Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Izrael légicsapást mért szíriai célpontokra, megfigyelők szerint halálos áldozatok is vannak

Izraeli harci repülőgépek Libanon felől közelítve csapást mértek katonai célpontokra az északnyugat-szíriai Hama tartományban.

Klebelsberg a pozitív emberek nemzeterősítő szerepéről

hirado.hu
-
  Tegnap 22:25 Belföld

A közoktatásügyi miniszter 1926-ban elmondott tanévnyitó beszéde ma is aktuális.

Amerikai igazságügyi miniszter: Bizonyítékaink vannak arra, hogy többek között az Antifa is szítja az erőszakos cselekm…

William Barr csütörtöki sajtótájékoztatóján azt is elmondta, hogy a hatóságok eddig 51 embert tartóztattak le erőszakos cselekmények gyanújával.

Müller szerint van egy Bayern-játékos, aki jobb, mint Ronaldo

M4 Sport
-
  Tegnap 21:50 Sport

A német játékos korábban inkább Messivel játszott volna együtt, ma már viszont Ronaldóra szavazna.

A bástyák állnak, ott vannak a magyarjaink (videó)

Zaol
-
  Tegnap 21:36 KultúraTrianonSzínház

A Nemzeti Színház számára nem csak egy évforduló Trianon, hanem alaptéma – mondta Vidnyánszky Attila a Nemzeti Színház igazgatója.

A bástyák állnak, ott vannak a magyarjaink (videó)

Teol
-
  Tegnap 21:36 Kultúra

A Nemzeti Színház számára nem csak egy évforduló Trianon, hanem alaptéma – mondta Vidnyánszky Attila a Nemzeti Színház igazgatója.

Hamarosan ugyanúgy járhatunk kikapcsolódni, mint régen – itt vannak a nyitás részletei és időpontja

A kormányinfón elárulták, mik a következő lépések. Június közepétől kisebb változtatásokkal ugyan, de visszatér minden a rendes kerékvágásba. A járvány kezdetén sokat hallhattuk, hogy az életünk már nem lesz olyan, mint korábban. A csütörtöki Kormányinfón elhangzottak ezt részben alá is támasztották. Gulyás Gergely, Miniszterelnökséget…

Topolyára jön a Tankcsapda, a Crvena Jabuka, a Van Gogh…

A topolyai Jail klub fesztivált szervez a topolyai tó partján, amolyan igazit, ottalvósat, háromnaposat: ez lesz az első, az igazi és kihagyhatatlan Jail Fest! – áll a rendezvény hivatalos Facebook oldalán. A buli helyszíne a Topolya melletti lóversenypálya: a többhektáros terület a mesés szépségű, fürdésre kiválóan alkalmas tó mellett található. A

Konzolos prototípus már van a Valorantból, de nem biztos, hogy tényleg elkészül

Game Channel
-
  Tegnap 21:01 Gaming

Mindig ködösen fogalmazott a Riot Games, ha a Valorant potenciális konzolos portjáról kérdezték őket, azonban most Anna Donlon, a játék egyik főfejlesztője hintette el, hogy dolgoznak az átirat prototípusán. Fontos viszont, hogy ez nem biztos, hogy azt jelenti, ténylegesen átviszik konzolokra a Valorantot, tekintve hogy Don...

Van?

Áder János köztársasági elnök ünnepi beszédet mondott a trianoni békediktátum 100. évfordulóján a Parlamentben. Szóvá tette, hogy „a saját házunk előtt is söprögessünk”. Igen. Ideje lenne…

9,3 milliárdért ad tanácsokat Palkovicséknak a Századvég

Az innovációs minisztérium legutóbb 2015 októberében kötött a mostanihoz hasonló, 40 hónapos időtávra szóló, szakpolitikai tanácsadásra vonatkozó keretmegbízást, amelyet szintén a századvégesek nyertek el, akkor nettó 4,8 milliárd forintért.

Itt vannak a nemzeti konzultáció további kérdései

Magyar Narancs
-
  Tegnap 20:06 Vélemény

Eddig kellett várni, hogy felbukkanjon Soros György a sorok között.

Szarvas Péter: A közös múlt mellett van közös jövőnk is - galériával

Behír
-
  Tegnap 20:05 Belföld

Június 4-én országszerte megkondultak a harangok 16 óra 32 perckor, és szinte mindenütt megemlékezéseket tartottak a trianoni békediktátum aláírásának századik évfordulóján. Békéscsabán a Trianon-emlékmű előtt gyűltek össze az emberek.

Nem egy gonosz tündér büntetéséből vannak velünk a madarak

Index
-
  Tegnap 20:02 Tudomány

Készítsen madárbarát kertet! Persze valahol minden kert madárbarát, de egy kis tuninggal szórakoztató állatsereglet vehet minket körbe. A süngarázsra és az ökörszemkastélyra is lehet vevőnk, de egyetlen itatóval csodát tehetünk.