Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Irán nem adja ki a lelőtt ukrán Boeing fekete dobozait

Irán maga szeretné először megvizsgálni a lelőtt ukrán utasszállító fekete dobozait, megcáfolva így azokat az értesüléseket, miszerint átadnák Ukrajnának.

Könnyebb lesz bejárni Európát – 16 éve nem láttunk hasonlót

Ismét közvetlen éjszakai vonatközlekedés indul Brüsszel és Európa több nagyvárosa között. Tizenhat év után a belga fővárosba tartó első nemzetközi éjszakai szerelvény Bécsből indul vasárnap este - közölte a helyi sajtó vasárnap.

Irán nem adja a feketedobozokat

Irán megpróbálja saját maga megvizsgálni a január 8-án lelőtt ukrán utasszállító feketedobozait - jelentette vasárnap az IRNA állami hírügynökség, cáfolva azokat az értesüléseket, amelyek szerint a berendezéseket átadnák Ukrajnának.

Nemzetközi éjszakai vonatközlekedés indul több európai város között

Ismét közvetlen éjszakai vonatközlekedés indul Brüsszel és Európa több nagyvárosa között. Tizenhat év után a belga fővárosba tartó első nemzetközi éjszakai szerelvény Bécsből indul vasárnap este - közölte a helyi sajtó vasárnap.

Kriptók a részleges exitelés formái: 2008 óta nem látott szinten az amerikai jelzáloghitelek nagysága

BitcoinBázis
-
  Ma 16:07 Gazdaság

Az ember sok esetben ösztönösen érzi, ha baj közeleg. Az elért életszínvonalát veszélyeztető baljós jelek például megtakarítási portfóliója felülbírálására késztethetik, Megjelent a BitcoinBázis oldalon.

Ez a kórház akkor is nyomasztó lenne, ha nem tudnánk, hogy a Kgb-é volt

Player
-
  Ma 16:02 Színes

Zseleznodorozsnij pontos ismerete nélkül is állítjuk, ez a városka legrosszabb hangulatú területe.

Keményen bírságolt a Nébih: nem várt eredményekkel zárult a téli élelmiszer-razzia

A téli szezonális élelmiszerlánc-ellenőrzés - a korábbi évekhez hasonlóan -decemberben zajlott az ország teljes területén. A kormányhivatalok és a Nébih szakemberei csaknem 2.600 létesítményt és több mint 13.800 élelmiszert vizsgáltak. Az előző évhez képest több esetben kellett lejárt, illetve ismeretlen eredetű termékek forgalmazása miatt…

Ilyen ködben nem előzünk, most már ez az autós is tudja

Player
-
  Ma 15:56 Autó-motor

Ködös időben nem árt észben tartani, hogy az, ha nem látunk szemből jönni senkit, nem jelenti azt, hogy nem is jön szemből senki. A veszélyesen előző sofőrt civil autóból büntették meg a rendőrök.

A Fidesz és a „nemzeti érdek”

Nem hiszem, hogy volna bármi, amit ellentmondás nélkül „nemzeti érdeknek” ismerne el a lakosság egésze – azt gondolom, hogy például a béke sem ilyen érdek. Ám Schiffer András szerint a Fidesz néppárti tagsága az… Ki megy szembe a “magyar nemzeti érdekkel”? Schiffer András facebook-bejegyzésében ezt írta: A magyar nemzeti érdeket az…

A Népstadionban, 40 ezer néző előtt is lengetett a jubiláló pécsi sípmester, Horváth László

Pécsi Újság
-
  Ma 15:46 Megyei

Szombaton játékvezetői munkássága elismeréséül díjat vehetett át a Magyar Labdarúgó-szövetség (MLSZ) megyei igazgatóságától Horváth László. Az egykori sípmester 45 éves pályafutása alatt több mint ezerötszáz nagypályás mérkőzésen felügyelte a játék szabályszerűségét. Az egyik legemlékezetesebb meccsén a Népstadionban…

Nem is úgy van az a cápázás

Klubrádió
-
  Ma 15:42 Vélemény

Hiába a 20 ezer betöltetlen álláshely az informatikában, a cégek nem rabolják le gátlástalanul a tehetségeket az egyetemekről. Első a diploma. Erről és a közoktatás hiányosságait kihasználó magániskolákról volt szó a csütörtöki Y-ban.

RT: a Soros Györgyhöz köthető szervezetek próbálják elérni, hogy a YouTube letiltson „nem megfelelő ideológiájú„ vide…

888
-
  Ma 15:33 Külföld

Újabb lépés a teljes cenzúra felé: a Soroshoz köthető Avaaz egyesíti az erejét néhány másik szervezettel, hogy közösen kilobbizzák a YouTubenál, hogy a videómegosztón tiltva legyenek a „nem megfelelő ideológiájú” tartalmak, és büntetve legyenek azok készítői.

9 dolog, amit a férfiak őrülten szexinek tartanak, te pedig nem is tudsz róla

Bien
-
  Ma 15:31 Életmód

Sosem szerettem az ajkaimat, az egész számmal nem voltam kibékülve. Az alsó ajkam túl vastag, a felső pedig vékony. Tinikoromban próbáltam mindig...

Német színekben versenyezne Irán egyetlen olimpiai érmes sportolónője, aki politikai okok miatt hagyta el az országot

Német színekben indulna a tokiói játékokon Kimia Alizadeh, Irán egyetlen olimpiai érmes női sportolója.

Domenicali: Leclerc miatt nem igazolja le Hamiltont a Ferrari

Formula
-
  Ma 15:22 Forma1

A maranellói F1-es alakulat korábbi főnöke szerint a csapat egyértelműen kijelölte a következő irányát a fiatal monacói hosszú távú hosszabbítását, éppen ezért nem fogják odavinni mellé a britet.