Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Nem tud határidőre Pestre költözni a Semmelweis Egyetem összes klinikája

Nem készült el minden fejlesztés az intézmény pesti campusán, ezért több részleg egyelőre a régi helyén működik tovább. A biztonságos betegellátás érdekében egy ideig még a budai Kútvölgyi Klinikai Tömbben marad a Semmelweis Egyetem III. számú Belgyógyászati Klinikája, a hozzá kapcsolódó intenzív, illetve labordiagnosztikai háttér,…

Durván betámadta a Vatikánt egy amerikai gazdasági lap

VG
-
  Ma 07:32 Külföld

A Vatikán a péterfilléreket a költségvetési hiánya betömésére használja fel – állítja az amerikai The Wall Street Journal.

Fontos lesz megtalálnunk az egyensúlyt - Rebrov

A csütörtöki Európa liga találkozó előtt a Ferencváros vezetőedzője Szerhij Rebrov, valamint Isael válaszolt az újságírók kérdésére.

Harvey Weinstein 47 millió dolláros peren kívüli egyezséget kötött az őt vádló nőkkel

Harvey Weinstein volt hollywoodi filmproducer 47 millió dolláros peren kívüli egyezséget kötött szerdán azokkal a nőkkel, akik szexuális zaklatással vádolták őt – jelentette este több amerikai lap. Az egyezséggel a Weinstein elleni csaknem valamennyi, folyamatban lévő polgári pert lezárják. Az összegből körülbelül 25 millió dollárt fordítanak a pro

Harvey Weinstein 47 millió dolláros peren kívüli egyezséget kötött az őt vádló nőkkel

Az egyezséggel a Weinstein elleni csaknem valamennyi, folyamatban lévő polgári pert lezárják. Az összegből körülbelül 25 millió dollárt fordítanak a producert vádló nők kártérítésére és egy áldozatokat segítő alap létrehozására. A csaknem egy esztendeig tartó tárgyalások után kimunkált megállapodás nyilvánosságra került részletei szerint…

Parlamenti választást tartanak az Egyesült Királyságban

Boris Johnson az előrehozott választások kiírását azzal indokolta, hogy véleménye szerint konzervatív többség nélkül a brit parlament soha nem fogja ratifikálni az Eu-val elért Brexit-megállapodást.

Nem tud határidőre Pestre költözni a Semmelweis Egyetem összes klinikája

Nem készült el minden fejlesztés az intézmény pesti campusán, ezért több részleg egyelőre a régi helyén működik tovább.

Lángol egy műanyag-feldolgozó üzem Jászberényben

Egy műanyag-feldolgozó üzemben keletkezett tűz csütörtök hajnalban Jászberényben, a Necső telepen.

Harvey Weinstein 47 millió dolláros peren kívüli egyezséget kötött az őt vádló nőkkel

Az áldozatok feleannyi összegen osztozkodnak, mint amennyi a volt producer az ügyvédeinek fizet.

Egyre gyakrabban okoznak balesetet a „horrorkaravánok”

Haon
-
  Ma 07:16 Baleset-bűnügy

Vontató húz egy trélert, az még egyet, s úgy adódik, kötéllel még egy plusz­autót is – legegyszerűbben így írható körbe az úgynevezett horrorkaravánok mibenléte.

Weinstein 47 millió dolláros peren kívüli egyezséget kötött az őt vádló nőkkel

Harvey Weinstein volt hollywoodi filmproducer 47 millió dolláros peren kívüli egyezséget kötött szerdán azokkal a nőkkel, akik szexuális zaklatással vádolták őt.

Döntött a parlament: márciusban újabb előrehozott választás lesz Izraelben

ATV
-
  Ma 07:11 Külföld

Az izraeli parlament szerda éjszaka megszavazta saját feloszlatását, majd csütörtök hajnalban jóváhagyta azt az indítványt, amely új parlamenti választás kiírását írja elő jövő év március másodikára.

Az egyik legkelendőbb előadóra, az „Öreg Kékszemű”-re emlékezünk

Ridikül
-
  Ma 07:07 Bulvár

Frank Sinatra 1915. december 12-én született. A többszörös Grammy- és Oscar-díjas, olasz származású amerikai pop–jazz énekes és színész, akit az egyik legnépszerűbb és legnagyobb hatással bíró 20. századi zenei művésznek tartanak. Gyakran emlegetik, mint „A Hang”, és mint az „Öreg Kékszemű”.