Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Az ABB és a Porsche közösen fejleszti Japánban az elektromos jármű-töltők következő generációját

Az innovatív technológiák terén vezető ABB és a Porsche Japan együttműködésre lép, hogy speciális, nagyteljesítményű töltőt fejlesszenek ki a Porsche elektromos meghajtású járműveihez Japánban.

Guy Martin újabb őrültséget tervez

Motorinfo
-
  Ma 00:29 Autó-motor

482 km/h sebességgel 1,6 kilométeren és két keréken.

Rendőrnő meséi Erdővárosról. Ingyenesen letölthető mobilalkalmazás és színpadi mű készült a bűnmegelőzési mesesor…

Van egy csodaszép város fákkal, virágokkal, titkot rejtő barlangokkal és vidáman kanyargó ösvényekkel. A neve Erdőváros. Itt valamennyi bundás, tollas lakó boldogan él együtt. A kicsik játszanak, iskolába járnak, a nagyok pedig igyekeznek megtanítani őket mindenre, ami fontos ahhoz, hogy biztonságban, vidáman élhessenek. Zaboli Zoli…

A City tegnapi győzelme után újabb rekordot döntött meg

Goal
-
  Ma 00:06 Foci

Guardiola együttese ismét lépcsőfokot ugrott.

Mosó Masa mosodája újratöltve. A megzenésített mesekönyvhöz animációs sorozat is készül. Az író unokája zenészként…

Tarján Veronika a Veronaki zenekar énekesője, Varga Katalin költő és írónő unokája. Missziójának tekinti, hogy nagymamája művészi örökségét továbbadja a következő generációknak: Magyarország egyik legismertebb gyerekkönyve, a Mosó Masa mosodája gyereklemezen és animációs sorozat formájában éled újjá. Az album az eredeti, a…

Clitoris-ból készült kék színű tea hódít Angliában, és még a színét is tudja változtatni

Nosalty
-
  Tegnap 23:56 Recept

Az unikornis kávék és a szivárványos süteményláz után nem meglepő, hogy már egy sima tea sem tud elmenekülni a divat hullámai elől. 

Új úttal nyitnak közösen a világ felé Balatoncsicsón és Monoszlón

Balatontipp
-
  Tegnap 23:34 Utazás

Az eddigi rossz állapotú mezőgazdasági út helyett a nyártól tökéletesen sima aszfaltozott úton lehet majd közlekedni két apró Balaton-felvidéki község, a 130 fős Monoszló és a 250 lakosú Balatoncsicsó között. A helyiek mellett a biciklivel túrázók is sokat nyernek a fejlesztéssel.

Bugyira vetkőzött Palvin Barbi, milliók lógnak a közösségi oldalán

Propeller
-
  Tegnap 22:18 Bulvár

Két óra alatt már több mint félmillió kedvelést gyűjtött be Palvin Barbi fehérneműs fotója. A világszerte híres magyar modell a Victoria's Secret egyik szexi darabját húzta magára, a hatás pedig nem maradt el, megőrül érte az internet népe.

A Brexit miatt újabb függetlenségi népszavazást akar a skót kormányfő

Propeller
-
  Tegnap 22:12 KülföldSkócia

A skót miniszterelnök szerint még a jelenlegi parlamenti időszakban, vagyis 2021-ig ismét népszavazást kell tartani a skót függetlenségéről, ha Skóciát akarata ellenére kiléptetik az Európai Unióból. A brit kormány illetékes minisztere visszautasította a felvetést. Fotó: Youtube Nicola Sturgeon, a Skóciát kormányzó, függetlenségre törekvő…

Török rendőrség: Merényletre készült az Iszlám Állam egyik tagja

A férfit azzal gyanúsítják, hogy merényletet akart elkövetni az országban a következő nap tartandó első világháborús megemlékezésen.

Merényletre készült az Iszlám Állam Törökországban

Egy olyan megemlékezésen, ahol várhatóan ausztrál és új-zélandi állampolgárok tucatjai leszenk.

A helyi közösségekhez csoportosítaná át Románia kihasználatlan uniós forrásait az RMDSZ

A helyi közösségek projektjeinek finanszírozására csoportosítaná át Románia kihasználatlan uniós forrásait az RMDSZ. Az erről szóló konkrét javaslatot szerdai aradi sajtóértekezletén ismertette Kelemen Hunor, a szövetség elnöke. Az RMDSZ levélben fordult Viorica Dancila miniszterelnökhöz, azt szorgalmazva, hogy a román kormány…

Itt A 22-es csapdájából készült sorozat első teljes trailere

Player
-
  Tegnap 21:30 Film

A Hulu május 17-én tűzi műsorra Joseph Heller mesterművének sztárokkal teletömött hatrészes sorozat-adaptációját. Scheisskopf szerepében George Clooney, Cathcart ezredes szerepében pedig Hugh Laurie domborít. Itt az első trailer.

Litvánia inkább kitiltotta az utazgatni készülő holokauszttagadó brit történészt

David Irving több a második világháború főbb, a nácikhoz és a zsidók üldöztetéséhez köthető helyszínt akart meglátogatni Lengyelországban és a balti államokban.

A skót miniszterelnök szerint 2021-ig újabb függetlenségi népszavazást kell tartani

A skót miniszterelnök szerint még a jelenlegi parlamenti időszakban, vagyis 2021-ig ismét népszavazást kell tartani a skót függetlenségéről, ha Skóciát akarata ellenére kiléptetik az Európai Unióból. A brit kormány illetékes minisztere visszautasította a felvetést. Nicola Sturgeon, a Skóciát kormányzó, függetlenségre törekvő Skót Nemzeti Párt…