Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Már közel hatezren vannak lakhelyi elkülönítésben Maros megyében

Székelyhon
-
  Ma 16:27 Határtalan

5910 személy volt lakhelyi elkülönítésben Maros megyében a szerda délben összesített adatok szerint. Intézményes karanténban 347 személy, míg a fertőző betegségek klinikáján 29-en voltak, kedden itt még 47 személyt tartottak megfigyelés alatt.

Kutya- és denevérhús is van a piacokon Kínában

NLC
-
  Ma 16:21 Életmód

A koronavírus okozta nemzetközi válság ellenére Kínában a piacok továbbra is úgy működnek, ahogy korábban: lehet denevért, kutya- és macskahúst is kapni, és a higiénia sem lett jobb a megszokottnál.

Elloptak egy Vincent van Gogh-festményt a járvány miatt bezárt múzeumból

woohoo
-
  Ma 16:17 Életmód

Nincs olyan ember, aki ne hallott volna Vincent van Gogh-ról. A holland festőművészt a 19. század legmeghatározóbb alkotói között tartják számon, rengeteg felbecsülhetetlen értékű művet hagyott az utókorra. Például az 1884-ben készített Tavaszi kert című képet, amit hétfőn a hajnali órákban elloptak egy holland múzeumból. Az eset az…

Spanyolországban százezer felett van a fertőzöttek száma

Spanyolországban százezer felett van az új típusú koronavírussal fertőzöttek száma, a halálos áldozatoké meghaladta a kilencezret – közölte a spanyol egészségügyi minisztérium szerdán. A szaktárca napi összesítése szerint egy nap alatt 7719 új esetet jelentettek, ezzel az eddig regisztrált fertőzések 102 136-ra emelkedtek. A…

Hordozható lélegeztető eszközt fejlesztenek az F1-es mérnökök

Magyar Nemzet
-
  Ma 16:10 Külföld

Az első negyven légzéssegítő eszközt már négy londoni kórházban tesztelik, és további 10 ezer eszköz gyártására kaptak megrendelést a brit kormánytól.

Gyorsétteremlánc segíti a Szent László Kórház orvosait és személyzetét

Nosalty
-
  Ma 16:08 Életmód

Gyors, éttermi segítség a Belfrittől! A koronavírus miatt megbetegedetteket ápoló egészségügyi dolgozókat segítik élelmiszeradománnyal.

Bajban vannak a belgiumi prostituáltak is a válság miatt

HVG
-
  Ma 16:00 Külföld

Az utcán már senki sem ácsorog, de netes bejelentkezéssel még fogadnak vendégeket a prostituáltak.

A Ksh adatai szerint nagyjából minden ötödik ember 65 év felett van Magyarországon

Körülbelül minden 5. ember 65 év feletti Magyarországon - mondta Kovács Marcell, a Központi Statisztikai Hivatal (KSH) főosztályvezetője szerda reggel a Kossuth rádió Jó Reggelt, Magyarország című műsorában.

Túl hamar elsülsz az ágyban? Itt van néhány tipp, hogy tovább bírd

tízpertíz
-
  Ma 15:53 Szex

Nagyon sokunkat foglalkoztat , hogyan tudnánk szex közben mindkettőnk élvezetét fokozni és meghosszabbítani. Változó lehet, hogy melyik fél jut előbb a csúcsra. Amennyiben a nő, azzal nincsen gond, de ha a férfi, akkor gyakran vége is a szexuális együttlétnek, bárhol is tartson a nő. Kutatások bizonyítják, hogy közre játszik ebben a nedvesség mérté

Harry herceget bűntudat gyötri, amiért távol van a családjától ezekben a nehéz időkben

Starity
-
  Ma 15:50 Bulvár

Nem titok, hogy sok családot próbára tesz a mostanra kialakult helyzet, ez alól pedig a brit királyi család sem képez kivételt.

Jelenleg 17-en vannak lélegeztetőgépen

Jelenleg 525 igazolt koronavírus-fertőzött van az országban. A megbetegedettek 25 százaléka tünetmentes, 35 százaléka pedig enyhe tünetekkel rendelkezik. Összesen 17 ember van lélegeztetőgépen, a betegek 6 százaléka pedig más intenzív ellátásra szorul.

Azonnali tőkeinjekcióra van szüksége a nyugati piacoknak

Kínában már részlegesen újraindította termelését az abroncsgyártó Pirelli, a nyugati piacokon pedig a gazdaság minél gyorsabb talpraállítását szorgalmazta a "háborús piaci helyzet" elkerülésére Marco Tronchetti Provera, a vállalat alelnöke, ügyvezető igazgatója szerdán.

Jelenleg 17 fő van lélegeztetőgépen

Budapest - Az országos tisztifőorvos közölte, hogy az elmúlt 24 órában négyen haltak meg koronavírus-fertőzés miatt, valamennyien szív-érrendszeri betegségben is szenvedtek.

A történelemben többször bebizonyosodott a kézmosás életmentő szerepe

Origo
-
  Ma 15:39 Tudomány

A középkorban is tisztában voltak a szennyeződések és a betegségek közötti kapcsolattal.

Koronavírus: Így van esélyünk elkerülni a fertőzést

Magyar Hírlap
-
  Ma 15:39 Kultúra

Tanácsok a mindennapokra a kézmosáson túl  – Csak a lényeg, pontokba szedve, a házi gyártású maszk hatékonyságától az ételek beszerzéséig