Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

A Füleki Szakközépiskola jó utakon jár

Május 12-én, szerdán 11 tagú értékelő-bizottság látogatta meg a Füleki Szakközépiskolát. Az Ipari Érdekképviseletek Szövetsége nevében jöttek, céljuk, felmérni az iskola helyzetét és felkészültségét a további szakmai fejlesztés területén a régióban. A bizottság értékelése még aznap megszületett:   „Raiting A. Átlagon felüli állapot.”   Az…

A járvány előtt sose hittük volna, hogy ezekből a termékekből keresett áru lesz

Amikor az ember zömében otthon ül, legfeljebb csak a közértbe ugrik ki, meg sétálni egyet, már nem olyan fontos megvennie pl. a legfrissebb divat szerinti szandált. Pláne mert zárva tartanak a cipőboltok.Helyette viszont megnőtt a kereslet olyan tárgyak irént, amikre azelőtt biztos nem akartunk volna pénzt kiadni.

Több jármű karambolozott az M3-as fővárosi, bevezető szakaszán

Egymásba futott hat személygépkocsi, egy autóbusz és egy motorkerékpár Budapest XV. kerületében, az M3-as autópálya bevezető szakaszán. A műszaki mentést végző fővárosi hivatásos tűzoltók áramtalanították a járműveket. A helyszínen vannak a mentők is. Az érintett sztrádaszakaszon egy sávon halad a forgalom.

Több jármű karambolozott az M3-as fővárosi, bevezető szakaszán

Egymásba futott hat személygépkocsi, egy autóbusz és egy motorkerékpár Budapest XV. kerületében, az M3-as autópálya bevezető szakaszán. A műszaki mentést végző fővárosi hivatásos tűzoltók áramtalanították a járműveket. A helyszínen vannak a mentők is. Az érintett sztrádaszakaszon egy sávon halad a forgalom.

Maszkos „járványszobrot” kapott egy katedrális

A faragók a középkori szentélyt egy kifejezetten modern kori vonással egészítették ki: egy maszkot viselő arccal, ami a szentély világjárvány idején történő restaurálásának emlékét őrzi.

10 dolog, ami bizonyítja, hogy a Fidesz megbukott a járványkezelésben

Szelényi Zoltán, az Mszp és a Párbeszéd közös országgyűlési képviselőjelöltje egy bejegyzésben összegezte azt a tengernyi hibát, amit az Orbán-kormány elkövetett a koronavírus-járvány egy éve alatt. Mutatjuk a 10 legnagyobb tévedést és bűnt!

Járművezetőket és gyalogosokat is megbüntettek a baleset-megelőzési ellenőrzés során

A járművezetők esetében 564 emberrel szemben közigazgatási bírságot, 1099 emberrel szemben helyszíni bírságot szabtak ki a járőrök, 412 esetben figyelmeztetésben részesítették a sofőröket, 130 alkalommal feljelentést tettek.    

Vegán éttermet nyit Will Smih fia, ahol a hajléktalanok ingyen ehetnek

A 22 éves Jaden Smith vegán éttermet nyit, mely már önmagában roppant inspiráló és elismerő. Azonban a társadalom alsó rétegeiben élőket sem felejti el, ingyen étellel várja a hajléktalanokat is. Jadennek korábban már volt hasonló próbálkozása food track formájában. Az alapötlete az volt, hogy azon vendégei, akik vegán ételt kívánnak vásáro

4 napjuk van a szakmai szervezeteknek összeírni, hány fekvő-, és járóbeteg intézményre van szükség

A Kollár Lajos professzor, Kásler Miklós emberi erőforrások miniszterének tanácsadója által küldött levelet Kunetz Zsombor egészségügyi szakértő osztotta meg. A levélben arra kérik az illetékeseket, tegyenek javaslatot az egészségügyi rendszer hosszú távú tervéhez. Többen kórházbezárásoktól tartanak, ami bizonyos, valamiféle reform fog jönni.

Olyan történt tegnap a járvány elleni harcban, ami május eleje óta nem

Több első oltást adtak be, mint az elmúlt 14 napban.

Nordkapp – Ahol Európa véget ér

Lieber Tamás „Mesélő tájak és formák – Egy fotó és ami mögötte van” című sorozatának ötvenedik részében az Északi-fokkal ismerkedhetünk meg. Az elmúlt néhány évben Norvégiába szervezett túráinkat hosszas tanakodás előzte meg; – Mi legyen a program, milyen helyszíneket keressünk fel, milyen sorrendben fűzzük fel az egyes…

Így járjon, hogy megelőzze a visszereket

Vital
-
 Ma 10:10Egészség

Viszkető, feszülő érzés, bedagadt bokák, rosszul működő erek: a visszértágulat kellemetlen tünetei. A visszér betegségei nem egyik napról a másikra alakulnak ki, ezért az első intő jeleknél kezdjünk megelőző kúrákba.

Koronavírus: 73 újabb halálos áldozata van a járványnak

Több mint ezer új esetet regisztráltak Magyarországon szombat reggelre. A beoltottak száma meghaladja a 4,55 milliót.

Ismét járható az 54. főút

Ismét járható az 54. főút Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság2021. 05. 15., szo - 10:01 Megszűnt a forgalomkorlátozás a főút érintett szakaszán.