Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 142 hír

„Ha Ricciardo nincs tisztában azzal, hogy történhet ilyen, hagyja abba!”

A Bahreini Nagydíj egy rendkívül ijesztő eseménnyel kezdődött: Romain Grosjean Danyiil Kvjattal ütközött össze, ennek következtében a védőkorlátnak ment, a kocsija kettészakadt, és nagy lángokkal égni kezdett.Szerencsére a francia versenyző megúszta a horrorisztikus balesetet, és mindössze enyhe égési sérüléseket szenvedett a…

Fontos mérföldkövek a Paks II. projektben

Kulcsfontosságú lépések történtek a Paks II. projekt engedélyezése során. A Paks II. Zrt. az év derekán benyújtotta a létesítésiengedély-kérelmet, ősz végén pedig megszerezte a villamos létesítési engedélyt. Mittler István kommunikációs igazgató kiemelte, 2021 is mozgalmas időszaknak ígérkezik...

Kiváló játék, újabb Paksi FC II. siker

2:1-re győzött a Paksi FC II. labdarúgó csapata hazai pályán a Kozármisleny ellen az NB 3-as bajnokság 20. fordulójában. A zöld fehérek góljait Kővári Róbert és Szendrei Ákos szerezték, a PFC II. a Közép csoportban 29 ponttal a tabella 8. helyén áll.

Tiszta erőből ordított a Konyhafőnök VIP sztárja a sérülése miatt, orvost hívtak

Serbán Attila nem volt a helyzet magaslatán, a kapkodásnak kétszer is megfizette az árát, és a második sérülése súlyosabb volt, ami miatt orvost kellett hívni.

Hogyan integrálható a kötelező üzemorvosi vizsgálat egy minden eddiginél hatékonyabb vállalati egészségprogramba?

Első hallásra talán kemény diónak tűnhet a két terület egyesítése, egy hazai egészség-startupnak azonban sikerült megoldania a feladványt. Cikkünkben közelebbről is megvizsgáljuk, mi a Fitpuli digitális vállalati egészségprogramjának titka, és milyen előnyöket tartogat a munkavállalók és a munkáltatók számára.

Újabb milliárdos feladatokat ismerhetünk meg Pakson

Az orosz fővállalkozó újabb folyamatokhoz keres érdeklődőket.

Koronavírus: hatékony és biztonságos ez a vakcina

A Moderna által kifejlesztett koronavírus-vakcina a végső eredmények szerint 94,1 százalékos hatékonysággal bír. Az amerikai gyógyszergyártó már kérvényezte is sürgősségi engedélyeztetést, ám nemcsak az Egyesült Államokban, hanem az Európai Unióban

Újra tisztábbak az erdők – 1100 köbméter illegálisan lerakott hulladékot gyűjtöttek össze

Az állami erdőgazdaságok az őszi időszakban 1100 köbméter illegálisan lerakott hulladékot gyűjtöttek össze az általuk kezelt erdőterületen.

Ajándékot idén is kapnak az idősek Pakson

Teol
-
 Ma 09:30Megyei

Már több éve hagyomány Pakson, hogy karácsonyi ajándékcsomaggal lepi meg az önkormányzat a nyugdíjasokat, akik az átlagnál alacsonyabb a jövedelemmel rendelkeznek.

Lassan tisztázódhat a Nikola helyzete

Úgy tűnik, eddig tényleg csak ígérgettek, de most nyílik rá némi esély, hogy legalább a teherautó-gyártást elindítsák.

Így lesz izgalmas is a hatékony fogyókúra

Vital
-
 Ma 09:11Egészség

Süt, grillez, pörköl, párol, sőt kiolvasztja a fagyos ételeket a Légkeveréses Halogén Főzőkészülék, mindezt úgy teszi, hogy akár zsiradékot sem kell használnia!

Állandó diakónussá szentelte az érsek Tiszta Zsoltot

Veol
-
 Ma 07:00Megyei

Udvardy György érsek Tiszta Zsolt akolitust állandó diakónussá szentelte a nemesgulácsi templomban Krisztus Király vasárnapján.

Már idén engedélyezhetik a Moderna vakcináját: 94 százalékban hatékony

Még ma benyújtja az amerikai és az európai hatóságokhoz az engedélykérelmet a koronavírus-vakcinájára a Moderna - közölte a cég. A klinikai tesztek végső eredményei alapján a vakcina 94,1 százalékos hatékonyságú a koronavírus-fertőzés

Idén is sikeres volt a SzeretetSüti akció: ötmillió forintot adományoz a Tiszta Szívvel Egyesület a vásárhelyi kórháznak

A jótékonysági kezdeményezést idén harmadik alkalommal hirdették meg. Az összegyűlt összegről az egyesület közösségi oldalán hétfő este megosztott élő videóban beszéltek, illetve kiderült az is, hogy kik nyerték meg az értékes ajándékokat.

100 százalékban hatékony a Moderna vakcinája a súlyos Covid-tünetek ellen

Az amerikai biotechnológiai cég még hétfőn benyújtja az engedélyeztetési kérelmet.