parlamentből – írja az Index.

Tőkés László: száz év alatt meg kellett tanulnunk zsákban táncolni

A Trianoni békeszerződés óta eltelt száz év alatt a magyarságnak meg kellett tanulnia zsákban táncolni - jelentette ki keddi kolozsvári sajtótájékoztatóján Tőkés László, az Erdélyi Magyar Nemzeti Tanács (EMNT) elnöke.

Varga Mihály átadta a 2021-es költségvetés tervezetét Kövér Lászlónak

Minden területre többet fordítanak jövőre - mondta Varga Mihály pénzügyminiszter kedden, mielőtt átadta a 2021-es költségvetés tervezetét Kövér László házelnöknek.

Kövér Lászlónak papírja van róla, hogy megsértette a sajtószabadságot!

Az Emberi Jogok Európai Bírósága (EJEB) ma Strasbourgban egyhangú döntéssel kimondta, hogy az Országgyűlés elnöke megsértette hat magyar újságíró (köztük két indexes) szólásszabadsághoz fűződő jogát, amikor 2016-ban kitiltotta őket a Parlamentből. Az Index kérdezett….. A portál két kollégánk, Fábián Tamás és Bakró-Nagy Ferenc…

Orbán Viktor: kifizetik az 500 ezres támogatást július elsejével az egészségügyieknek

A félmilliós jutalom mellett 20 százalékos béremelést is ígért a kormány.

Strasbourg: Kövér László megsértette hat újságíró szólásszabadságát

Az Emberi Jogok Európai Bírósága szerint a közpénzköltések politikai megítélése olyan ügy, amire a közvélemény okkal lehet kíváncsi.

Strasbourgi bíróság: Kövér László házelnök jogellenesen korlátozta a média működését, megsértette az Európai Emberi…

Az Emberi Jogok Európai Bírósága (EJEB) egyhangúlag mondta ki, hogy megsértette a házelnök 6 magyar újságíró jogait, amikor Kövér László hónapokra kizárta őket az Országházból.

Strasbourg: Kövér László megsértette a sajtószabadságot, amikor újságírókat tiltott ki a parlamentből

Hat újságíró forgatott 2016-ban ott, ahol Kövér szabályai szerint nem szabadott volna.

A strasbourgi bíróság szerint Kövér László megsértette a sajtószabadságot

A házelnök korábban kormánypárti képviselőket kérdezgető újságírókat tiltott ki a Parlamentből. Ezt azzal indokolta, hogy olyan helyeken forgattak, ahol nem lehet.

Líra Könyvhét: Beszélgetés Lana Millannal és Szilasi Lászlóval új könyvükről

Május 27-én 16 órától Szilasi Lászlóval beszélget új regényéről Turi Tímea, a Magvető főszerkesztője, 18 órától pedig Lana Millant kérdezi új kötetéről Jordán Gergő, a regény szerkesztője a Líra Könyv Facebook oldalán.

Emberi jogi bíróság: Kövér László megsértette a sajtószabadságot, amikor újságírókat tiltott ki a Parlamentből

A házelnök több magyar híroldal, köztük a hvg.hu tudósítóját is kitiltotta a Parlamentből, amikor a sajtó munkatársai a 200 milliárd forint alaptőkével létrehozott MNB alapítványokról kérdezősködtek.