Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 370 hír

Átadták a Boldog Batthyány László díjat Körmenden

Vaskarika
-
  Ma 00:10 Színpad

Január 22-én a Batthyányi Örökségközpont színháztermében harmadik alkalommal adták át "A test és a lélek orvosa - Boldog Batthyány László díjat". Az elismerést idén Császár Tamás, a Zala Megyei Szent Rafael Kórház belgyógyász főorvosa vehette át. A díjátadón köszöntőt mondott Bebes István, Körmend Város polgármestere és Kovács…

Őrizetbe vette, majd kiengedte a rendőrség Sólymos László környezetvédelmi minisztert

Parameter
-
  Tegnap 22:49 Határtalan

Mindketten alkohol hatása alatt álltak. Információink szerint családi tragédia áll az ügy hátterében, a miniszter édesanyját nagyon súlyos állapotban  kórházban kezelik. A miniszter a kihallgatás után, este 10 óra körül távozott a rendőrségről. (parameter)

Palkovics: a hidrogéngazdaság a klímavédelem egyik alapja

Bemutatták a világ első hidrogén üzemanyagcella meghajtású, személyszállításra is alkalmas, magyar-amerikai együttműködésben fejlesztett légi járművet a Bács-Kiskun megyei Jakabszálláson szerdán. ...

A magyar milliárdos megnyitotta első, saját Mekijét

Promotions
-
  Tegnap 21:21 Média

Gödöllőn megnyílt az első, új tulajdonos által épített McDonald’s-étterem. 

Jubileumi koncertet ad a 100 Tagú Cigányzenekar a Papp László Budapest Sportarénában

Jubileumi koncertet ad az idén 35 éves 100 Tagú Cigányzenekar február 9-én a Papp László Budapest Sportarénában – mondta el Beke Farkas Nándor, a zenekar elnöke és menedzsere szerdán a Kossuth Rádió Jó reggelt, Magyarország! című műsorának és az M1 aktuális csatornának közösen adott interjújában.

Rubint Réka kifakadt: „A legokosabb döntés, ha mindenki a saját házának az udvarán söprögetne és néha-néha mélyen …

'A férjem véleményét százszorosan felülírja az a minősíthetetlen, elkeserítő, lelket megsemmisítő, megdöbbentő düh, gyűlölet és átkozódás ami a gyermekeink és a személyem irányába árad.'

Először kapcsolja saját hálózatra vasúttársaság a Napot

Napi
-
  Tegnap 20:15 Cégvilág

Egy 42 megawatt (MW) termelési kapacitású fotoelektromos erőmű termelését veszi meg a német államvasút, hogy még tovább zöldíthassék a társaságot. Ez lesz az első alkalom, hogy közvetlenül a napelempark táplál be a vasút energetikai hálózatába.

Rubint Réka most nagyon kifakadt: „Az lenne a legbölcsebb, ha mindenki a saját házának udvarán söprögetne”

Továbbra sem csitul a Schobert Norbi által kirobbantott botrány. A fitneszguru a minap beszélt arról, hogy a nők a felelősek a házasságok felbomlásáért, hiszen a szülés után mindent elrontanak azzal, hogy nem fogynak le. Ezzel a kijelentésével rengeteg haragost szerzett magának, ráadásul a celebvilágból is többen nekimentek.

Majdnem elájult, mikor saját sírkövét látta meg a temetőben

Ripost
-
  Tegnap 19:40 Belföld

Egy 75 éves skót férfi találta meg a saját sírkövét egy helyi temetőben, pedig nagyon is életben van.

Ti elhiszitek, hogy ezt a vagyont a saját tudásából szedte össze?

OLKT
-
  Tegnap 19:37 Vélemény

Így gazdagszik Mészáros Lőrinc Döntően európai uniós támogatásból dől a pénz Mészáros Lőrinc vállalkozásaihoz, melyek gyakorlatilag az állami megrendelésekre építenek. Piaci viszonyok között életképtelenek lennének Mészáros Lőrincnek és a családnak olyan cégei vannak, amelyek különböző fejlesztésekhez kötődnek. Így történhetett meg,…

Dés László: "abszurd sületlenség, hogy hatalmi úton le lehet cserélni egy létező kultúrát"

Magyar Narancs
-
  Tegnap 18:31 Zene

Énekes-szólólemeze jelent meg, tavaly, Free Sounds nevű formációjával jazzalbumot adott ki, miközben valóságos díjeső hullott rá.

Palkovics: a hidrogéngazdaság a klímavédelem egyik alapja

A kormány azt szeretné, ha a high-tech orientált, hatékony külföldi cégstruktúra mellé fel tudnának zárkózni a magyar vállalatok.

Palkovics: a hidrogéngazdaság a klímavédelem egyik alapja

A kormány azt szeretné, ha a high-tech orientált, hatékony külföldi cégstruktúra mellé fel tudnának zárkózni a magyar vállalatok.