Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 6 hír

Gyopáros: folytatódnak az életminőséget javító fejlesztések a Magyar falu programban

Folytatódik a helyi életminőséget javító beruházások sora a falvakban a Magyar falu programban - mondta hétfői budapesti sajtótájékoztatóján a modern települések fejlesztéséért felelős kormánybiztos.

Magyar falu program. Új, életminőséget javító pályázatok

Folytatódik a falusi életminőséget javító beruházások sora a Magyar falu programban: a meghirdetett új pályázatokra 23 milliárd forintot biztosít a kormányzat - mondta a modern települések fejlesztéséért felelős kormánybiztos.

Könnyen javítható az új, moduláris laptop

Origo
-
 21.02.28 20:46Infotech

A Framework Laptop ötlete a cserélhető, frissíthető alkatrészek köré épül.

Javíthatósági értékelést kaptak az Apple-termékek

Mobilarena
-
 21.02.27 11:30Mobiltech

Franciaországban – természetesen hatósági nyomásra – már maga a gyártó tünteti fel, mennyire szerelhető, javítható az az eszköz, amit a vásárló kezébe ad.

Mszp: Az utolsók között van Békés megye gazdaság és életminőség szempontjából

Behír
-
 21.02.25 12:31Belföld

Békés megye a gazdasági és az életminőség tekintetben is országos szinten sereghajtó - ebben a témakörben tartott sajtótájékoztatót a Magyar Szocialista Párt Békéscsabai Szervezete csütörtökön.

Szülők, figyelem: a gyermekkorban nem kezelt tompalátás felnőtt korban már nem javítható!

Legújabb cikksorozatunkban optometrista-kontaktológus szakember mesél szemünk egészségének megőrzéséről. Gyermekeink életének első éveiben mindenben szakértők vagyunk egy kicsit, ugye? Szorgalmasan járunk a védőnőhöz, beadatjuk az oltásokat, piros popsit kezelünk, allergiát igyekszünk…