Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

A kormány és az önkormányzatok harca az embereken csattan

Nemcsak az önkormányzatokkal hadakozik a kormány, saját gazdaságpolitikusai közt is mélyül a szakadék, és ennek az állandó bizonytalanságnak az emberek az elszenvedői – erről beszélt Őrsi Gergely, a II. kerület MSZP-s polgármestere és Bősz Anett, a Liberálisok képviselője csütörtök reggel az ATV Start című műsorában.

5 híres ember, akik 2021-ben coming outoltak

Joy
-
 Ma 04:12Bulvár

Ebben az évben jó néhány híresség döntött úgy, hogy ideje megnyílni, és bátran felvállalni, hogy az Lmbtq+ közösséghez tartoznak.

Szabó Péter: A pedagógus az értékek őre, a változás és a jövő embere

TelePaks
-
 Ma 03:54Megyei

„A pedagógus a változatlan emberi értékek őrzője és a fejlődő tudás magvetője.” Ezzel az Apáczai Csere Jánostól való gondolattal köszöntötte a pedagógus napi városi ünnepségen megjelenteket Szabó Péter, Paks polgármestere. Az esten városi kitüntetéseket, Pedagógus Szolgálati Emlékérmeket és "színes diplomákat" adtak át...

EU-csúcs: a holland kormányfő nekiment Orbánnak, de mástól is kapott hideget-meleget

Mark Rutte holland miniszterelnök csütörtökön nekiment Orbán Viktornak, amikor az uniós vezetők találkozóján kirobbant egy vita az LMBTQ+-ellenes törvényjavaslat miatt - közölte több résztvevő diplomata a Politico szerint. Más uniós vezető sem hagyta szó nélkül a magyar törvényt.

Embertelen pusztítást végez a közeledő front, halálos áldozatai is vannak a csehországi tornádónak

Jégesővel kísért tornádó pusztított csütörtök este Dél-Morvaországban, legalább 150 ember megsérült és hatalmas anyagi károk keletkeztek – jelentette a közszolgálati cseh hírtelevízió (Ct24). Az Országos Meteorológiai Szolgálat figyelmeztet:  ez a frontzóna a Kárpát-medencét pénteken éri el nyugat, északnyugat felől. Péntekre narancssárga…

Varga Judit: Hollandia vezetője kiírta magát a civilizált emberek köréből

Az igazságügyi miniszter csütörtök este a Facebookon reagált Mark Rutte holland miniszterelnöknek a magyar pedofilellenes törvénnyel kapcsolatban elhangzott kritikáira

Űrlények figyelhetnek minket – 29 különböző bolygóról is tanulmányozhatják az emberiséget

Promotions
-
 Tegnap 22:22Színes

Egy új tudományos jelentés szerint lehetséges, hogy kozmikus szomszédságunkban 29 olyan bolygó is található, amelyekről az idegen életformák potenciálisan láthatják és hallhatják az emberiség létének bizonyítékait.

Megvan a miskolci aluljáróban emberkedő fiatal

24.hu
-
 Tegnap 21:55Baleset-bűnügy

A 16 éves aszalói fiú elismerte a tettét, de azt állítja, hogy nem emlékszik a részletekre.

Összedobtak 14,3 millió forintot autóra egy férfinak, aki napi 27 kilométert gyalogolt munkába Amerikában

SzMo
-
 Tegnap 21:55Színes

Minden nap három órával műszakkezdés előtt indult el otthonról gyalog a 20 éves férfi.

Amerikában a Facebookon hirdetnek az embercsempészek

Mandiner
-
 Tegnap 21:46Gazdaság

A The Epoch Times beszámolója szerint számos felhasználói fiók hirdet a Facebookon és egyéb közösségi média felületeken illegális határátlépési szolgáltatásokat a közép-amerikai országokból az USA-ba. Ezek gyakran fizetett hirdetések, amik sokszor tartalmaznak konkrét árakat, telefonszámokat vagy e-mailes elérhetőségeket. A január…

Varga Judit nem térdel le holland kormányfőnek

A csütörtökön kezdődő Eu-csúcson Mark Rutte, holland kormányfő kijelentette: a meleget a pedofilokkal összemosó törvény „ellentétes minden értékünkkel. Magyarországnak vissza kell vonnia ezt a törvényt, és térdre kell ereszkednie”.

Pénteken 2,5 milliárd forintnyi beruházásról állapodik meg a kormány három céggel

Fejlesztések indulnak Székesfehérváron, Debrecenben, Pakson és Tiszaújvárosban is – jelentette be Varga Mihály pénzügyminiszter.

WHO: évente emlékeztető oltásra lehet szükségük a veszélyeztetettebb embereknek

A Moderna és a Pfizer vakcinagyártók, illetve ez utóbbi német partnere, a BioNTech is azon a véleményen vannak, hogy a világnak rövidesen szüksége lesz emlékeztető oltásokra, hogy fenn tudják tartani a védettség magas szintjét.