Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 64 hír

Eu: kihagyhatják a magyarokat és a lengyeleket a helyreállítási gigacsomagból

Brüsszel - Az Európai Unió valamennyi tagállamának összefogása helyett akár 25 tagország együttműködésével is létre lehet hozni a koronavírus-világjárvány utáni helyreállítást szolgáló 750 milliárd eurós (270 billió forint) alapot - mondta Manfred Weber, az Európai Néppárt európai parlamenti frakcióvezetője.

Szilveszterre vonatkozólag is külön, speciális szabályokat hozhatnak, akár már a jövő héten

Még mindig nem született döntés a karácsonyi időszakról, az azt érintő jogszabályokról. Ez várhatóan legkésőbb a következő héten meg fog történni az operatív törzs egyik hajnali ülése során. A családok régóta kíváncsiak arra, hogy mire számíthatnak az ünnepek közeledtével.

Kormányinfó: a karácsonyi időszakra külön speciális szabályok várhatók

December 3-án, csütörtökön is megtartotta a kormányinfót Szentkirályi Alexandra és Gulyás Gergely. Íme a kormány legújabb döntései.

Szijjártó Péter Marosvásárhelyen: arra kérem az erdélyi magyarokat, vegyenek részt a választásokon

„Arra kérem nagy tisztelettel a romániai magyarokat, hogy vegyenek részt a hétvégi parlamenti választásokon. Vegyenek részt abban a nagy közös döntésben, ami a jövőjükről, a közösségük jövőjéről szól” – jelentette ki szerdán Marosvásárhelyen a magyar külügyminiszter. Maros megyei villámlátogatásának végén Szijjártó Péter Kelemen Hunor…

Kormányinfó: Karácsonyra speciális szabályok érkezhetnek

Elindul a vakcina-előjegyzési kampány, Müller Cecília levélben keresi meg a nyugdíjasokat a regisztrációs lappal, és jövő héten indul a vakcinainfo.gov.hu – mondta Gulyás Gergely.

Nagyvárad hazatért: remek könyvet írtak a város visszatéréséről

Kiderül, miként tért vissza Szent László városa a Magyar Királyság gazdasági, közigazgatási és katonai vérkeringésébe. Babucs Zoltán hadtörténész könyve tudományos és olvasmányos.

A speciális gépeket gyártó Schaeffler egységesített villamos tervezéssel lép be új piacokra

A speciális gépek gyártásával foglalkozó Schaeffler Sondermaschinenbau az Eplan Platformra támaszkodva egységesíti a villamos tervezési folyamatokat több telephelyén. Egy speciális gépeket gyártó, 13 helyszínen 1 700 alkalmazottat foglalkoztató vállalat már  nagy szereplőnek számít a gépgyártás terén. Ebben csak az a nem megszokott, hogy…

A német elnökség előtt égeti le a magyarokat Hörcsik Richárd

Az Európai Ügyek Bizottságainak konferenciáján vett részt a zempléni képviselő, aki most Angela Merkelnek mondta el, hogy a Fidesz nem kér az uniós minimálbérből és a valódi jogállamiságból.

A választáson való részvételre kéri a romániai magyarokat Szijjártó Péter

Szijjártó Péter szerint jót tenne a magyar-román viszonynak, ha az RMDSZ nagyobb erőt képviselne a román parlamentben. Magyarország külgazdasági és külügyminisztere Marosvásárhelyen beszélt erről a Kelemen Hunor RMDSZ-elnökkel közösen tartott sajtótájékoztatón.

Mozgolódnak a járvány vámszedői: pofátlanság, mi mindennel csapják be a magyarokat

A koronavírus elleni oltóanyagokkal kapcsolatos bűncselekmények veszélyére figyelmeztetett szerdán az Interpol nemzetközi rendőri ügynökség, kiemelve, hogy a szervezett bűnözői csoportok hamisított vakcinák árusításába kezdhetnek. A

90. születésnapján köszöntötték Feri bácsit

infoVáros
-
 Tegnap 16:00Megyei

Császár Ferencet 90. születésnapján köszöntötte Pintér Szilárd polgármester és Horváth Józsefné önkormányzati képviselő.

Koronavírus: karácsonyra speciális szabályok jöhetnek

A koronavírus-járvány hazai tetőzésének lehetséges időpontjáról, a vakcina és a harmadik hullám kapcsolatáról, valamint az idei karácsonyról is beszélt keddi bizottsági meghallgatásán Gulyás Gergely miniszterelnökséget vezető miniszter.

A speciális gépeket gyártó Schaeffler egységesített villamos tervezéssel lép be új piacokra

A speciális gépek gyártásával foglalkozó Schaeffler Sondermaschinenbau az Eplan Platformra támaszkodva egységesíti a villamos tervezési folyamatokat több telephelyén. Tovább >>

Módosították a horgászokra vonatkozó speciális szabályokat

Legfeljebb három családtag vagy két ismerős tartózkodjon egy csónakban a veszélyhelyzet idején – ezt ajánlja a Magyar Országos Horgász Szövetség.