Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 263 hír

Véleménycikk a sportolói doppingolásról: tönkrement emberek, akik lehettek volna egy egész ország kedvencei

Blikk
-
 Ma 21:55Vélemény

A hokis rabolni megy, a focista bundázik, a kajakos meg doppingol. Döbbenetes történetek, amelyek fájdalmasak is, hiszen a „főhősök” mind lehettek volna akár az egész ország kedvencei, többre vihették volna. Tönkrement emberek, hosszú évek kitartó, kemény munkáját dobták a kukába, majd könyvet írtak-írnak, arról mesélve, hogyan vettek…

Videó: Helikopter ütközött Kamazzal az idei Dakar utolsó szakaszán

A Dakar-rali idén is komoly veszélyekkel járt, hiszen egy motoros, a francia Pierre Cherpin az életét vesztette, még egy másik, az indiai CS Santosh jelenleg is kómában van, de nem sokon múlt egy újabb nagy tragédia. Sainz nyerte az utolsó szakaszt, de Peterhansel ismét behúzta a Dakart Az orosz Kamaz-Master csapatból az Anton Shibalov által

Nem sokon múlt, hogy a Haladás elkönyvelje idei első vereségét

Veol
-
 Ma 21:04Sport

Bár a Haladás vezetett 2-0-ra, és kezdetben irányította a mérkőzést, a végén a Veszprémnek volt két meccslabdája a futsal NB I keddi derbijén.

Palkovics személyesen mondhatta meg Rovónak, hogyan lesz a modellváltás

Január első napjaiban behívták az Innovációs Minisztériumba a szegedi, a pécsi és a debreceni egyetemek rektorait, ahol Palkovics László ismertette velük a minisztériumi forgatókönyvet – írja a Telex. A lap szerint ez nem volt más mint hogy saját kérésükre kikerülnek az állami fenntartásból.

Nőtt a földgázfogyasztás az idei fűtési szezonban

Tavaly októbertől több tényező együttes hatására nőtt a földgázfogyasztás.

Nőtt a földgázfogyasztás az idei fűtési szezonban

Tavaly októbertől több tényező együttes hatására nőtt a földgázfogyasztás.

Öt százalékkal nőtt a földgázfogyasztás az idei fűtési szezonban

A lakossági és az ipari földgázfelhasználás is emelkedett az egy évvel korábbihoz képest.  Az előző fűtési szezon azonos időszakához mérten 2 Celsius fokkal alacsonyabb volt az átlaghőmérséklet, illetve a napsütéses órák száma is érezhetően kevesebb volt, miközben a lakosság egy része az otthoni munkavégzés miatt jelentősen több időt tölt a…

Több mint 5 százalékkal emelkedett a földgázfogyasztás az idei fűtési szezonban

A lakossági és az ipari földgázfelhasználás is emelkedett a 2020–21-es fűtési szezonban az egy évvel korábbihoz képest: az MVM földgázelosztási területein több mint 5 százalékkal nőtt a felhasznált földgáz mennyisége - közölte a társaság az MTI-vel. 

Máv: ideiglenesen konténerpénztárakat alakítanak ki a Nyugati pályaudvaron

Ideiglenesen konténerpénztárakat alakítanak ki a Nyugati pályaudvaron a tetőszerkezet és a pénztárak felújítása miatt - közölte a MÁV-csoport kedden az MTI-vel.

Nőtt a földgázfogyasztás az idei fűtési szezonban

A lakossági és az ipari földgázfelhasználás is emelkedett a 2020-21-es fűtési szezonban az egy évvel korábbihoz képest: az MVM földgázelosztási területein több mint 5 százalékkal nőtt a felhasznált földgáz mennyisége – közölte a társaság az MTI-vel kedden, megjegyezve, hogy tavaly októbertől több tényező együttes hatására nőtt a…

Nőtt a gázfogyasztás az idei fűtési szezonban

Ebben szerepet játszott a home office is.

Csodálatos felvételek a Citadelláról: Így még biztosan nem láttad a magyarok kedvencét

Femcafe
-
 Ma 17:35Utazás

Nem mindennapi drónfelvételek készültek a messze földön híres nevezetességről.

Ideiglenesen konténerpénztárakat alakítanak ki a Nyugati pályaudvaron

A tetőszerkezet és a pénztárak felújítása miatt alakítják ki a konténerpénztárakat.

Fantasztikus képek készültek az idei szaúdi Dakar-ralin

Idén már másodjára a szaúdi sivatagban rendezték a Dakar-ralit, de ettől nem lett kevésbé látványos, mint az afrikai vagy dél-amerikai elődje, sőt. Mutatjuk a legjobb felvételeket.

Tokió 2020: a londoni szervező szerint valószínűtlen az idei olimpia megtartása

Valószínűtlen a tokiói olimpia idei megrendezése a 2012-es londoni játékok szervezőbizottságának egyik vezetője szerint.