Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

A vezető állású munkavállalóra vonatkozó szabályok

Jogma.hu
-
 Ma 22:42Karrier

A Munka Törvénykönyve (Mt.) külön fejezetben foglalkozik a vezető állású munkavállalóra vonatkozó szabályokkal.

Fokozatosan csökken a fertőzöttek aránya Magyarországon

A magyarok 15 százaléka fertőződött meg eddig - mondta Merkely Béla a Semmelweis Egyetem rektora.

Merkely Béla: csökken a koronavírus-fertőzöttek aránya Magyarországon

Négy egyetem adataiból arra lehet következtetni, hogy Magyarországon csökken a pozitív koronavírus-fertőzéssel regisztráltak aránya - mondta a Semmelweis Egyetem rektora csütörtök este az M1 aktuális csatornán.

Koronavírus: ezért ugrott meg a fertőzöttek száma Magyarországon

Négy egyetem adataiból arra lehet következtetni, hogy Magyarországon csökken a pozitív koronavírus-fertőzéssel regisztráltak aránya - mondta a Semmelweis Egyetem rektora csütörtök este az M1 csatornán.

Merkely: Fokozatosan csökken a koronavírus-fertőzöttek száma Magyarországon

A Semmelweis Egyetem rektora szerint az antigén tesztek miatt nőttek most meg a számok.

A hazai hulladékgazdálkodási ágazat megújítására törekszik az ITM

Magyarország a Klíma- és természetvédelmi akciótervben foglaltaknak megfelelően fokozatosan áttér a körforgásos gazdaságra, ezért a kormány olyan hulladékgazdálkodási rendszert vezet be, amely nyersanyagként kezeli a hulladékot. A hazai hulladékgazdálkodási ágazat stratégiai megújítására azért van szükség, hogy a keletkező hulladék…

Az SZFE vezetősége beperelte az egyetem HÖK elnökét

Folytatódik a bűnbakkeresés. Csernai Mihály, a Színház- és Filmművészeti Egyetem (SZFE) hallgatói önkormányzatának elnöke ellen indított birtokvédelmi eljárást Novák Emil és Szarka Gábor – az SZFE vezetői – birtoksértő magatartás miatt. Csernai ezt csütörtök délelőtt Facebook-oldalán jelentette be, mint írta: “A dolog több szempontból…

Bűnbakkeresés: az SZFE vezetősége beperelte az egyetem HÖK elnökét

Csernai Mihály, a Színház- és Filmművészeti Egyetem (SZFE) hallgatói önkormányzatának elnöke ellen indított birtokvédelmi eljárást Novák Emil és Szarka Gábor - az SZFE vezetői - birtoksértő magatartás miatt. 

Padbol, ami minden érdeklődőt meghódított Magyarországon is

Duol
-
 Ma 20:00Sport

A dunaújvárosi Horváth Attilát hamar meggyőzte a játék, övék a hazai licenc

Elítélték a hírhedt világvégehívő szekta oroszországi vezetőjét: hosszú időre rács mögé kerül egy szigorított rendű fog…

Blikk
-
 Ma 19:38Külföld

Tizenöt évi, szigorított rendű fogolytelepen letöltendő szabadságvesztésre ítélte Mihail Usztyjancevet, az Aum Sinrikjo japán eredetű szekta oroszországi sejtjének vezetőjét csütörtökön Rosztov-na-Donuban az orosz déli katonai körzet bírósága.

Globális terrorizmusindex: Magyarország a 103. helyen

Liner
-
 Ma 19:33Külföld

Csökkenő félben van a terrorizmushoz köthető halálesetek száma, csak 2014 óta 59%-kal kevesebben halnak meg terrortámadás következtében, viszont a nyugati országokban 1970-es óta nem tapasztalt aktivitás van – szerepel a 2020-as globális terrorizmusindex (GTI) jelentésében.

Magas magyar állami kitüntetéseket adtak át Magyarország Ungvári Főkonzulátusán

A kitüntetések ünnepélyes átadására november 26-án, csütörtökön Magyarország Ungvári Főkonzulátusán került sor.

Lázár: Nemzeti érdekünk, hogy Magyarország dohányfüstmentes országgá váljon

Füstmentes Magyarország mintegy húsz éven belül, ez a kormányzati szándék- nyilatkozta egy interjúban a nemdohányzók védelméért felelős dohányügyi miniszterelnöki biztos. A dohányzás mindenki tüdejét károsítja: a dohányzóét és a nemdohányzóét is.

Mit adnál karácsonyra Magyarországnak?

Van olyan főváros Európában, ahol idén nem állítanak karácsonyfát, Budapesten viszont ez idén sem maradhatott el. Megkérdeztük az embereket az ország karácsonyfájának nevezett Kossuth téri fenyő körül, mit szólnak ehhez.