Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 77 hír

Önbizalomnövelő győzelmet aratott a KSC a Vasas ellen

Teol
-
  Tegnap 20:01 Sport  Atomerőmű Szekszárd

Könnyed győzelmet aratott a Vasas otthonában az Atomerőmű KSC Szekszárd a női kosárlabda NBI szombati játéknapján.

Az egyik gyanúba kevert férfi beperelte a „Szar alakok a médiában” lista értelmi szerzőjét

444
-
  Tegnap 19:48 Színes 

Stephen Elliotról több nő is írta egy nem a nagy nyilvánosságnak szánt listán, hogy megerőszakolta őket. A dokumentum létrehozóját már be is perelte az író, a Google-tól pedig azt követeli, adják ki az összes nő nevét, aki részt vett a lista összeállításában vagy megosztotta azt.

Magabiztos győzelmet aratott az Atomerőmű KSC Szekszárd

2018.10.20. A hosszú utazás okozta fáradtság ellenére magabiztos győzelmet aratott Pasaréten az Atomerőmű KSC Szekszárd. A csapatból Erica McCall 26 ponttal (9/10 mezőnyből), 7 lepattanóval és 4 labdaszerzéssel emelkedett ki. NŐI KOSÁRLABDA NB1 A-CSOPORT ALAPSZAKASZ, 4. FORDULÓ VASAS AKADÉMIA – ATOMERŐMŰ KSC…

Népirtás a közösségi médiában

444
-
  Tegnap 15:29 Külföld 

A mianmari hadsereg évek óta trollkodott a Facebookon, álhírekkel gerjesztve az indulatokat az ország muszlim kisebbsége, a rohingyák ellen. Tavaly óta hétszázezret sikerült elüldözni közülük az országból.

A Vidor Fesztiválon aratott sikere után újra az Átriumban a Majdnem 20

SzínházOrg
-
  Tegnap 13:30 Kultúra 

A Majdnem 20 című előadás a 2016-os Ördögkatlan Fesztiválon készült el, és azóta csak még aktuálisabbávált. Az előadásról: Tasnádi István írt könnyfakasztóan humoros darabot a színészek improvizációiból, akik egykor még gyerekszínészként tűntek fel Vidovszky György előadásaiban a Bárka színpadán. Az előadás kirobbanó sikerrel…

Szenzációs magyar régészeti felfedezés dokumentálását támogatja a Médiatanács

Prim online
-
  Tegnap 10:09 Infotech 

Azonnali helyszíni forgatási költségek támogatásáról döntött a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) Médiatanácsa eheti ülésén az Újasszír Birodalom egyik határvidéki központjának feltárásához kapcsolódva, amelyre magyar régészek találtak rá a mai Irak területén. 

Ez az öt magyar épület a Média Építészeti Díjának döntőse

Forbes
-
  Tegnap 08:29 Színes 

A neves A10 magazin főszerkesztője által vezetett nemzetközi előzsűri 76 megvalósult épület közül választotta ki a legjobb ötöt.

Össztűz a kritikus médiára: hét lépés, amelyben a fasoszféra elpusztítja a sajtót

HVG
-
  Tegnap 07:00 Belföld 

A tényeket nem ismerni, hanem érezni kell – így tartják azok a populista, nacionalista erők, amelyek Európa-szerte a jövő májusi EP-választásokra készülnek. Ha a nyilvánosságot uralni tudják a témáikkal, akkor nyert ügyük van, ehhez azonban saját kommunikációs csatornák kiépítésére van szükségük. Az elmúlt hetekben öt másik…

Háromszettes győzelmet aratott a Debrecen

Szoljon
-
  18.10.19 21:10 Sport  Szolnok Debrecen

A Szolnok a DEAC csapatát fogadta péntek este a ­Tiszaligeti Sportcsarnokban.

Kiütéses győzelmet aratott a MAC a Kontinentális Kupa első napján

M4 Sport
-
  18.10.19 18:28 Sport  Svájc Dunaújváros

A csoportelső jut tovább a harmadik fordulóba.

Szabadulószobává alakítják Pannonhalma patinás épületét

Kisalföld
-
  18.10.19 18:12 Megyei 

Az összeomlás szélén állt Pannonhalma patinás főszolgabírói épülete, amit egy magánember, Annus Péter mentett meg. Turisztikai attrakció lesz, mivel nagyrészt állami támogatással szabadulószobává, ˝csapdaházzá˝ alakítják.

Harminc éve kirobbanó sikert aratott a Die Hard - Így tisztelegnek előtte az évfordulón

Noizz
-
  18.10.19 17:06 Film 

A film egy ikonikus jelenetét elevenítették fel újra.

Elsöprő győzelmet aratott a Kosársuli U16 csapata

Promenad
-
  18.10.19 14:59 Sport 

A Kosársuli 2003-as csapata az ország legjobb 16 együttese között megkezdte szereplését a Kiemelt Kadett Bajnokság Keleti csoportjában. Czibere Zoltán és Molnár Csaba játékosai egy szegény kis vidéki egyesület kosársulijaként kosárlabda akadémiák ellen léphetnek pályára hétről hétre - ami azért nem kis dolog....

Építészeti díjat nyert a kolozsvári Vallásszabadság Háza

Maszol
-
  18.10.19 14:12 Határtalan 

Kolozsvári projekt, a volt unitárius püspöki palota felújítása nyerte a restaurálás kategória díját a Romániai Építészkamara által szervezett Országos Építészeti Biennálén.