Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 106 hír

Nem hozott gólt a ZTE FC főpróbája

Zaol
-
 Ma 13:03Sport

Gyirmóton tartotta bajnoki főpróbáját a ZTE FC NB I-es labdarúgó csapata, ugyanis utolsó felkészülési mérkőzését vívta az NB II-ben továbbra is élcsapatnak számító hazaiakkal. Noha a ZTE FC többet támadott és nagyobb helyzetei voltak, a mérkőzésen nem született gól.

Magyar kultúra napja a Magyar Nemzeti Múzeumban

Online különlegességekkel és könyvbemutatóval készül a Magyar kultúra napján a Magyar Nemzeti Múzeum.

A klímaváltozás témája 2020-ban is sokat hozott azoknak, akik hittek benne

A trendeket meglovagoló, a technológiai cégekbe fektető alapok szintén szárnyaltak.

Elkészült a jelentés: ez vár a mezőgazdasági elemzési ágazatra a következő években

A MarketsandMarkets jelentése alapján a globális mezőgazdasági elemzési piac mérete a 2020-as 0,8 milliárd dollárról 2025-re várhatóan 1,4 milliárd dollárra fog nőni. A digitalizálás és a kockázatértékelés növekvő tendenciája, valamint a mezőgazdasági ellátási lánc menedzsmentjének javítása iránti erősödő igények a koronavírus-járványnak…

Árcsökkenést és kínálatbővülést hozott az alacsonyabb újlakás-áfa

Delina
-
 Tegnap 20:05Életmód

Az ingatlan.com adatai szerint a kereslet is nőtt: tavaly október óta éves összevetésben több mint 60 százalékkal nőtt az eladó új ingatlanok iránti érdeklődések száma.

Készül a javaslat: könnyebbé válhat a mezőgazdasági járművek közúti közlekedése

A mezőgazdasági járművek közlekedése során felmerülő problémákra nyújthatnak megoldásokat a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (Nak) javaslatai. Ilyen például a súlytolerancia emelése és az Elektronikus Közúti Áruforgalom Ellenőrző Rendszer (Ekáer) módosítása.

Nagy Feró különleges pálinkát kapott Orbán Viktortól

Történelmi pálinkából küldött egy palackkal Nagy Ferónak 75. születésnapjára a miniszterelnök.

A mezőgazdasági szemléletváltásról beszélt Kyster Angéla, a Bayer Alpok-Adria területi vezetője

Magro
-
 Tegnap 13:37Gazdaság

Vajon hogyan fér össze a vegyipar és a fenntarthatóság gyakorlata? Milyen megoldásokkal lehet kevésbé kihasználni és megterhelni a természeti adottságokat az agráriumban? A szemléletváltás mezőgazdasági aspektusairól, az ökológiai és társadalmi szerepvállalásról Kyster Angéla, a Bayer Crop Science Country Division Hungary &…

Hidvéghi Balázs: Vera Jourova felháborító és cinikus döntést hozott ma

Ma Európa őshonos nemzeti kisebbségeit egy kézlegyintéssel elintézte.

Kellemes meglepetést hozott az első banki gyorsjelentés

A vártnál jóval magasabb egy részvényre jutó eredménnyel és a piaci konszenzusnál valamivel jobb bevételi szinttel zárta a negyedik negyedévet a JP Morgan. A gyorsjelentését elsőként közzétevő amerikai nagybank árfolyama 0,3%-os emelkedést mutat a nyitás előtti kereskedésben.

Katie Price szomorú döntést hozott fogyatékkal élő fiával kapcsolatban

Life
-
 Tegnap 12:30Életmód

Katie Price 18 éves fia Prader Willi szindrómában valamit autizmusban szenved. A sztár most úgy döntött, egy intézetbe költözteti Harvey-t, ahol megfelelő ellátást kaphat.

Elvándorlási hullámot hozott a Covid Nagy-Britanniában

Kitekintő
-
 Tegnap 12:20Külföld

A koronavírus járvány a második világháború óta a legnagyobb népességcsökkenést okozta Nagy-Britanniában, ugyanis egyre több külföldi tér vissza hazájába a pandémia miatt.

Súlyos döntést hozott a John Deere

A John Deere bejelentette, hogy biztonsági okokból 2021. október 31-ig semmilyen mezőgazdasági kiállításon nem vesz részt Európában és a volt szovjet tagállamokban.

A magyar kultúra napja a Nemzeti Múzeumban

kultura.hu
-
 Tegnap 11:07Kultúra

Ígéretes online programok várják a „látogatókat” január 22-én.

Jankovics Róbert: „A 2020-as év minden szempontból nehéz év volt, nekünk mégis sikereket hozott”

A 2020-as évre kétségkívül rányomta bélyegét a koronavírus-járvány, ami mindannyiunk életét megnehezítette. Tevékenységünket a helyzethez alkalmazkodva alakítottuk. Ami a fejlesztéseket illeti, azok a magyarságunk számára fontos egyesületekben, intézményekben most sem álltak le, és több avatóünnepséget tartottunk. Még ilyen körülmények…