Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Vizes vb: vagányan, lazán, egy pakli ásszal a vb-döntőért

NSO
-
  Ma 08:37 Vízilabda

Nem szabad, hogy a teher összenyomja a válogatottat, már az elejétől keményen kell játszani a spanyolok ellen, hogy sikerüljön a döntőbe jutás.

Egyre kevesebb fegyelmi ügy indul a bíróságokon

Jogászvilág
-
  Ma 08:37 Gazdaság

Az OBH közzétette a bíróságokon indult fegyelmi ügyek számát és a kiszabott szankciókat.

Eltűnt egy 19 éves kecskeméti ány

A kecskeméti rendőrség arra kéri a lakosokat, hogy segítsenek megtalálni a fiatal 19 éves Tóth Vivien Ibolyát. A fiatal nő még a hónap elején, július 8-án tűnt el miután elhagyta otthonát, tartózkodási helye azóta nem ismert és életjelet sem adott magáról. A rendőrség a honlapján személyleírást is adott a nőről, ami szerint Vivien 155-160 cm maga,

Kicsik és nagyok egyaránt versenyeztek Csorváson

Beol
-
  Ma 08:32 Belföld

A gyermek horgászverseny a Csorvási Horgász Egyesület egyik legnépszerűbb versenye, melyet idén is a Forrás-tónál tartottak meg.

Egy év alatt kell újraírni a teljes tantervet: így reagálhat az oktatás a munkaerőpiacra

Megszűnik a jelenlegi OKJ-s képzési rendszer megszűnik, jövőre már új szakmákat tanulnak a diákok. A szakszervezeti vezeti szerint kevés az az egy év az átálláshoz, de Parragh László kamarai elnök nem aggódik. Jövő szeptembertől...

Holttesteket találtak a rendőrök a Hableány utolsó áldozatának keresése közben

Bár az utolsó dél-korai áldozatot még keresik, a Dunát átvizsgáló rendőrök hat, eltűntnek hitt személy testét emelték ki a vízből.

ENSZ - digitális együtt­működésre van szükség

SG
-
  Ma 08:26 Infotech

A szervezet szakértői csoportjának kellene új impulzusokat adnia az információs társadalom számára, de kérdéses, hogy ez sikerül-e.

Esztergom az egyik legszebb Tour de Hongrie-s befutó!

infoVáros
-
  Ma 08:21 Megyei

Levélben köszönte meg a magyar főszervező Esztergom vállalását az idei Tour de Hongrie-ban.

Az időskori aktivitással csökkenthető a szellemi hanyatlás mértéke

Egy nemrégiben végzett amerikai kutatás során arra a következtetésre jutottak, hogy a szociális interakciók (azaz a társas érintkezés) csökkentik a kognitív (értelmi) funkciók gyengülését, mely idős korban demenciához vezet. A kutatás eredményei szerint a társas érintkezés idős korban javítja az emlékezőtehetséget, a beszéd-, a tanulási és az…

Felborult egy autó Vál és Kajászó között

Félpályán halad a forgalom az érintett útszakaszon. Felborult egy gépkocsi a Vált és Kajászót összekötő úton. A település önkormányzati tűzoltói mellett a mentők is kiérkeztek. Az egység áramtalanította a járművet. Az érintett útszakaszon félpályán halad a forgalom. (Katasztrófavédelem)

Amikor 53-ból az 1 is sok: ittas sofőreket kerestek az oroszlányi rendőrök

A Finn módszeres ellenőrzésen Bokodon és Szákszenden fújatták meg a szondákat a sofőrökkel a rendőrök.

Lelopták a rendszámát, ezért sajátot készített egy román férfi

Dehir
-
  Ma 08:15 Megyei

Berettyóújfalu - Megrovásban részesített az ügyészség egy férfit, aki saját készítésű rendszámmal pótolta a járművéről hiányzó azonosító jelet.